Ga naar inhoud


rbruin

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

rbruin's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Dit lijkt wel precies wat ik nodig heb om de FTA channels om te zetten na DVB-C. Als ik het dan goed begrijp dan zou dit de setup kunnen zijn: Sat met quatro LNC --> 4 kabels naar de TBS8113 --> 1 output kabel naar een DiSEqC switch --> 8 RF kabels output, 1 RF kabel naar elke TV Klopt dit?
  2. Ik wil alleen FTA channels aanbieden, daar hoef ik toch niks speciaals voor te regelen qua rechten>?
  3. Ik zou graag deze TVs gebruiken: Philips 32HFL5114/12 en volgens mij zit daar geen DVB-S2 tuner in alleen een DVB-T2 tuner. Het idee is idd om alleen de Astra 19.2 afterichten et een quatro LNB voor de FTA channels. De reden van de Philips TV is dat ik de centrale besturing via hun software zelf kan inrichten en er een chromcast ingebouwd is. Hoe krijg ik het Sat signaal in DVB-T2 formaat na de TVs via Coax?
  4. Ik zoek hulp bij het opzetten van een eenvoudig hospitality TV systeem voor een klein pensioen met 10 kamers, uitgangspunten zijn: - Alleen FTA channels van de Astra 19.2 - In het pensioen ligt alleen een Coax kabel netwerk (deze wil ik bij voorkeur niet vervangen) - TVs zijn hospitality TVs van Philips met een DVB-T receiver ingebouwd. - Voor de hospitality oplossing gebruik ik de Philips eigen CMND software welke ik over de Coax kabel (met MoCa netwerk regel). Mijn vraag is, wat heb ik nu nodig om de FTA channel te verdelen naar de 10 TVs? Bij voorkeur dat de Philips TV een DVB-T signaal krijgt zodat ik niet in elke kamer nog een receiver hoef te plaatsen. Satellite TV is nieuw voor mij en ik kan op het internet niet achterhalen wat ik precies nodig heb hiervoor en of het uberhaupt mogelijk is zoals ik het voorstel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...