Ga naar inhoud


iamlake

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

iamlake's prestaties

  1. Ok, bedankt. als het weer voorkomt zal ik daar zeker naar kijken.
  2. Het werkt nog steeds dus het topic kan wat mij betreft gesloten worden. Als beste oplossing heb ik aangegeven het verhogen van 40 GB naar 10000 GB, maar de suggestie van opnieuw flashen zou net zo goed kunnen. Beide gelijktijdig gedaan. Het werkt nu dus weer goed, mocht het probleem zich weer voordoen dan meld ik mij weer. Iedereen bedankt voor de inbreng!
  3. Als je met fysiek wissen bedoelt dat ik in het menu in de afvalemmer de bestanden één voor één selecteer en dan verwijder, dan heb ik dat gedaan en bovendien ingesteld dat de afvalemmer na één dag geleegd wordt. Zou dus ook goed moeten zijn.
  4. Bedankt voor de reacties tot dusver. Door opnieuw de software te installeren werkt het weer. Maar ik vermoed dat straks zoals eerder hetzelfde probleem zich gaat herhalen; er is immers niets veranderd. Inmiddels wel de door smetje Limb. Be voorgestelde wijziging van 40 naar 1000 ingesteld, maar hij heeft vijf jaar met de instelling 40 GB gedraaid. Wanneer na een week alles nog werkt stel ik voor dat ik de topic op de juiste manier afsluit en anders meld ik mij binnen een paar dagen weer door het opsturen van het crashlog bestand.
  5. Bedankt. Als hij straks weer kuren heeft (en dat verwacht ik wel) zal ik dit als eerste proberen. Laat sowieso nog van me horen.
  6. Bedankt voor de reacties. Mooi om te zien dat je niet in de steek wordt gelaten! Wilde met de opmerkingen aan de slag, maar merkte dat het starten niet verder kwam dan het beginscherm (zie bijlage). Door de opmerking van Tonskidutch heb ik opnieuw de software geïnstalleerd en nu werkt alles weer. Ook het opnemen. Dit was ook zo toen ik vorige week de software vernieuwde. Maar even afwachten denk ik. Nu werkt het. Wanneer het probleem zich weer voordoet, meld ik me weer.
  7. Sinds vijf jaar de tevreden bezitter van een Uno 4k SE met ingebouwde harde schijf. Niks mis mee, tot ik een week geleden een storing kreeg bij het willen opnemen. Zowel via EPG of rechtstreeks opnemen een groen scherm (zie screenshot) met als conclusie dat de harde schijf vol zou zijn (error 28). Het lukte een paar keer door de stroom eraf te halen en dan weer te starten dit weg te krijgen, zodat opnemen weer een dag lukte, maar later wou dat ook niet meer. Nu geupdated naar Openpli 8.3 release, maar ook dat helpt niet. Volgens het informatiescherm (zie tweede screenshot) is er nog 92,8 GB vrij op de harde schijf. Prullenbak leeggemaakt, geen backup ingesteld en ook geen continue time-shift. Ik las elders op dit forum dat dat misschien een rol zou kunnen spelen? Het lijkt erop dat er ruimte genoeg op de harde schijf is, toch komt die foutmelding. Mijn mogelijkheden zijn nu uitgeput, heb er ook niet veel verstand van Ben benieuwd of iemand mij hiermee op weg kan helpen. Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...