Ga naar inhoud


Chani

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Chani's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Hallo, bedankt voor het advies. Ik was teleurgesteld toen ik ontdekte dat de Atari-emulator niet werkt op Windows 10. Ik zou graag klassieke Atari-spellen op mijn computer willen spelen, maar het lijkt erop dat ik een oude computer of een Linux-emulator zal moeten gebruiken. Ik hoop dat Atari een nieuwe versie van de emulator kan uitbrengen die compatibel is met Windows 10.
  2. Hoi, bedankt. Ik heb gelezen dat de beeld- en geluidskwaliteit van Canal Digitaal over het algemeen beter is dan via de kabel. Canal Digitaal biedt een breder aanbod van zenders dan kabel.
  3. Dag iedereen! Ik ben onlangs naar Nederland verhuisd en wil graag verbinding maken met Canal Digitaal. Ik heb op dit forum veel nuttige informatie gevonden, maar ik heb toch nog een paar vragen. Ten eerste: welk tariefplan raadt u aan? Ik ben op zoek naar iets met een ruime keuze aan kanalen, maar tegen een redelijke prijs. Ten tweede: zijn er verschillen tussen satelliet- en kabeltoegang? Ik woon in de stad en voor zover ik begrijp heb ik toegang tot beide opties. Tot slot: zijn er speciale aanbiedingen of kortingen voor nieuwe klanten? Alle hulp wordt op prijs gesteld. Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...