Ga naar inhoud


vleermuisje1959

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

vleermuisje1959's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. inderdaad met aan en uit knop gebeurt niks , normaal start de open pli op .Tweede probleem hotbrid en astra ( heb twee ontvanger ) met de eerste ontvanger heb nieuwe gekocht in plaats van de mutant werken alle satellieten behalve hotbird en astra 19 graden daarentegen werkt de andere ontvanger met alle satellieten ook deze twee.Staan beiden op dezelfde noorden breedte en oosterlengte.Zoiets nog nooit voorgehad enfin moet voor alles eerste keer zijn. Beiden staan op dezelfde manier ingesteld usal .via disque 2 veranderd er niks signaal op de alle andere zenders is uitstekend ( bedoel satellieten ).Ben geen kenner wel liefhebber omdat de beelden van satelliet toch stukken beter zijn dan kabel of internet tv.
  2. alles wordt precies in het belachelijke getrokken , enfin elk zijn ding.
  3. zal het duidelijker uitleggen .Je heb een aan en uit knop.Als je daarop duwt verschijnt open pli en gaat groen lichtje branden.
  4. heeft er iemand een idee waarom ik de mutant ontvanger niet meer kan opendoen , van de ene moment op de andere. Er is niks meer gebeurd geen updaten op andere veranderingen werkte altijd super.
  5. mijn draaibaar systeem werkt met alle satellieten behalve astra en hotbird geven totaal geen signaal meer schotel gaat wel op de positie staan.Alle andere satellieten geven wel signaal en beeld weer. Wat is er gaande met deze satellieten.Aan instellingen niks veranderd ook niet aan instellingen van breedtegraad en ooster lengte.Wel vervelend voor de franse zenders die van hotbird gebruik zullen maken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...