Ga naar inhoud


nephele7

Aspirant lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nephele7's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. OK, dat verklaard het dan. Het moet in die tijd inderdaad gebeurd zijn. Ja, dan heb ik kennelijk puur mazzel gehad... Zal nu maar eens gaan kijken bij de IPTV providers. Die lijken aantrekkelijk geprijsd.
  2. Ze kunnen dit toch gewoon veranderen in je inlogscherm. Ze kunnen de inhoud veranderen onder dezelfde naam, etc, etc. Hoe het eerder heette weet ik niet en het staat NIET op mijn factuur... Kortom, je bent altijd kansloos... Maar ik begrijp dat jij bent ingehuurd om met CD "meetedenken" ....?
  3. Ik had een abonnement voor de schotel en de app kwam daar later bij dacht ik. Maar het ging mij om de schotel . M.n. om opnames permanent te kunnen bewaren. Nu heeft men zonder bericht en verklaring de schotel uitgezet. Dat abonnementen veranderen allah, maar informeer trouwe klanten even met de plannen. Bied een overgangsregeling aan etc. dit is puur zonder redenen en ik denk onwettelijk je abonnement opzeggen en iets anders er voor in de plaats te zetten zonder enig overleg/berichtgeving.
  4. Misschien zijn er nog meer mensen die hier last van hebben.. Had van oudsher (25 jaar of zo) een CD abonnement wat in de loop der tijd steeds meer werd beperkt. Aantal en type opnames, speciale zenders etc. Uiteindelijk ben ik een tijd terug, terug gegaan van het grootste naar het kleinste pakket. Dit alles voor Sateliet. UIteindelijk kwam er de app die een leuke aanvulling was voor in het buitenland e.d.. Nu werd ik na betaling voor januari overal uitgegooid met tevens de mededeling dat ik geen recht meer had op de sateliet ontvangst via de schotel. Men bestreed dat er iets verandert zou zijn in de abonnementsvormen... Ik kijk/keek met enigma tuners icm een CI+-Module Neotion (in VU+ en Gigablue met cc cam). Misschien geldt e.e.a. niet voor originele CD tuners? Heb de indruk dat men gewoon uitprobeert hoeveel opzeggingen er komen maar het kan natuurlijk ook aan mij liggen dat ik iets over het hoofd zie. Heeft iemand ook deze ervaring of zie ik iets over het hoofd?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...