Jump to content

fenzo

Members
 • Posts

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fenzo's Achievements

 1. uiteraard officieel abo ..zoals gezegd is voor mijn camper waar ik ex joyne klant ben.
 2. Niks gefrustreerd, maar niet iedereen is in staat zoals jij om .pyo te "ontleden" .. en zoals ook al eerder te lezen is, zijn blijkbaar deze files vrij eenvoudig te vinden voor openATV, ipk instaleren en kijken maar, dit gaat al vele jaren en is ook nog steeds niet uit met de pret. Ik wil best van alles proberen, kan ook wel een beetje overweg met hex editors, ik denk zelfs de .pem bestanden in een andere image te hebben gevonden, maar dat "param" bestand waarvan ik de extensie en/of naam niet van weet, ik zou niet weten hoe ik dit zelf kan maken en wat erin moet staan. Natuurlijk het is en blijft een hobby, maar ik wil graag mijn ontvanger met Pli erop blijven gebruiken en dan het liefst "legaal" met gebruik van de 803 cam die ik van CD heb gekregen als compensatie voor het wegvallen van Joyne.
 3. zo jammer dat er personen zijn die weten hoe de 803 werkend te krijgen in openpli, maar dit niet willen delen met andere hobbyisten. Ik zoek me suf en hoop de 803 cam werkend te krijgen in mijn zgemma H9 twin kastje in mijn camper nu ik daarin niet meer naar Joyne kan kijken. Zolang ik dit niet werkend krijg met openpli gebruik ik de zwaardere OpenATV wel met niet geheimzinnige CIplushelper of Egami welke direct werkt met CI+ 1.3 Echt jammer. Fenzo.
 4. Ik heb dit getest in OpenATV met ciplushelper en in Egami 9.06 out of the box waar de Cam803 opzich perfect in werken. Echter in beide images geen mogelijkheid om 2 kanalen te decoderen, zelfs niet op één transponder. Zal zo even een test doen in een gesloten kastje waar de 803 ook beeld in geeft.
 5. Sorry mijn fout, ik had VTI niet getest maar VIX
 6. Zo is dat.. ik wil er ook nog aan toevoegen: - Mooie uitgebreide gui ook als je een nieuw ontvanger aanschaft met skin naar keuze - veel plugins die je nooit op gesloten boxen vind. - Jarenlange ondersteuning van de software - fallback tuner mogelijkheid op andere kamer - en vast nog veel meer. Inmiddels heb ik de 803 vraag ook gesteld op openPli en kreeg snel antwoord... "wordt aan gewerkt " Fenzo
 7. helaas nog geen workaround gevonden voor openPli, als iemand mij verder kan helpen graag
 8. openATV werk niet direct, heeft CIplushelper nodig... VTI werkt niet, ook niet met CIplus helper. Maar ik hoop op een oplossing in onze favoriet.. OpenPLI.
 9. Onder meerdere, heb er inmiddels 5 geprobeerd in mijn Zgemma H9 twin... 1 image werkt uit de box, één andere met CIplushelper. Weet niet of ik hier namen van die andere mag noemen.
 10. als je mij die workaround wilt sturen (evt via pm) wil ik dit graag uit testen direct... geen probleem.
 11. Ik ben je voor, werkt NIET in Pli 8.0.. ook niet na instaleren laatste CIplushelper 5.2-r1 voor alle duidelijkheid module is al geactiveerd en werkt op een TV met CI+ 1.3 en.... werkt ook in mijn enigma2 ontvanger, maar niet onder Pli helaas.
 12. onze enigma2 ontvangers kunnen deze cam803 niet aan vermoed ik?
 13. Ik begrijp dit antwoord niet, wat Heeft Aston Pro module te maken met Joyne?
 14. Op dit moment nog steeds beeld op deze zenders
 15. Ja en het weglaten van Discovery en Eurosport heeft geen cent korting voor de klant opgeleverd enkel extra spek voor CD
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.