Ga naar inhoud


Konkaz

Aspirant lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Konkaz's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Konkaz

    dish positioner

    Bedankt iedereen voor de feedbacks. Ik denk dat inderdaad mijn actuator ook defect is want doet niets wanneer ik er 12v spanning opzet. De Johansson geeft allezins ook geen spanning meer door naar de actuator ,dus beiden zijn zeer waarschijnlijk defect. Een reserve actuator heb ik in bezit en deze kan ik dan volgend voorjaar monteren. Nu nog proberen een stand alone positioner op de kop proberen te tikken want die dingen vindt je niet meer terug bij de satellietboer.
  2. Konkaz

    dish positioner

    De besturing is volgens mij zeker defect maar mogelijk ook de actuator. Ik ben momenteel niet in de mogelijkheid om de actuator buiten te checken. In ieder geval heb ik nog een nieuwe actuator liggen om eventueel te vervangen maar dat kan pas volgend voorjaar.
  3. Konkaz

    dish positioner

    Hallo, Ik gebruik een oude analoge Johansson ontvanger met ingebouwde positioner om mijn actuator en 1.2m schotel te bedienen. Deze Johansson is stand alone aangesloten enkel om de schotel te draaien en de bediening gebeurt gewoon met de afstandsbediening. Mijn digitale ontvanger is een VU+ (zonder 4K). De Johansson is nu defect en ik zoek nu een aparte positioner om opnieuw mijn schotelantenne te kunnen draaien. Van Diseqc of USALS heb ik geen kennis. Ik merk dat zo'n losse positioner blijkbaar niet meer wordt verkocht. Ik volg dan ook niet meer wat de huidige markt allemaal aanbied omdat ik meer dan voldoening heb met mijn huidige opstelling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...