Ga naar inhoud

Beeper

Leden
 • Aantal items

  749
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Beeper

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 11/29/1964

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Zuiden des Lands
 • Interesses
  Alles met Electronica en Gadgets

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Het klopt dat SRC1 1220 Mhz is, maar zoals ik al aangaf geeft die geen beeld in eerste instantie. Als ik via SRC3 eenmaal beeld heb, dan ook beeld via SRC1. Alleen valt het beeld dan na verloop van tijd weer weg. Althans, het beeld is dan niet helemaal weg, ik heb nog wel beeld op film1, maar niet meer op NPO1-3 enz. Het lijkt erop dat de LNB makkelijker in bedrijf komt met SRC3 en dat SRC1 daarmee een probleem heeft, wat wel vreemd is dat het beeld op sommige zenders dan nog wel loopt. BTW Openlpli 6.2 met laatste updates. Ben erg tevreden over OpenPli en verwacht ook niet dat dat het verschil zou maken.
 2. Tijd om dit topic weer eens te openen aangezien de volgende uitdaging zich weer voordoet: Ik heb inmiddels de unicable LNB vervang door een DUR-line UK124. en wederom een issue. In eerste instantie heb ik tuner A gekoppeld aan de unicable LNB met SRC1/1220 geen beeld en geen signaal. Door wat de freubelen met instellingen kreeg ik ineens wel beeld als ik tuner A koppelde aan SRC3. meteen beeld en ruim voldoende signaal. Nadat ik eenmaal beeld had kon ik tuner A weer op SRC1 koppelen, met behoud van beeld, voor even dan. Met deze setting krijg ik bijvoorbeeld wel beeld op Film1, maar niet op NPO1 etc. De melding die ik in beeld krijg is SID not found in PAT, erg vreemd. Ik heb nu tunerA weer gekoppeld aan SRC3 en weer beeld op de andere zenders. Is er iets wat dit gedrag kan verklaren, kan de VU+ niet voldoende spanning leveren aan deze LNB over een kabel van ongeveer 25 meter? Alle tips welkom 😉
 3. 2.2.1 zit niet meer in de download sectie. Bij Oscam blijven dan maar, die doet het ook prima nu. thanks.
 4. Beste satters, Satelliet kijken blijft een hobby. Nu weer een uitdaging met een VU+ van een kennis. vanwege het niet meer willen starten van Oscam heb ik CCCam geinstalleerd op zowel Openpli 6 en 7. In de ontvanger zit een TVV kaart die altijd goed heeft gewerkt. Met beide versies Openpli krijg ik de volgende melding: CCcam online servers nc: can 't connect tot remote host (127.0.0.1 ) connection refused sh: write error: Broken Pipe execute error 1 Wat betekent dit? heb ik te maken met een HW fout ? Het vreemde is dat ik deze melding op beide FW versies krijg. Dus CCcam wilde absoluut niet werken Uiteindelijk weer uitgeweken naar Oscam en deze start ( na enige tijd wachten ) nu op Openpli 7 weer wel op.
 5. Tonskidutch en Kozmoz, Dank voor jullie hulp, met deze gegevens heb ik het uiteindelijk aan de praat gekregen. De unicable LNB op tuner A maakt het verschil. En dan natuurlijk ook de handmatige setting van de C-tuner. Auto FBC werkt alleen met een FBC LNB die al in de software zit. Wat wel nog een issue lijkt te zijn is dat astra 3 altijd over de FBC lnb blijft lopen en niet over de disecq op tuner B. de andere sats worden wel juist geselecteerd. Hoe dan ook, ik kan verder ..
 6. Hi Tonskidutch, Dank voor de hulp helaas is het niet mogelijk om de LOF op unicable te zetten, het is een frequentie getal. Op basis van de SPECs van de unicable LNB zijn deze settings nu correct. In het kort, ik denk dat ik het unicable deel helemaal niet begrijp. Had ik maar een LNB gekocht die in het menu standaard is te kiezen. Ik heb de ILDP-40UNITWL+SR1 Pro ( Invacom ). Ik zou 4 kanalen moeten kunnen zien, maar het is er slechts 1. FSB automatisch lijkt voor de tuners C/D/E etc niet te werken. Als ik die handmatig configureer dan lijkt het te werken. ( tuner C handmatig verbonden met tuner A ) moet ik dan wellicht nog andere frequenties invoeren voor Tuner C ? Door het verplaatsen van de unicable LNB naar tuner A is de Disecq op tuner B wel te gebruiken. Dus er is progressie. De uitdaging nu is nog om alle 4 de streams van de unicable LNB aan te kunnen spreken.
 7. Oeps, mijn MAC kon de bestanden wel openen, eerste bevatte de config van alleen Astra1 omdat ik de Disecq er tussenuit had gehaald, De unicable settings nu wel toegevoegd De resterende tuners, c/d/e/f/g/h staan op fbc automatisch
 8. Hi Tonskidutch, Ik heb inmiddels de Disecq er tussenuit gehaald, maar dat maakt geen verschil.\ Screenshot van de settings in de bijlagen. De unicable LNB is een inverto, de settings zijn handmatig. Bij voorbaat dank voor de hulp Unknown-2 Unknown
 9. All, De configuratie van mijn opstelling is Tuner A met Disecq 1-4 voor astra1/Hotbird en Astra3. Tuner B is een unicable op Astra 3. Wat ik nu ook doe zowel Hotbird als Astra1 worden niet gezien door te zappen naar het kanaal. Ik kan de kanalen op deze satelieten wel handmatig scannen en het signaal is ruim boven de 80%. Tijdens het inscannen zie ik alle bekende zenders langskomen. Dezelfde zenders zijn echter in de kanalenlijst niet operationeel. Ook de FTA Duitse zenders niet. Het lijkt erop dat Tuner a bij het zappen niet word aangesproken. Iemand ervaring met dit issue ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid