Ga naar inhoud


Germarg

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Germarg

  1. Hier in spanje is het elke dag warm tot heet al weken. In Nederland is het maar een paar dagen heet benauwd en dan regent het weer en koelt het af en dat gaat aankomende week weer gebeuren. Conclusie nederlanders zeuren en laten zich meeslepen door de corrupte media. Het is zomer en zomer staat voor warm weer.
  2. Germarg

    vu+ zero

    Nee hoor ik blijf bij de zgemma juist door de reacties.
  3. Daar ben ik ook al uit wachten wat de toekomst brengt.
  4. Ik ben echt afhankelijk van canal digitaal de rest zijn allemaal illegale iptv aanbieders en dat is bagger. Ik zal niet weten wie een legale iptv aanbieder is en die ook nog eens een abonnement aanbied aan Nederlandse inwoners in spanje.
  5. De schotel is stukken mooier dan het iptv kastje ik heb het geprobeerd maar dat is niet om aan te gluren. De kleuren daar klopt niks van en zoals gisteren dat gras bij het voetballen was een brij nee super slecht. Schotel ging er 100x overheen.
  6. Oh sorry en ik woon in het buitenland dus dat wordt een lange kabel van ziggo.
  7. Ik zat meer te denken mijn zgemma is al zo oud. Dus ik ga er vanuit verouderde chipsets trager. En dat de nieuwere receivers dan zo en zo verbetert zijn.
  8. Bedankt maar ik kijk net nu zie ik dat de coax aansluiting via een normale coax aansluiting gaat. Op de zgemma heb je er twee een gewone en met schroefdraad zijn deze twee gewoon dezelfde?
  9. Germarg

    vu+ zero

    Dat bedoel ik de 4k natuurlijk.
  10. Het geluid via de arc tv naar de AV versterker. Satelliet ontvanger naar de tv.
  11. Ik zoek een top satelliet ontvanger ik heb ook maar één tuner nodig en geen hardeschijf. Gaat mijn puur om het beeld en geluid kwaliteit.
  12. Germarg

    vu+ zero

    Hoe goed is de vu+ zero ben opzoek naar een vervanger voor mijn zgemma.
  13. Ok bedankt ben niet ontevreden over de zgemma. Maar het lijkt mij ook fat het nog beter kan.
  14. Goedenavond ik kijk nu al zeker 7jaar met de zgemma maar afgelopen week een 75inch tv gekocht. Wat is op dit moment de beste 4k satelliet ontvanger. Gaat mijn puur om het beeld en geluid geen harde schijf of andere tierelantijntjes. Mvgr gerrie.
  15. En de beeldkwaliteit? Maar pakt de gtv alle audiobestanden?
  16. Bedankt iedereen voor de hulp hij doet het inderdaad even opnieuw opstarten.
  17. Ik heb mijn wifi ww ingevoerd en daarna opgeslagen maar hoe maak je dan verbinding met de router?
  18. Streamen met mijn telefoon via de decoder
  19. Ik ben eruit inderdaad zoals op de foto maar ik krijg geen verbinding. Ik heb het ww ingevoerd en daarna opslaan. Dan uit het menu maar geen beeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...