Ga naar inhoud


Armando

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Armando's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Nou, dan gaat hij terug naar de leverancier. Bedankt allemaal!
  2. Gedaan, helaas geen signaal.
  3. Ja die heb ik maar weer even aangesloten zoals hij zat. Maar hiervoor had ik dus de eerste kabel met een koppelstuk verbonden aan die op de receiver poort zat.
  4. Ja op de TV geeft dezelfde kabel wel signaal. Bij deze de foto's. Van de switch zijn er twee dezelfde.
  5. Ook gedaan, helaas geeft de signaal zoeker 0 db aan... Ik vrees dat er echt iets mis mee is.
  6. Bedankt beide voor de snelle reacties. Ik had de foto van de TV erbij gedaan om te laten zien dat er signaal komt van de satelliet. Op de H7C heb ik alle mogelijke instellingen geprobeerd, maar als laatste natuurlijk de setup met een enkele satelliet aangezien ik op het dak alleen 1 kop heb aangesloten. De TV bewijst dat de ASTRA 19.2E daar op aangesloten zit. Dus de H7C ingesteld op: Configuration mode: Single Mode: Single Satellite: automatic Send DiSEqC: no Force Legacy Signal stats: no
  7. Wij zijn pas verhuisd en de vorige bewoner is zo lief geweest om zijn schotel te laten staan. Er is ook een kabelaansluiting. Ik heb een (oude) TV met een satelliet aansluiting, en dat werkt perfect. Om ook op te kunnen nemen heb ik een H7C gekocht, maar die vindt geen enkele satelliet. Ik ben het dak op gegaan en de 4/1 switch er tussenuit gehaald (1 kabel doorgelust) De TV ontvangt netjes op die kabel de Astra 19.2. De kabel (met apparaten uitgezet) aangesloten op de Zgemma, maar helaas. Vindt geen enkele zender. Wie kan mij uit de brand helpen? Zie bijlage voor de instellingen op de TV.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...