Ga naar inhoud


Jvbee

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jvbee's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb de 6.2 van Linuxsat support via Codx . Inderdaad afwachten wat CDS gaat betekenen voor ons , anders houdt het voor NL zenders op.
  2. Inmiddels veel geleerd en de box loopt weer. Het is een originele box en de versie was 2.1. Nu loopt hij op 6.2 Ik wist niet wat de oscam precies inhield en het bleek dat ik die niet hoef te gebruiken. Hij draait nu op CCCam2.3.9. Hier werkt wel mijn HD+ card op maar de Canaldigitaal nog niet. Ik zal een andere CCCam gaan proberen. De topic kan gesloten worden.
  3. Sorry dat ik advies gevraagd heb. Ik ben al lang een fervente gebruiker van Dreamboxen(originele) en liep nu vast waarbij ik dacht dat dit forum ook liefhebbers zaten die mij konden helpen om hem weer aan de gang te krijgen. We laten het hierbij.
  4. Met dank voor de aandacht tot dusver ! Inmiddels heb ik heb al een heel stuk hersteld. Nu draait het nog om de oscam om mijn canaldigitaal weer te laten werken. Mogelijk heeft iemand de juiste ipk file daarvoor?
  5. Na vele jaren kijkplezier crashte mijn Dreambox . Inmiddels met een image aan de praat maar werkt niet meer zoals vroeger. Ik zoek eigenlijk toch de versie van toen Wie heeft de file en mogelijk ook de Hans settings CCcam etc voor deze ontvanger? Bij de boot gaf hij dit plaatje. Ik weet niet welke versie dat is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...