Ga naar inhoud


aanj

Lid
  • Items

    410
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community antwoorden

  1. aanj's bericht in Remote desktop op Android TV . Hoe ? werd gemarkeerd als het antwoord   
    Heb vanmiddag wat geprobeerd met Anydesk en Teamviewer . Het lijkt me in basis hetzelfde programma .
    AnyDesk wil wel installeren vanaf de store , maar de bediening en het beeld ligt wat door elkaar je moet gokken waar je bent .
    Hij moet ook nog een app voor de bediening installeren , die je  aan moet  zetten . anders werkt je muis en toetsenbord niet . Wat experimenteren en mopperen en gelukt . 
     
    Team viewer Quiksupport kun je installeren maar de bediening app installeerd hij niet , niet compatible , dat zullen we nog wel eens zien .
    De app Teamviewerhost apk van de teamviewer wil niet side installeren , verassing ? Nee dus . 
    Dan maar naar de wilde app's , Teamviewer host apk ergens vandaan getoverd . Installatie app gedownload , en dat lukte , de extra app deed hij zelf ,
    en werkte . Nog effe foetteren  en zoeken omdat de muis het niet deed , de bedienings app stond niet aan .
     
    De bediening is wazig , het ene klikken werkt wel het andere niet . je hoeft ook niet veel aan te klikken . Dus het kan er mee door .
    Wat ik er mee wil doen is VPN opstarten en kijken of Ziggo Go het doet vanaf hier . De OpenVpn gaat naar mijn thuis modem , in te stellen 
    met een config file van mijn modem . Maar ik heb geen vast ip adres het blijft wel lang hetzelfde maar veranderd wel eens en dan heb ik  een ander
    config file nodig , dat kan ik er in zetten en testen vanaf thuis , kan vanuit Tenerife ook thuis een ander config file maken op het modem .
    Heb ook nog een andere commercieele VPN , die gebruik ik voor Smarters en de Vu boxen , Spanje blokkeerd veel IPTV  ip adressen ..
    Die kan ik nu ook op de tv instellen of aan zetten . Op de VU boxen kon ik dat al via internet . Ik kan nu ook controleren of de C.D. app werkt en Smarters 
    je ziet geen vloeiend beeld maar wel beeld als het werkt . Hopelijk werkt het in Tenerife ook , Teamviewer is ook niet snel daar. 
     
    Nu afwachten wat er nu weer gebeurt , internet lag er pas uit bij Orange , misschien iets verzinnen met 4g Modem . dat er iets is . 
    Heb ook nog ergens een PI , maar daar ben ik wel te modern voor , ga geen pagina's code intikken als het ook met een muisklik kan ,
    ook omdat ik van 10 tekens er zeker 3 fout type  .😥
     
    Ad
     
     
     
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...