Jump to content

satdr

Members
 • Content Count

  971
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About satdr

 • Rank
  Sat4all Freak

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gewoon even melden bij CD dan lossen ze het wel voor je op......
 2. Ik ben net van 7.1 naar 7.2 gegaan, Ultimo 4k, met een box update (dus niet flashen) hij staat er nu op zonder problemen.
 3. Ultimo 4k, openpli, na updaten staan de bouqetten achterstevoren, dus het eerste bouqette is de laatste, en de laatste word de eerste, heel onhandig. Wat doe ik verkeerd?
 4. 1 gb vind ik echt wat karig, snel vol als je af en toe eens wat wilt bewaren. SSD zou ik alleen doen als je teveel geld hebt, 2,5 inch hdd voldoet volledig
 5. Maar dus nog steeds slechts 1, 2, 3 en de regionalen te ontvangen op de U4k met de t2 insteektuner, begrijp ik dat nu goed?
 6. Nou schiet mij maar lek maar door bovenstaande stoelendans werkt ie ineens, niets aan de instellingen verandert dus ik hou het maar op een slecht contact oid.
 7. Dank voor het meedenken Ventura, ik word niet wijzer van de link, maar dat ligt niet aan de link Ik ben nog even gaan verder stoeien, als ik de c tuner uit slot 1 haal en de s2 in slot 2 laat, zelfde problemen. Plaats ik de s2 tuner in slot 1, werkt meteen alles goed... Het lijkt er dus op dat de s2 fbc tuner niet wil werken in slot 2 (met dezelfde instellingen)
 8. Ik loop hier te stoeien met bovenstaande combi in een ultimo 4k, met pli 7.1 In slot 1 werkt de dual s goed, maar dan werkt de fbc kabel in slot 2 niet goed, althans hij heeft dan maar 3 tuners, de andere 5 werken dan niet goed. Als ik de kabel tuner in slot 1 doe, dan werken alle 8 tuners goed, de s tuner in slot 2 geeft dan geen beeld, op fta zenders, zegt wel dat ie signaal heeft maar kan niet zoeken/scannen, vreemd allemaal. Zie ik iets over het hoofd, doe ik iets verkeerd, of kan deze combi helemaal niet.......?
 9. Mag slotje op, heb een nieuwe gekocht......
 10. Gezocht voor de Ultimo 4K
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy