Ga naar inhoud


hogewoning

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hogewoning's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Dat is een goed idee om met een sat finder de boel eens goed te bekijken dat ga ik zeker doen jammer genoeg er is niet veel ruimte om van plaats te veranderen want wanneer er daadwerkelijk bomen in de weg staan heb ik niet veel alternatieven, de oppervlakte van het dakkapelletje is 3m bij 1,5m. Vroeger had ik de schotel aan de achterzijde van het huis maar daarvoor is het nodig om de schotel op een buis van minstens 3m lengte te monteren zodat hij over het puntdak kan rijken en bij zo'n opstelling is het nog moeilijker om de juiste richtingen voor de lnb's in te stellen want het is heel hoog en gevaarlijk om daar te werken daarom is dit niet niet echt een alternatief.
  2. Als ik het dak op ga zal ik nog eens heel goed gaan kijken in de richting van astra 1 misschien hebben jullie gelijk, het zou kunnen zijn dat ze precies voor astra 1 staan, ik zal laten weten wat het resultaat is van mijn klimpartij. In ieder geval bedankt voor het meedenken. hogewoning.
  3. Ik heb een nieuwe disecq een andere lnb ook heb ik de kabel tussen lnb en disecq vervangen er zitten geen bladeren tussen de satelliet en de lnb, de 3 andere satellieten blijven het zomer en winter gewoon goed doen. Op dit moment geeft de astra 1 een signaal sterkte die ligt tussen de 75% en 85%.
  4. heb ik allemaal gedaan ik ben een paar keer het dak op geweest en heb de boel omgezet maar het levert niets op astra 1 blijft in de zomer onbruikbaar, heel vreemd.
  5. Hoi, ik heb sinds een jaar of 3 een probleem met de ontvangst van de astra 19.2 satelliet in de wintertijd zoals nu gaat alles goed en is de signaal sterkte op zijn minst 70% maar gewoonlijk is het rond de 80%, het probleem begint zodra de temperatuur boven de 10 graden komt want dan zakt de sterkte van mijn signaal naar in het beste geval 30% meestal is het gewoon 0% met als gevolg dat het ondoenlijk is om naar de Duitse zenders te kijken. Mijn ontvangst van de andere satellieten astra 3, astra 2 en hotbird blijft in de zomer prima. Mijn set up is de volgende: Visiosat BIsatellite, 75 x 64cm schotel op het dak op een hoogte van ongeveer 17m de LNB;s zitten op een soort van rail de 4 LNB's zijn voor, astra 19.2E astra 23.5E, astra 28.3E en hotbird 13.0E het signaal gaat naar een disecq en dan naar mijn ontvanger een VU+uno 4K se. Hopelijk kan iemand mij helpen om een antwoord voor dit curieuze probleem te vinden. Dank hogewoning.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...