Ga naar inhoud


Ann-60

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ann-60

  1. Ik ben nu in het buitenland. Zodra ik terug ben ga ik met 2 bedrijven uit Zoe….bellen. Twee namen van bedrijven zijn hier al gegeven. De LNB laten vervangen is denk ik ook een goed idee. Huidige is gewoon oud. Bedankt weer.
  2. Sorry voor de losse berichten als een reactie. Ik zag de “Quote” optie te laat. Een moderator mag corrigeren of verwijderen. Aan iedereen, bedankt zover.
  3. Tja, ik vond het ook wel vreemd. Mail misschien niet gelezen? Er werkt een man en misschien nog een monteur? Uiteraard ga ik na mijn Vak dan maar even bellen. Want ze zijn goed en hebben veel ervaring.
  4. Bedankt voor de tip 👍🏻 Daar heb ik alles gekocht. Ook recentelijk nog een ontvanger met HD schijf. Helaas geen reactie op mijn email. Bellen dan maar na Vak. Of die andere zaak in * proberen.
  5. Dank voor het meedenken 👍🏻 Dit bedrijf heb ik hier eerder al als tip gehad. Ga ik na mijn vak gelijk bellen.
  6. Regio Den Haag. En bedankt voor meedenken allemaal. Ik ben al blij als iemand mij naar een bedrijf verwijst die een monteur stuurt.
  7. A. Geen enkele reactie op mijn emails naar de enkele winkels die nog in DH via google te vinden zijn. Ook rond bellen leverde nog niets op. Het is een bestaande set-up. Hele nieuwe set kopen, dan wordt het wel geïnstalleerd. B. Dat was ook mijn plan. Vandaar dat ik een monteur zoek die een rekening achterlaat.
  8. Dank voor je reactie. Schotel wat verdraaid? Dat zal zeker de reden zijn. Maar de schotel zelf weer wat verdraaien is voor mij lastig. En dan, welke kant op en hoever. Vandaar dat ik een monteur zoek. Met kennis en apparatuur (sat finder).
  9. Dank voor de reactie. Deze set-up heeft 13 jr prima gewerkt. Het is een week terug pas mis gegaan. Zelf een LNB vervangen en erna goed uitrichten gaat mij niet lukken.
  10. Al 13 jaar stond mijn schotel zonder storingen op mijn balkon. Dan besluiten werklui o.a. een berg jassen over de schotel te gooien. En aan de standaard te gaan trekken. Gevolg, signaal nu zwakker. De BBC zenders vallen nu ook ‘s avonds weg (28.2°) Dvb S 2 2047 10802 H 2050 10847 V 2061 11023 H Weet iemand waarom dit gebeurt met alleen deze zenders? Ik heb de tegels inmiddels wel weer goed terug gelegd voor stabiliteit. Met de ontvanger kan ik goed omgaan, en zenders opnieuw inlezen is geen probleem. Maar het uitrichten van een schotel lukt mij niet (vrouw 60 plus). Ook nooit gezien hoe dit moet. Misschien moet de LNB vervangen worden? Ik kijk alleen Engelse zenders op 28.2°. Een betrouwbare monteur in de regio Den Haag zou een uitkomst zijn. Maar Sat winkels zijn er tegenwoordig nog nauwelijks.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...