Jump to content

Satelliet

Members
 • Content Count

  995
 • Joined

 • Last visited

About Satelliet

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday November 15

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Aalst België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uittreksel nieuwsbrief TV Vlaanderen: Satellietaanbieder Joyne is gestopt met zijn activiteiten. Dat vinden we voor de Joyne-klanten erg vervelend. TV VLAANDEREN zal daarom de dienstverlening tijdelijk in de lucht houden zodat deze klanten de mogelijkheid hebben een alternatief te kiezen. In deze periode zal TV VLAANDEREN bij doorlopende abonnementen de facturatie overnemen en deze in rekening brengen vanaf mei. Omdat wij het signaal van Joyne overnemen heeft dat gevolgen voor het huidige tv-aanbod. Alhoewel TV VLAANDEREN over een breder zenderaanbod beschikt, is deze niet één
 2. OUDERE MEDIAGUARD-CODERINGEN Canal Digitaal maakt al geruime tijd gebruik van nieuwere versies van decoderen. Daarom worden met ingang van februari 2022 aan aantal oudere versies niet meer ondersteund. Het gaat om de volgende coderingen: • De CI-module versie 2.0 (zwarte sticker met wereldbol).
 3. Is de info die ik van TVV zelf gekregen heb.
 4. De echte reden is dat op zender Tipik de Mediaguard codering uitgeschakeld is en nog enkel in de Viaccess codering werkt. Dus met smartkaart en Enigma 2 ontvangers werkt het niet meer. Op lange termijn gaat Mediaguard verdwijnen bij M7
 5. Gewoon siliconen spray op de schotel spuiten, de sneeuw glijdt er dan zo af.
 6. Uw ontvanger moet minstens Diseqc 1.1 hebben. Bij het opstarten laat je eerst de antenne vb Astra 19.2 zoeken. Je drukt de Diseqc schakelaar op de stuur unit van de antenne pas in als de antenne een lock heeft. Nu kan je eens testen of de antenne automatisch naar een andere satelliet gaat.
 7. Wordt verwacht: Productinformatie: "Dreambox Two Ultra HD BT 2x DVB-S2X MIS Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC" Dreambox Twee Ultra HD BT 2x DVB-S2X Multistream Tuner 4K 2160p E2 Linux Dual Wifi H.265 HEVC Dream Multimedia is teruggekeerd naar zijn sterke punten en heeft een van de krachtigste boxen op de markt gebouwd. Uitstekende functies en een schat aan bronnen maken de Two Ultra HD met 53.000 DMIPS de snelste box op de ontvangermarkt. Dankzij de twee vast geïnstalleerde tuners, WLAN en BT, is de box geschikt voor praktisch elke toepassing. Verbindingen m
 8. Maar enfin, waar halen jullie dat. Voor de zoveelste keer, de prijzen blijven ongewijzigd, ook in oktober. Screenshot van daarnet op site van TV Vlaanderen.
 9. Nogmaals!!!!!!!!!! Dat klopt NIET !!!!!!!! Basic blijft 18,90 € Basic+ blijft 25,90 € De 3,00 € waarvan sprake in hun brief is voor wie een Basic Light abonnement heeft, als die 3,00 € oplegt heeft hij de voetbal ook, maar ze wijzigen het abonnement naar Basic. Ik hoop dat het nu iedereen snapt.
 10. Er is in 't geheel gen prijsverhoging. Basic Light blijft 15,90€ en Basic waarin deze zenders zitten blijft 18,90€ Als u beschikt over een Basic Light abonnement en u wenst de voetbal te bekijken hoeft u abonnement te upgraden naar Basic en dat kost 18,90 dus 3,00€ meer.
 11. Eens een smartcard van TV Vlaanderen afgemeld kan deze niet meer geactiveerd worden.
 12. Tooway is heel wat beter dan Astra2Connect. Met Tooway kan men tot 50 Mbps down en 6 Mbps up halen. Als de nieuwe Tooway satelliet in werking gaat dit jaar zullen de download snelheden tot 100 Mbps kunnen halen. Uiteraard hangt er wel een prijskaartje aan, maar dit valt al bij al nog mee. Mobiel is het ook te gebruiken, hier in België zijn er lokale vrije radio's die het systeem gebruiken als uplink als ze mobiel werken. Vele professionele firma's gebruiken dit systeem als uplink voor het streamen van vb. open hart operaties in ziekenhuizen. Ook SNG wagens
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.