Ga naar inhoud


vanbinsbergen

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

vanbinsbergen's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Waarom geen vpn? ik ben nu mijn zywall met vpn voor mijn kastje aan het zetten...
  2. Haha het gebruiken van sleutel servers om ziggo zenders te decoderen lijkt me ook niet helemaal strafblad risico vrij ๐Ÿ™‚ Maar! wel top beeld kwaliteit
  3. Haha, sleutel servers om ziggo zenders te decoderen lijken me ook niet strafblad risico vrij ๐Ÿ™‚
  4. Ja snap ik Maar hun bieden f1tv icm grandprixradio gesynchroniseerd. Heb ik zelf geen gekloot meer met laptop, twee browsers, vpn, hdmi kabel en synchronisatie. Dat is de enige reden dat ik dit uit ben gaan zoeken ๐Ÿ™‚ Als f1tv gewoon Olav mol als audio kanaal had dan hadden ze me niet de illegaliteit in gedwongen.
  5. Het was oriรซntatie hoe illegaal kijken via ziggo werkt. Met een Vu+ ZERO4K als daar een ci+ module in past dus. En met een lijntje. Maar onder aan de streep is het aanbod alles wat ziggo heeft. Dan kan ik beter iptv nemen. TNX voor jullie hulp mannen.
  6. Of kan het ook met software mop mijn Philips tv? ๐Ÿ™‚ Tp vision , android
  7. Okey dus voor oscam heb ik een dvb-c "kastje" nodig waar de kaart in gaat die nu in de tv zit? En onderaan de streep worden er sleutels realtime uitgewisseld waardoor alle kanalen die ziggo versleutelt aanbiedt, toegankelijk? En dat "kastje" heeft een middle man nodig waar jullie alles over weten ๐Ÿ™‚ Wat voor kastjes gebruiken ziggo mensen?
  8. Mannen, Net lees ik dat er hier mensen al 20 jaar rond hangen. Ik weet nog dat ik toen der tijd ooit een satelliet kaarte voor iemand bij iemand heb laten flashen. We hebben Ziggo, nu zat ik iptv uit te zoeken en kwam ik ook bij cccam uit. Oscam is beter weet ik nu. Tnx daar voor. Kan iemand mij even op weg helpen hoe oscam werkt met ziggo, of is iptv net zo makkelijk? Hoeft geen Jip en Janneke taal te zijn, ik las ook over een raspberry pi, dat lukt mij allemaal wel. Alvast bedankt!
ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...