Ga naar inhoud

Plepkeshenkie

Leden
 • Aantal items

  513
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Plepkeshenkie

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 04/24/1955

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Holten
 • Interesses
  Alles wat met schotels te maken heeft

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Sprietje ik ben ook nog aan het stoeien met een 2m prime focus schotel met C band lnb en scalarring. Schotel heeft een f/d verhouding van 0,50. Hoogte 200cm diepte 25 cm. Waar moet ik nu theoretisch de scalarring plaatsen. Gelijk met de voorkant lnb of verder naar achteren en zoja hoever.
 2. Bijgaand foto van de C Master. Uitgerust met lnb revolver van trust. De lnb,s staan ongeveer 10 cm lager t.o.v de originele lnb houder. Nu veel zoeken geeft dit bij mij het beste resultaat. Verder kan ik met de elevatie motor ook nog een beetje spelen maar is eigenlijk niet nodig.
 3. In bijgaande link is er wat meer info over deze lnb,s: http://www.forum.alyno.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=16694 Zelf maar even vertalen. Ik ben zelf al in het bezit van deze lnb,s. Ik heb er 1 voor C band lineair en 1 keer voor circulair. Ben tot nu toe erg tevreden over deze lnb,s maar wist tot eergisteren ook niks over 70* kijkhoek en 90*. In voorgaande post gaf ik al aan dat er op bijv Paksat minder te ontvangen is als met C band lnb met scalarring. Omgekeerd is het ook zo m.a.w wat met scalarring niet lukt lukt met de Angliano wel Degene die ik nu blijk te hebben is 70*. Kan een verlklaring zijn voor de mindere ontvangst op Paksat Via via ben ik nu bezig om er ook 2 van 90* kijkhoek aan te schaffen.Dan kom ik er wel achter welke of beter is.
 4. Ik heb goede ervaring met deze lnb. Voordeel is dat je niks meer hoeft te klooien met scalarring. keerzijde is dat er op bijv Paksat weer weinig frequenties binnen komen. Met de lnb die ik nu heb ontvang ik wel bij goede omstandigheden op de C Master 180 cm zenders op 78.5 oost. Wil er alleen 1 bij hebben ter vergelijking. Ze zijn trouwens voor circulair en lineair te koop. Ga denk ik maar voor 70* want volgens iemand op het DXtv forum krijg je met 90* net geen goede resultaten op de C Master. Kan verklaren waarom ik op Paksat te weinig binnen krijg.
 5. Wie kan mij helpen met de volgende vraag: Ik wil een zg c band lnb Angliano next serie kopen. Zie afbeelding. Nu worden deze verkocht met een openings hoek van 70 of 90 graden. Lnb gaat geplaatst worden op een Channel Master 180 cm en die heeft een openingshoek van 80 graden volgens een kenner. Heeft iemand advies/ervaring wat je nu het beste kan kopen? Volgens mijn informatie is degene met de kleine dop er een voor 90* en met grote kop voor 70* Alle info is welkom
 6. De webcams van Domburg en Zoutelande doen het al een poosje niet. Nu kan ik wel de stream uitlezen en er opnieuw inzetten maar na een uur werkt het niet meer. Iemand die hier nog een oplossing voor weet?
 7. Nogmaals een paar keer een reset gedaan en probleem is opgelost
 8. Satkijker bedankt voor het meedenken en de pdf maar zoals in mijn bericht al geschreven had ik het toestel al gereset. Zal het nog eens proberen.
 9. Ik heb hier een moteck vbox 2 die sinds vandaag een melding van er 3 geeft als je een positie op wil slaan. Zowel in de ontvanger werkt het niet en met de bijgeleverde afstandsbediening doet hij het ook niet. Concreet slaat hij geen positie meer op en geeft als melding er 3 en gaat dan op het scherm terug naar de ingestelde waarde. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn. Al van de stroom gehad en ook gereset
 10. ook hier even gekeken en 2 transponders gevonden maar geen kanalen
 11. Ook met de C Master 180 cm lukt het. Zie bericht dinsdag 21.59 uur in dit topic. Zelfs de transponder met BVN ging moeiteloos
 12. Blindscan op 78,5 oost geeft 4 transponders en 44 kanalen met 2 m PF schotel met Edision Mio 4k
 13. Pegasso mijn bijlage die ik had toegevoegd was met een verkeerde frequentie. Sorry. Op dit moment heb ik geen signaal op deze frequentie. Zal vanavond nog eens testen
 14. Afgelopen week een 12 inch actuator op de CM 180 cm gezet voor de elevatie. Vanavond beetje zitten spelen op 78,5 oost en ziedaar ook met dit weer is er ontvangst mogelijk op 78,5 oost. Zie screenshots.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid