Ga naar inhoud


Pieter-Brugge

Lid
  • Items

    303
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Pieter-Brugge

  • Verjaardag 01/15/1969

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Brugge
  • Interesses
    satelliet, pc, domotica, automatisering

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pieter-Brugge's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. TF1 zenders zijn nog altijd vrij te ontvangen via 19,2 ° Oost, ik gok tot dat WK Voetbal gedaan is, extra reclame 😉 inkomsten mss, terwijl ze bij TNT-Sat en TeleSat terug gewoon via de gecodeerde kanalen terug te ontvangen zijn met respectievelijk TeleSat kaartje en TNT-sat kaartje. Bij TeleSat zelfs nu de keuze, zowel op 13° alsop 19° Oost.. Begrijp niet waarom ze die niet even ergens extra kunnen plaatsen, zou zelfs nog reclame kunnen zijn voor TeleSat later als ze terug weg zijn... Andere tig zenders met geen interessante programma's. Op TF1 Series/Films en TF1 zelfs heel wat films en series in Engels origineel geluid.. En maar schermen met copyright en rechten niet betalen voor heel Europa... Toch bizar dat dit nu plots, hetzij tijdelijk wel mag/kan
  2. Klopt in de begin jaren zaten alle zenders van France television in het TVV pakket, het omgekeerde kan wel, je neemt een hoofdabonnement op de Waalse tak (Telesat) en neemt dan het pakket Vlaamse zenders erbij.. Waarom het nooit mogelijk geweest is omgekeerd is me een raadsel. De laatste jaren wordt satelliet ontvangst gewoon afgebouwd, en iedereen richting IP of met hun eigen decoders geduwd. In Frankrijk, Duitsland, Portugal en Italië is satelliet nooit weggeweest. Hier in de BeNeLux een tiental jaren terug redelijk wat abonnees op canal digitaal (filmzenders) en tv vlaanderen. Sinds er zo veel legaal of illegaal op internet is, is dat verminderd en dan bouwt de M7-groep, nu canal+, de satellietmarkt in België natuurlijk af. Is enkel nog interssant voor campers, op boten in de ardennen in buitenverblijf enz. Heel weinig mensen in grootsteden die dit nog hebben. Ze betalen liever massa's aan TeleNet of Proximus. Voor heel wat zenders die zelfs gewoon fta zitten. Ik zou echt de Engelse tv-zenders niet meer kunnen missen. Heel vroeger zat hier in West-Vlaanderen nog ITV Meridian en Channel 4 op de kabel, maar dat is historie... Idd is een tijdelijke fta uitzending, maar momenteel toch wel handig, voor de mensen die met TNT-sat op 19° verstoken waren van de tf1 znders... Het gaat er zeker uitdraaien op een akkoord, maar dan wel dat de groep minder moet betalen voor de zenders. Vroeger was het net andersom, de zenders betaalden om in het pakket te mogen verdeeld worden. Nu moet er betaald worden om door te geven, terwijl commerciële zenders al van hun reclame-inkomsten zouden moeten kunnen opereren.
  3. Leuke tip: Misschien ook eens de franse zenders van de TF 1 groep, die nu ook fta via 19° te ontvangen zijn, toevoegen in de zenderlijst, dan naast France 2, mss ook enkele franstalige kijkers content. Nu wel al te bekijken via de app van telesat bvb, maar niet via TV-Vlaanderen zenderlijst.... Wel staat TF 1 in de lijst maar via de 13° positie enkel met kaart.. Nadat canal+ frankrijk deze zenders uit hun betaald pakket haalden, en dit niet er naar toe uitzag dat ze gingen terugkomen, en na tegenvallende kijkcijfers in frankrijk, heeft de TF-1 groep dan maar beslist deze zenders tijdelijk? fta uit te zenden via de Astra satelliet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...