Ga naar inhoud

sattools

Leden
 • Aantal items

  899
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sattools

 • Titel
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. sattools

  Is mijn CI module brak?

  Box ff helemaal uit (spanningsloos), 30 sec wachten en aan. Ziggo kaartjes willen soms nog wel eens 'overspannen' raken, dat merk je eerst aan late ECM's (glitches) / traag zappen, en later doen ze het gewoon niet meer. Waarom een CI? Je VU+ DUO 4K kan met de interne cardlezer prima overweg met Ziggo (Wel ff iets als OpenPLI met Oscam erop zetten).
 2. Het is inmiddels gelukt, ik doe het nu in ubuntu in VirtualBox. Ik zal binnenkort hier even een how to maken van hoe ik het werkend heb gekregen.
 3. Ik ben aan het experimenteren met het zelf compileren van Oscam voor een VU+ Ultimo 4K. Ik begrijp dat ik bij de optie Toolchain aan moet geven voor wat voor processor oscam gecompiled moet worden. In een Ultimo 4K zit een ARM processor, ik heb al geprobeerd: Arm_Cortex_A9, Dreambox Arm, Solo 4K maar geen van allen werken. Kan iemand mij verder helpen? Alvast dank!
 4. Vandaag nog verder getest. Het doet zich alleen voor als er een timer gepland is. Bij een handmatige opname kan ik er talloze tegelijkertijd starten. Bij een timer-opname stopt het kanaal waar je naar aan het kijken bent.
 5. Toevoeging: ik gebruik een DVB-C FBC tuner, er zijn dus voldoende tuners beschikbaar, daar zit het probleem niet.
 6. Sinds kort een vreemd probleem. Zodra ik een timeropname start op een zender die ik momenteel bekijk, stopt na enkele seconden het live beeld. Zo te zien decodeert de ontvanger niet meer voor dit kanaal, echter wel voor de opname. Ik gebruik OSCAM r11493 voor het decoderen. Ik zie dus in Oscam wel de opname voorbij komen, als ik verder zap en terug zap naar de zender van opname zie ik in Oscam niet dat ik van zender ben gewisseld (ik zie de ECM pids niet voorbij komen). Zap ik naar een zender waar geen opname loopt zie ik de ECM pids wel voorbij komen. Ik gebruik OpenPLI 7.0 van 12/2/2019. Dit probleem is plots ontstaan toen ik nog 6.2 gebruikte. Ik dacht wellicht ligt het aan het image, foute instelling of dergelijke. Toen een scratch install gedaan van 7.0 maar het probleem blijft. Iemand een idee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid