Jump to content

jepe

Members
 • Content Count

  1,553
 • Joined

 • Last visited

About jepe

 • Rank
  Sat4all Core Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als ik mijn desktop computer uitzet, blijven bv nog de usb poorten stroom af te geven. Er is dus nog stroomverbruik. Is het ok om de computer helemaal van de stroom te halen als je deze aantal dagen niet gebruikt, of is dat slecht voor de hardware?
 2. Interessant zo´n S2X tuner. Maar de UHD Quad, heeft twee ingebouwde S2 tuners, en als ik een Sx2 zou kopen is er geen ruimte meer voor een kabel tuner. Of zie ik dat verkeerd. Ik heb nog geen UHD Quad maar gewone HD Quad, maar ik wil naast S2X ook graag DVB-C.
 3. Te koop voor 225 euro. Een dreambox 8000, originele. 4 Tuners. 3 Dvb-s2 tuners 1 dvb c tuner, kabel enfin een zeer complete sat ontvanger. En nog steeds de beste dreambox ooit. 1 Tb harddisk ingebouwd voor opname en opslag van honderden programma´s. Met gemak kun je 4 opnamen maken en naar een 5e kijken. Tevens extra externe smartcardreader (smargo van max digital) via usb, zodat je naast de 2 ingebouwde cardreaders dus dan totaal 3 cardreaders hebt. Evt kan ik nog wel een of 2 cams erbij leveren. Tevens 8 gb flashdrive, waarop je bv time shift kunt laten uitvoeren zonder dat de harde schijf moet draaien. Ook nog ingebouwde dvd speler. Ab ook als nieuw want logitech harmony gebruikt. Met dvi-hdmi kabel. Bij bieden vraagprijs kan lever ik gratis een visiosat schotel mee, met meerdere sat posties (zonder lnb´s) Maar indien met schotel wel afhalen
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy