Ga naar inhoud

Satelliet

Leden
 • Aantal items

  991
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Satelliet

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 15 november

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Aalst België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gewoon siliconen spray op de schotel spuiten, de sneeuw glijdt er dan zo af.
 2. Uw ontvanger moet minstens Diseqc 1.1 hebben. Bij het opstarten laat je eerst de antenne vb Astra 19.2 zoeken. Je drukt de Diseqc schakelaar op de stuur unit van de antenne pas in als de antenne een lock heeft. Nu kan je eens testen of de antenne automatisch naar een andere satelliet gaat.
 3. Wordt verwacht: Productinformatie: "Dreambox Two Ultra HD BT 2x DVB-S2X MIS Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC" Dreambox Twee Ultra HD BT 2x DVB-S2X Multistream Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC Dream Multimedia is teruggekeerd naar zijn sterke punten en heeft een van de krachtigste boxen op de markt gebouwd. Uitstekende functies en een schat aan bronnen maken de Two Ultra HD met 53.000 DMIPS de snelste box op de ontvangermarkt. Dankzij de twee vast geïnstalleerde tuners, WLAN en BT, is de box geschikt voor praktisch elke toepassing. Verbindingen m
 4. Maar enfin, waar halen jullie dat. Voor de zoveelste keer, de prijzen blijven ongewijzigd, ook in oktober. Screenshot van daarnet op site van TV Vlaanderen.
 5. Nogmaals!!!!!!!!!! Dat klopt NIET !!!!!!!! Basic blijft 18,90 € Basic+ blijft 25,90 € De 3,00 € waarvan sprake in hun brief is voor wie een Basic Light abonnement heeft, als die 3,00 € oplegt heeft hij de voetbal ook, maar ze wijzigen het abonnement naar Basic. Ik hoop dat het nu iedereen snapt.
 6. Er is in 't geheel gen prijsverhoging. Basic Light blijft 15,90€ en Basic waarin deze zenders zitten blijft 18,90€ Als u beschikt over een Basic Light abonnement en u wenst de voetbal te bekijken hoeft u abonnement te upgraden naar Basic en dat kost 18,90 dus 3,00€ meer.
 7. Eens een smartcard van TV Vlaanderen afgemeld kan deze niet meer geactiveerd worden.
 8. Tooway is heel wat beter dan Astra2Connect. Met Tooway kan men tot 50 Mbps down en 6 Mbps up halen. Als de nieuwe Tooway satelliet in werking gaat dit jaar zullen de download snelheden tot 100 Mbps kunnen halen. Uiteraard hangt er wel een prijskaartje aan, maar dit valt al bij al nog mee. Mobiel is het ook te gebruiken, hier in België zijn er lokale vrije radio's die het systeem gebruiken als uplink als ze mobiel werken. Vele professionele firma's gebruiken dit systeem als uplink voor het streamen van vb. open hart operaties in ziekenhuizen. Ook SNG wagens
 9. Blijkbaar kan je deze niet meer downloaden.
 10. De winkelier heeft zeer slechte informatie gegeven. Een defecte TV Vlaanderen kaart kan omgeruild worden naar een nieuwe smartkaart in om 't even welk erkend Service Center van TV Vlaanderen, u hoeft wel eerst een ticket aan te vragen bij TVV. En als de decoder defect is, hoeft u toch niet verplicht een MZ-102 aan te schaffen, maar kan u om 't even welk compatibel ander merk nemen met een kaartlezer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.