Ga naar inhoud


babylon-nl

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

babylon-nl's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  1. Oh je kent alleen sat4all. En inderdaad, daar heb je wel een punt, satelliet begon pas met de komst van internet, eigenlijk begon het echt léven pas met de uitvinding ervan, dat was ik vergeten En ja, sinds die tijd is fox nóóit meer gezien ook al weer zo'n feitje. Jeetje, wat kan ik toch dom zijn heh Maar goed, als het aanspreken van de UART al een probleem is, zal het wel 'velly difficult' worden ja, tis best lastig al die termen voor een SoC te vinden, ik snap het probleem volkomen. See you on the other side! Zzzz....
  2. Er is in 25 jaar echt niets veranderd hier hahaha Nouja, jammer, komt nooit meer goed dus, gaan we maar weer even in winterslaap! En laat het niet gebeuren dat als ik wakker word, het ineens wel weer werkt Trust!
  3. Ik ga er van uit dat je deze post bedoelt en ik begrijp misschien meer dan je denkt, zéker op taalkundig gebied, je eindconclusie is voor zover ik dat kan zien 'Veel kennis, tijd en middelen nodig om het voor elkaar te krijgen.' Een Chinees die zegt 'this is velly difficult', bedoelt 'Dat gaat niet gebeuren want ik kan het niet', maar je Nederlands klinkt niet erg google-translaterig, dus ik ga er van uit dat je bedoelt wat je zegt. Ik zei dat het kán, want het is al gedaan (voor Polen), tenzij ik je totaal niet begrijp zeg je precies hetzelfde. No offence.
  4. Ik weet niet of dat beeld helemaal klopt De meest briljante geesten op deze aarde geven niet veel om $$'s.. Zelfs de goedwillende hobby-bobbers worstelen zich graag in het zweet voor de eer en de kunst, niet om er rijk van te worden. Er is zoals in elke sector natuurlijk wel een groep die héél graag gebruik maakt van deze mensen en die er niet vies van is dat commercieel uit te buiten.
  5. Wat bedoel je met niet helemaal? Tenzij ik iets anders begrijp dan wat je zegt, kan het - alleen weet je niet hoe lang de keys blijven bestaan als ze public worden, dat het niet makkelijk is lijkt me geen openbaring Maar vanaf luxcrypt heb ik nooit gedacht dat het makkelijk was (en denk ook niet dat het het ooit geweest is), achteraf, als de bok geschoten is het natuurlijk altijd makkelijk terug kijken.. Mijn ervaring van dichtbij is dat de brains die het echt kunnen, het pas interessant beginnen te vinden als de rest van de wereld het heeft opgegeven
  6. Dat snap ik, wat ik bedoel is dat er dus geen paring tussen kaart en module is, het gaat om een vaste set keys, dat is iets wat al eerder is gedaan en dus opnieuw gedaan kan worden..
  7. Een zeer wijs iemand zei mij hierover dat het niet onlogisch is dat de eigenaar van de encryptie het vereist dat er geupdate moet worden, zoals je weet is software nooit echt 'van jou', dus ik verwacht wel dat uiteindelijk het doek zal vallen voor s3. Mijn persoonlijke ervaring is dat werkelijk geen sterveling binnen de hele cd groep een uitspraak doet over enig traject, van mensen die hun abonnement opzeggen vanwege de geruchten, die ze een jaar gratis kijken aanbieden als ze nog een jaar bijtekenen, tot een gedetailleerd schema van afschakeling inclusief data, wat gewoon niet wordt uitgevoerd.. Het is heel vaag, maar het zou érg fijn zijn als 'de tunnel' weer licht aan het eind van de tunnel had. Klopt het trouwens als ik denk dat de gebruikte methode gelijk is aan wat in polen gebruikt wordt? Voor zover ik weet werken die kaarten momenteel prima in oscam?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...