Ga naar inhoud


Bert1951

Aspirant lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bert1951's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  1. Bedankt om geen geduld te hebben, veel wijzer ben ik hier niet geworden.
  2. Volledig stuk denk ik niet vermits het signaal zeer goed is als je de schotel afstelt en de sterkte optimaal is bij het zoeken, er moet dus iets tussen decoder en LNB beschadigd zijn, maar ook de decoder heeft al zijn beste tijd gehad als je hem nog amper kan gebruiken
  3. Dat idee van buiteninvloeden heb ik ook al gehad, maar het slechte weer heeft het nazicht van alle apparatuur veel vertraagd. Binnen denk ik niet, de tafel met tv en andere apparaten staat naast het raam waar de kabels binnen komen , huisdieren heb ik niet en gebruik geen stofzuiger omdat de vloer uit tegels bestaat. Naast het nu grote probleem doet hij nog amper iets, menu niet te gebruiken, opnames ook niet, tv kijk ik via de aangesloten DVD /video apparatuur, daarom was ik op zoek naar een betere decoder, en indien mogelijk geen M7 brol. Bedankt voor je input.
  4. Ik ben al jaren klant van Tv Vlaanderen en heb het ook gehad met hun waardeloze apparatuur. Ik kijk zowel Astra 1 als 3 met een Duo LNB en een schotel van Tv Vlaanderen. Sedert verschillende weken kan ik geen tv meer kijken omdat het signaal van goed naar slecht en terug naar goed springt. Wanneer ik hem terug opstart gaat hij naar 1ste instelling , ok zoek HD zenders en signaal: 8 groene vakjes, zoek dan zenders en als dat gedaan is krijg ik geen beeld, wel een klein vierkant bovenaan rechts waar je ziet dat de fiche niet ingestoken is, ga ik terug naar signaalsterkte staat hij op 1 rood vakje en springt dadelijk naar 8 groene maar na zneders zoeken is het resultaat nog altijd nul Ik heb de kaart al zuivergemaakt, alle mogelijke resets gedaan maar niets helpt. Volgens Tv Vlaanderen kan de oorzaak ofwel de kabel ofwel het toestel zijn, om dit laatste te laten nakijken moet je van Brussel naar Steenokkerzeel gaan, wie geen auto heeft: pech . Bij het nogmaals zoeken naar een oplossing kwam ik op deze pagina terecht en heb me aangemeld. IK zag de laatste reactie van iemand uit België maar ze is voor mij toch nog onduidelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...