Jump to content

Beeper

Members
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Beeper

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 11/29/1964

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Zuiden des Lands
 • Interesses
  Alles met Electronica en Gadgets

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. foutje in de advertentie, de spanning voor de motor is 36V, ik heb deze gebruikt met een echostar 3000 IPV
 2. Ontzettend veel lawaai is wat overdreven, maar je hoort hem wel, Ik had hem tegen de muur geinstalleerd en dan hoorde ik hem draaien.
 3. Hallo Victoria, Er zitten geen beschadigingen aan de schotel, de motor is in goede staat, maar die maakt idd wel flink wat geluid, niet door slijtage maar standaard. Klein voordeel daarvan is dat je hoort dat hij reageert.
 4. Even niet online geweest de laatste tijd. maar bijgaand de foto's. De schotel is volledig aluminium, dus geen roest. De stikker, die heeft het zwaar gehad met de zon 😉
 5. TK 90cm Deltastar Gregorian offsetschotel met 48v motor en eindschakelaars. Prima ontvangst door de kleine schotel aan de voorkant. De LNB vertrouw ik niet meer, deze dient vervangen te worden. Schotel is in goede staat, ik gebruik tegenwoordig een vaste opstelling. Vraagprijs 75,00 euro
 6. Het klopt dat SRC1 1220 Mhz is, maar zoals ik al aangaf geeft die geen beeld in eerste instantie. Als ik via SRC3 eenmaal beeld heb, dan ook beeld via SRC1. Alleen valt het beeld dan na verloop van tijd weer weg. Althans, het beeld is dan niet helemaal weg, ik heb nog wel beeld op film1, maar niet meer op NPO1-3 enz. Het lijkt erop dat de LNB makkelijker in bedrijf komt met SRC3 en dat SRC1 daarmee een probleem heeft, wat wel vreemd is dat het beeld op sommige zenders dan nog wel loopt. BTW Openlpli 6.2 met laatste updates. Ben erg tevreden over OpenPli en verwacht ook niet dat dat het verschil zou maken.
 7. All, De configuratie van mijn opstelling is Tuner A met Disecq 1-4 voor astra1/Hotbird en Astra3. Tuner B is een unicable op Astra 3. Wat ik nu ook doe zowel Hotbird als Astra1 worden niet gezien door te zappen naar het kanaal. Ik kan de kanalen op deze satelieten wel handmatig scannen en het signaal is ruim boven de 80%. Tijdens het inscannen zie ik alle bekende zenders langskomen. Dezelfde zenders zijn echter in de kanalenlijst niet operationeel. Ook de FTA Duitse zenders niet. Het lijkt erop dat Tuner a bij het zappen niet word aangesproken. Iemand ervaring met dit issue ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy