Jump to content

Beeper

Members
  • Content Count

    749
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Beeper

  • Rank
    Sat4all Freak
  • Birthday 11/29/1964

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Zuiden des Lands
  • Interesses
    Alles met Electronica en Gadgets

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Even niet online geweest de laatste tijd. maar bijgaand de foto's. De schotel is volledig aluminium, dus geen roest. De stikker, die heeft het zwaar gehad met de zon 😉
  2. TK 90cm Deltastar Gregorian offsetschotel met 48v motor en eindschakelaars. Prima ontvangst door de kleine schotel aan de voorkant. De LNB vertrouw ik niet meer, deze dient vervangen te worden. Schotel is in goede staat, ik gebruik tegenwoordig een vaste opstelling. Vraagprijs 75,00 euro
  3. Het klopt dat SRC1 1220 Mhz is, maar zoals ik al aangaf geeft die geen beeld in eerste instantie. Als ik via SRC3 eenmaal beeld heb, dan ook beeld via SRC1. Alleen valt het beeld dan na verloop van tijd weer weg. Althans, het beeld is dan niet helemaal weg, ik heb nog wel beeld op film1, maar niet meer op NPO1-3 enz. Het lijkt erop dat de LNB makkelijker in bedrijf komt met SRC3 en dat SRC1 daarmee een probleem heeft, wat wel vreemd is dat het beeld op sommige zenders dan nog wel loopt. BTW Openlpli 6.2 met laatste updates. Ben erg tevreden over OpenPli en verwacht ook niet dat dat het verschil zou maken.
  4. Tijd om dit topic weer eens te openen aangezien de volgende uitdaging zich weer voordoet: Ik heb inmiddels de unicable LNB vervang door een DUR-line UK124. en wederom een issue. In eerste instantie heb ik tuner A gekoppeld aan de unicable LNB met SRC1/1220 geen beeld en geen signaal. Door wat de freubelen met instellingen kreeg ik ineens wel beeld als ik tuner A koppelde aan SRC3. meteen beeld en ruim voldoende signaal. Nadat ik eenmaal beeld had kon ik tuner A weer op SRC1 koppelen, met behoud van beeld, voor even dan. Met deze setting krijg ik bijvoorbeeld wel beeld op Film1, maar niet op NPO1 etc. De melding die ik in beeld krijg is SID not found in PAT, erg vreemd. Ik heb nu tunerA weer gekoppeld aan SRC3 en weer beeld op de andere zenders. Is er iets wat dit gedrag kan verklaren, kan de VU+ niet voldoende spanning leveren aan deze LNB over een kabel van ongeveer 25 meter? Alle tips welkom 😉
  5. All, De configuratie van mijn opstelling is Tuner A met Disecq 1-4 voor astra1/Hotbird en Astra3. Tuner B is een unicable op Astra 3. Wat ik nu ook doe zowel Hotbird als Astra1 worden niet gezien door te zappen naar het kanaal. Ik kan de kanalen op deze satelieten wel handmatig scannen en het signaal is ruim boven de 80%. Tijdens het inscannen zie ik alle bekende zenders langskomen. Dezelfde zenders zijn echter in de kanalenlijst niet operationeel. Ook de FTA Duitse zenders niet. Het lijkt erop dat Tuner a bij het zappen niet word aangesproken. Iemand ervaring met dit issue ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy