Ga naar inhoud


Kev89Sp

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kev89Sp's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. @Sprietje Dank u wel voor je mening ik was ook aan het twijfelen . Hij was al verzonden maar ik ga hem gewoon weigeren . En misschien beter op een gewone Schotel zetten de Moteck motor . Ik heb hier een Triax hangen op Astra 1 en 3 werkend . Maar vind niet al te veel info over de motors Kwa installatie haha . En met de warmte nu .. Zocht ik geen uren in die zon te gaan werken als het lang duurt ... Tenzei er iemand misschien weet hoe best de Motor aan de Sat schotel te montoren . Dat monteren op zich ok ... maar ja als ik even google moet je hem uitrichten op ik dacht 19.2 ? En zo verder ... Wel daar zit ik dus even over te denken indien het makkelijk is ja zou ik in princiepe dit op een uurtje moeten kunnen plaatsen en africhten .... maar motor installeren nog nooit moeten doen en dit is voor mezelf en dan heb ik weer wat bijgeleerd ... 😉 Thanks voor de uitleg over de Selfsat idd ik had ook al wat gelezen maar het ging van het ene antwoord naar een tegenovergesteld antwoord .
  2. Ik weet het ook niet zeker wat ik wel al getest heb dat werkt is bvb je cccam op je receiver enigma , dan deze ip lokaal - niet lokaal kan ook . In elke iptv speler bvb Smarters ... en noem maar op als je deze niet als dns hebt gewoon het ip intern - poort nr erbij . Of extern en in je router instellen . Dan gewoon dit invoeren zelfde als je zou doen met xtream codes en je kan gewoon via android box etc tv kijken . of smartphone etc ...
  3. Wel daar dacht ik ook aan maar blijkbaar volgens de meting ik gedaan heb en de specificaties van Selfsat en andere in Spanje zou het moeten lukken ... Indien niet wissel ik hem gewoon in voor een andere versie dus dat zien we dan wel haha ... Ik zit nu gemiddeld even gekeken nu op 99 % Snr en 88% AGC Op Astra 3 Astra 1 is ietsje hoger zelfs met : gewone Triax schotel 80 Cm met een inverto monoblock quatro , en met africhten had ik zelfs met gemak 28.2 erbij en Hotbird daar moest ik zelfs niet op meten hier deze vond ik per direct Astra 3 was een beetje moeilijk aan het doen maar deze is ook in orde nu dus ik vermoed de regio waar ik woon dat is dus niet andalusie waar ze grotere gebruiken dan ik momenteel ik heb het al gedaan met kleindere dan 80 dia meter om te testen of het lukte gewoon om te weten en het signaal daarop was zelf voldoende om met regen in spanje te kunnen kijken . Maar voor De Selfsat weet jij per toeval of deze dus kunnen werken met de Motor van Moteck omdat ik enkel dus internet de Selfsat Motor - Rotor vind die niet leverbaar is ? Dank je wel voor de Reply ik houd deze in gedachten als deze H22D2+ te weinig oplevert Thanks .
  4. Hoi Iedereen , Eerst dank voor het forum ik ben net nieuw hier . Nu ben ik best al jaren bekend met satelliet en installatie ( Woon in Zuid Spanje Regio Alicante ) Vele Cowboy installaties al gaan reparen hier . Nu ben ik wel " Onbekend " Met Diseqc motor , Ik heb een nieuwe besteld en een ander merk gekregen desondanks vind ik dat niet erg want degene ze me geven is duurder dan die ik besteld had haha . Dus ik heb nu de Originele Moteck H-H SG-2100A in de plaats gekregen . Nu omdat ik mijn schotel die afgesteld sta voor en Tv vlaanderen en Canaal digitaal , en ik nog wat moet doen aan de opstelling van de Paal waar deze aan hangt momenteel ( Voorlopig op een kleinere gehangen omdat ik nog de betere moet boren en verankeren in de Spaanse muren haha voor je het weet zit je hier al door een muur en zit alles los dus nu met de hitte kan je amper half uur buiten dit werkje doen . En hij hangt nu goed met boven de 90 % signaal en 14.5 DB dus wou ik deze even zo laten tot het wat afgekoeld is . Dus ik wou de Selfsat H22D2+ testen ( Indien niet ok ***** neemt deze terug ) Nu vind ik op internet de motors voor selfsat en die lijken kleinder ? Of is dit maar een gedacht ? De bedoeling was De Selfsat dus op de Moteck Motor te plaatsen en deze als 2 de te gebruiken en dan neemt het wat minder plaats in . Heeft Iemand ervaring hier met de Moteck motor en deze plaatsen met een vlakke schotel antenne Bvb Dus de Selfsat lukt dit ? Of zijn er speciale benodigdheden ? Heeft iemand hieromtrent misschien opstelling fotos die het gebruikt met een Motor zoals de Moteck dus niet de Selfsat aangezien die motors blijkt nergens te verkrijgen zijn . Mocht deze topic al gevraagd en behandeld zijn Sorry dan ... Want ik vond het niet direct dan mag je de link zetten en zal ik deze topic sluiten indien gewenst . Alvast Bedankt iedereen voor de hulp omtrent de motor en selfsat .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...