Ga naar inhoud


zapevery1

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

zapevery1's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik was voornamelijk alles aan het instellen voor mijn moeder, maar die is er uiteindelijk wel blij mee. Bedankt voor alle reacties.
  2. de handleiding flashen ja. Maar was meer kijken of er mischien ergens iets raars is gedaan waardoor ik bepaalde zender zou missen. Zender terug gevenden, staan er nu wel tussen Staat bij mij nu wel op 34
  3. Een duo-lnb, en ja van de posities van dat de posities uit maakte ben ik ook achter gekomen. Heb eigenlijk bijna niks aan de standaardinstellingen wat veranderd, heb voornamelijk de installatiegids voor VTi hier op het forum gebruikt.
  4. Heb net ff fabrieksinstellingen gedaan. Valt me op dat die canal digitaal niet kan vinden als ik 23.5 op poort a zet en 19.2 op poort b. Weet niet hoeveel dat normaal moet uitmaken Maar toen ik ze weer om draaide kon die de lijst weer vinden, maar mis nog steeds dezelfde zenders. Daarnaast is het mogelijk om het voor elkaar te krijgen om de kanalen hetzelfde nummer te geven als op de zenderlijst zoals hier (linkje) ook als er zenders ontbreken? Of moet ik daarvoor manueel aan de slag, en iedere keer doen als zenderlijst wil updated?
  5. Ik heb wel fastscan gebruikt. Het enige wat ik kon vinden op het forum was het tegenovergestelde probleem maar dat was dan voor kabel en op openpli. Dat iemand lege kanalen tussen nummers had als ze niet gevonden werden. Dus dat die bijvoorbeeld van een kanaal met nummer 5 naar de volgende 10 bijvoorbeeld zou zijn als al die 4 er tussen niet gevonden zou zijn. Wat ik us juist wel wil bereiken.
  6. Heb recent VTi geflashed naar de VU+ solo2 met de CAM803 van Canal Digitaal ik probeer de originele kanaal nummers te krijgen bijvoorbeeld sat1 zit volgens de CD lijst op 115 maar op de VU op 86 hoe kan ik die nummers veranderen? Daarnaast mis ik ook schijnbaar een paar kanalen,die dan andere nummers veroorzaken, zoals XITE en FIGHTBOX (niet dat ik ze mis, maar er word voor betaald heh), maar weet niet waarom die niet in de lijst verschijnen. Enig idee waarom dit zo is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...