Ga naar inhoud

ReBr

Leden
 • Aantal items

  208
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ReBr

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 03/10/1983
 1. Toch wel met Natte eens. Het aanbod is compleet veranderd, maar zeker niet slechter geworden, idd veel oudere films, maar er zitten wel pareltjes tussen. Heb ondertussen de eerste paar dagen al meer gezien, dan de afgelopen maanden bij elkaar. (De eerste film op 1augustus 00:00 was toevallig gelijk al een titel van de vorige Film1 eigenaar, Sony pictures, The Juror, met Demi Moore 💕 jaren 90 stijl) Via de lineaire kanalen uiteraard, on demand valt het aanbod nu nog wat tegen. Idd even de tijd gunnen, zelf ben ik er iig wel blij mee.
 2. Nu kan je niet meer via Film1 zelf het ott (€7,99) afsluiten, maar alleen weer via je tv provider, zoals het dus eerst ook was. Lijkt er dus idd op dat Film1 (Sony) zich terug trekt, en het overdoet aan een derde partij.
 3. Nu kan Vivendi, Film1 weer overnemen van Sony, en dan Voila, Canal+ weer terug, en de cirkel is weer rond na vele jaren.
 4. Het zal wel goed komen op de kabel? Zover ik weet is het voor de BBC tot nu toe (commercieel gezien) aantrekkelijk om hier in de lage landen op de kabel te zitten. (werd verspreiding tegenwoordig, hiervan niet geregeld via de commerciele tak van de BBC? net zoals BBC World. Entertainment, en First) Dan wordt het dus een kwestie van afwegen kosten / baten, en heeft het verder weinig met EU te maken? behalve de extra kosten voor de rechten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid