Jump to content

Satelliet

Members
 • Posts

  995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About Satelliet

 • Birthday November 15

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Aalst België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Satelliet's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Uittreksel nieuwsbrief TV Vlaanderen: Satellietaanbieder Joyne is gestopt met zijn activiteiten. Dat vinden we voor de Joyne-klanten erg vervelend. TV VLAANDEREN zal daarom de dienstverlening tijdelijk in de lucht houden zodat deze klanten de mogelijkheid hebben een alternatief te kiezen. In deze periode zal TV VLAANDEREN bij doorlopende abonnementen de facturatie overnemen en deze in rekening brengen vanaf mei. Omdat wij het signaal van Joyne overnemen heeft dat gevolgen voor het huidige tv-aanbod. Alhoewel TV VLAANDEREN over een breder zenderaanbod beschikt, is deze niet één-op-één identiek. Ex-Joyne klanten vallen voortaan onder de uitzendrechten van TV VLAANDEREN, dit betekent dat deze alleen naar de zenders kunt kijken die wij in ons aanbod hebben. Verder zijn de diverse Joyne systemen zijn niet langer toegankelijk voor klanten en dealers. Daarmee zijn eventuele Joyne kijktegoeden per heden vervallen. Zoals eerder benoemd is deze oplossing helaas maar tijdelijk. Indien de ex-Joyne klant ongestoord van televisie wilt blijven genieten, raden wij u aan om deze voor 31 mei 2021 over te zetten. Wij hopen natuurlijk de ex-Joyne klanten als nieuwe klant te kunnen verwelkomen.
 2. OUDERE MEDIAGUARD-CODERINGEN Canal Digitaal maakt al geruime tijd gebruik van nieuwere versies van decoderen. Daarom worden met ingang van februari 2022 aan aantal oudere versies niet meer ondersteund. Het gaat om de volgende coderingen: • De CI-module versie 2.0 (zwarte sticker met wereldbol). • Alle decoders waarbij gebruik wordt gemaakt van een directe kaartinlay (bv. VU+, een aantal modellen van Reebox en Dreambox, maar met uitzondering van apparatuur die direct door Canal Digitaal geleverd is zoals de SAT801 én de Philips 71- en 81-serie). • Aston- en PowerCam-modules.
 3. Is de info die ik van TVV zelf gekregen heb.
 4. De echte reden is dat op zender Tipik de Mediaguard codering uitgeschakeld is en nog enkel in de Viaccess codering werkt. Dus met smartkaart en Enigma 2 ontvangers werkt het niet meer. Op lange termijn gaat Mediaguard verdwijnen bij M7
 5. Gewoon siliconen spray op de schotel spuiten, de sneeuw glijdt er dan zo af.
 6. Uw ontvanger moet minstens Diseqc 1.1 hebben. Bij het opstarten laat je eerst de antenne vb Astra 19.2 zoeken. Je drukt de Diseqc schakelaar op de stuur unit van de antenne pas in als de antenne een lock heeft. Nu kan je eens testen of de antenne automatisch naar een andere satelliet gaat.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.