Ga naar inhoud


Kleermaker1

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kleermaker1's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ben vandaag bij installateur die oyster satelliet verdeeld en hersteld geweest, heeft op een paar minuten alles gereset en alles werkt terug. Eind goed algoed!👍
  2. Bedankt aan allen voor het meedenken, heb alles nagekeken ook stroom 10 min uitgeschakeld dit alles zonder resultaat. Heb contact opgenomen met camperspecialist, maar kan maar volgende maand terecht. Ik hou jullie op de hoogte wat het probleem uiteindelijk zal zijn!
  3. Ik heb kortsluiting gemaakt met coaxkabel, buitendraadjes in contact gekomen met koperen binnendraad
  4. Ik heb aansluitingen nagekeken en alles is goed aangesloten, maar ik zal wel kortsluiting gemaakt hebben bij het aansluiten. Maar welke electronica zou defect kunnen zijn, de lnb kop?
  5. Heb dit inderdaad niet spanningsloos gedaan, welke elektronica zou dan beschadigd zijn? Of kan het zijn dat er ergens een zekering gesprongen is.Bedankt voor het meedenken.
  6. Ik bezit oyster schotel met screen. Altijd goede ontvangst gehad. Ik heb mijn coaxkabel moeten verlengen, en sindsdien geen signaal ontvangst meer. Schotel zoekt en vond Astra1 en Astra3 maar geen signaal. Wat kan de oorzaak zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...