Ga naar inhoud


poc

Lid
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door poc

  1. hoi , ik heb verleden maand mijn t90 eraf gehaald, ivm geen gebruik meer.

    Nog 4 duo lnb's en switch erbij. kan je op dit moment geen fotos doorgeven , zitten met een hondje wat morgen geëuthanaseerd wordt.

    Dus als je interesse en iets geduld hebt ,ik woon in Dilsen in Belgisch limburg.

    Mag weg voor € 100.

     

    mvrgr R de Vet

  2. Bedankt Steve voor de snelle reply.

    Heb net ook de service manual van je server geleend  B) .

    Volgens de failure .pdf hier boven is het de ss board waar verschillende transistoren moeten vervangen worden en een software update gedaan moet worden ,volgens google is een 5 blink de a board .

    Zal, als de tv hier is, van het a board de 5v output doormeten ,lijkt mij een snelle oplossing als dit board kapot is.

    Geen flauw idee waar ik deze software kan downloaden ,we zullen eerst maar eens af wachten op de tv zelf.

     

    In ieder geval bedankt voor je pdf bestanden ,een klein goudmijntje   :) .

     

    Gr  Roberto

  3. Zie berich #7, bij mij verviel de stb en 5€ HD abonnement een maand later

     

    Thx voor de reply , denk dat ik het maar doe , weggaan bij canaal digitaal is helaas geen optie omdat ik in een buiten gebied woon zonder kabel.

    Ben ook wel tevreden van satelliet ivm de keuze uitgebreidheid van zenders  :)

  4. Vraagje aan de mensen die al zijn overgestapt , heb vandaag ook het aanbod in de mail gehad ,en zit met dezelfde abonnement als Manitou , nl. het stb pakket met Hd aanvulling a € 5 per maand.

    Met deze upgrade naar het basispakket worden dan de twee andere abonnementen automatisch geschrapt ?

    Ben ook niet van plan om dan nog extra voor het hd pakket te betalen ,of heeft u dit nog telefonisch moeten wijzigen.

    Vind het geen verkeerde actie, als de € 5 komen te vervallen voor het HD pakket , wordt het toch iets goedkoper  :D .

  5. hoe oud is je vu duo eigenlijk ?Heb zelf een tijd lang zitten te sukkelen om zwakke Belgische zenders te kunnen ontvangen.

    Talloze pogingen om beter uit te richten ,en andere schotel gaven geen resultaat ,uiteindelijk een paar condensatoren vervangen in de vu duo en meteen ontvangst op de slechte zenders en beter ontvangst op de zenders die ik wel doorkreeg.

    Kijk eens naar deze topic  https://www.sat4all.com/forums/topic/337901-problemen-met-slechte-ontvangst-hd-opgelost/  ,misschien is dit 

    een denkpiste die je kunt overwegen.

  6. Dus de lnb kop gericht op 19,2 E kan via de ingebouwde switch 2 aparte transponders ontvangen en de lnb kop gericht op 23,5 E kan dit ook ( twin duo lnb ).

    Als ik dit vergelijk met een enkele twin lnb die twee aansluitingen heeft en dus ook twee transponders tegelijkertijd kan ontvangen zeg ik dan moet een twin DUO lnb vier aansluitingen hebben om op elke satelliet twee tranponders tegelijkertijd te kunnen ontvangen , dus moet ik hiervoor de duo lnb quad gebruiken.

  7.  

    Nee. De Duo LNB bevat zelf al switches. Met de twin uitvoering kun je een twin tuner of twee ontvangers aansluiten die ONAFHANKELIJK VAN ELKAAR de signalen van de LNBs (19,2E en 23,5E) ontvangen.

    Met de twin Duo LNB is wat jij wilt dus gewoon mogelijk.

     

    vGnp

     

    Ja maar de twin uitvoering zie ik als twee aparte lnb's ,1 voor 19,2 en 1 voor 23,5 en elke lnb heeft 1 aansluiting dus kan maar op 1 frequentie ontvangen , dus als ik op 19,2 e wil opnemen en op 19,2 e op een andere transponder wil kijkken kan dat toch niet of zie ik iets over het hoofd.

     

  8. Hallo ,ik zou nog wat duidelijkheid willen betreffende een duo lnb voor canaal digitaal 19 en 23,5 oost.

    Ik zie nl twee modellen een twin en een quad uitvoering , bij de twin zou deze geschikt zijn voor 1 twin tuner en 2 ontvangers en de quad voor 2 twin tuners of 4 ontvangers.

    Nu komt mijn vraag waar ik nog niet helemaal uit ben : ik zou een twin tuner willen aanschaffen en zou op astra 19 willen opnemen en op astra 19 op een andere transponder tv willen kijkken.

    Ben ik dan juist dat dit op de twin lnb uitvoering niet kan , maar ik daar de quad uitvoering voor nodig heb , gecombineerd met twee switches.

     

  9. Hmm , de tv die hij in Frankrijk heeft is vrij nieuw , ik zal hem eens laten kijkken naar die overschakeling van secam naar pal.Nu weet ik niet of hij de tv nog wil gebruiken om zijn 6 franse posten in secam te kunnen ontvangen <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

  10. Hallo , een kameraad van mij woont in Frankrijk en wil graag een satellietontvanger aanschaffen om TVV te kunnen ontvangen.Nu is zijn vraag of er een ontvanger in Belgie of Nederland aangeschaft kan worden ivm het andere tv systeem in Frankrijk ? mijn vriend heeft dus een franse TV.Mijn eigen gedacht is dat het niet uitmaakt als je de ontvanger via een scart kabel aansluit , maar als de ontvanger via de tv out wordt aangesloten weet ik het nog niet.Misschien heeft iemand hier ervaring mee en laat het mij weten.

     

    Groetjes

  11. Vraagje aan Gerty , ik weet dat je met verschillende cams de updates voor TVV binnenkrijgt ,echter heb je de kaart voor de eerste keer geactiveerd via internet en lukte dit dan om via een cam deze geactiveerd te krijgen ? Of is de kaart bij een dealer geactiveerd ?

  12. Hoi ik gebruik zelf de 'Archsat remote bender' dit is een ir verlenging met stroomadapter ,dus geen batterij gedoe.Bij mij werkt het perfect ,heb alle apparatuur in een kast en 1 van de ir oogjes is op de binnenkastdeur geplakt,mijn dreambox staat daar meer links van en de stereoreceiver er recht voor en dit geeft geen enkel probleem,er zit nog een ir oogje dus dit kun je ook gebruiken als je dreambox op een andere plank staat.Ik heb even gekeken op 'Avisat' verkopen ze die nog.

     

    groetjes

  13. hoi medesatters ,

    ik heb al jaren een 100 hertz TV (flips)en een digitale sattuner.

    Al vanaf het begin moet ik mijn TV op sport stand zetten om een "nasleep" van het beeld te voorkomen (waarschijnlijk wordt er dan naar 50 HZ omgeschakeld).

    Is dit nu een gebrek van de flips of hebben andere merken 100 HZ TV'S hier ook last van ?

    Verder zou ik eens graag horen hoe de nieuwe plasma's en lcd's met een dig. sattuner overweg kunnen.

     

    groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...