Ga naar inhoud


drdish

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door drdish

  1. Hallo Allemaal.

    Is het mogelijk om op een dreambox 8000 hd met openpli 3.0, en een officieele kaart met module, HD+ zichtbaar te krijgen?

     

    Module geplaatst, mijn dreambox dat hij niet geschikt er voor is, op dit moment heb ik ook geprobeerd zonder modulle maar, kaart los geplaatst in kaart lezer, ook dan is HD+ niet zichtbaar geworden.

    Peter

  2. Hallo Allemaal

    Ik ben op zoek naar een LCD TV zonder al die dingen die ik niet nodig heb, maar wat heb ik wel nodig scart 2X HDMI 2X en een LAN aansluiting om via het netwerk films te bekijken.

    Kan iemand me verder helpen dit alles als hij bestaat in 40 INCH en een rand van zwart niet glimmend PIANO Zwart.

    Peter

     

  3. Hallo Erik

    neen hij spint niet , de adaptor stekker heeft 1 aansluiting voor de voeding met 2 draden en voeding staat er op het is de voedings kabel die ik ook gebruik voor de grote schijf maar die kabel heeft 4 draden met een condensator en diode er in geloof ik.

    Dus ik vraag me nog steeds af of ik nu extra draden moet aansluiten?

    Peter

     

  4. Hallo allemaal

    Bij mij is het een en ander fout gegaan en na hele lange tijd ben ik weer een begonnen met de nieuwste Gemini te plaatsen 4.50 daar er met de dreambox het een en ander mis was.

    Maar nu krijg ik geen beeld meer op canaldigital ik heb een abo en de kaart zit in de bovenste sleuf en we praten hier over Iderto kaart ik weet niet meer of ik scam of camd of een ander wie helpt me verder.

    Peter

  5. Goedenavond allemaal

    Ik denk dat ik de weg een beetje krijt ben, dus nu mijn vraag aan jullie, welke CAM-emulators moet ik nu gebruiken met een irdetokaart3, in welk slot dient de kaart te zitten en hoe kan ik dan mijn kaart updaten via het internet en dit alles legaal ( nu doe ik het met een Nokia 9500).

    De dreambox is van het type 7000s en software van The Gemini Project 4.00 DM7000 . <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    m.v.g.

    Peter

  6. Hallo allemaal

    Ik wilde even weten in welk slot de Iderto kaart moet zitten bovenste of onderste op zijn kop of met de kontakten naar beneden en ja waarom vraag je dat ik heb me het laplazeris gezocht naar de kaart en mijn dochter had hem uit het apperaat getrokken zodoende, we praten over een 7000s

    m.v.g.

    Peter

  7. Hallo

    Ik was niet echt duidelijk met mijn vraag, begrijpelijk,de centrale waar ik over praat is van een groot bedrijf ik moet om een buiten lijn te kiezen altijd een 0 draaien dan mag je bepaalde distrikten bellen maar niet alles, dit moet je dan aanvraagen bij de centralist in nederland.Ik heb ook iemand horen vertellen, de telefoon lijn is 45 Volt of 90 Volt ???? modem geeft deze voltage af ik zelf heb er nog nooit van gehoord???

    Dus kan iemand mij verder helpen ????

    m.v.g.

    Peter

  8. Hallo Allemaal

    Ik ben in het bezit van een 56k modem als ik via de telefoon inbel via de centrale met een 0 ervoor hoor ik mijn provider maar sluit ik mijn modem aan en laat ik die inbellen dan is de lijn in een klap dood en de computer zegt geen kiestoon te vinden , wat is hier aan de hand? confused.gif

    m.v.g.

    Peter

  9. Hallo allemaal

    Ik had een irdeto-1 kaart met een abo om nederland 1 enz en rtl te kunnen kijken nu heb ik al meer als een half jaar een irdeto-2 kaart en ik kon ook eurosport en discoverij kijken ,maar sinds een paar dagen niet meer.

    Waar kan ik vinden wat ik kan bekijken canelplus site brengt geen uitkomst?

    <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

    m.v.g.

    Peter

  10. Hallo Allemaal

    Ik heb laatst een digitale programma gids gezien voor de duitse kanalen ik dacht dat dit van TVMovie was maar ik kan het niet meer terug vinden weet iemand waar dit staat.

    m.v.g.

    Peter

  11. Hallo allemaal

    Gisteren avond is het volgende gebeurd bij mij rond 11.00 uur is bij sbs6 het beeld af en toe stil gestaan net of er iets met de voeding was daarna heb ik de timer geprogrammeerd en ben naar bed gegaan van morgen heb ik F1 van sbs6 willen bekijken maar geen goed beeld zeer slecht geluid ijlt na enz enz wie weet raad?

    Peter

  12. Hallo

    Ja ik ken het heb ik ook gehad en wat scrijf jij R hoofdletter R en wat type je r Kleine letter r probeer het eens met een hoofdletter R.

    Peter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  13. Hallo Allemaal

    Ik heb het een en ander gevonden maar ik kan het niet lezen kan iemand dit voor mij vertalen:

    1. Sciagnij pliki animacji

    2. Unzipuj pliczki

    3. Startuj sesje telnetu do DB

    4. Zrob directory 'lcd',

    na przyklad na 'HDD':

    cd /hdd

    mkdir lcd

    5. Kopiuj rozpakowane pliczki przez ftp do '/hdd/lcd'

    6. Idz do sesji telnetu i zrob pliczek animacji wykonywalny:

    cd /hdd/lcd

    chmod +x aniplay LUB chmod 777 aniplay

    7. Start animacji :

    /hdd/lcd/aniplay girl2.ani LUB ./aniplay girl2.ani

    oczywiscie girl2.ani mozna podmienic na inny plik animacyjny

    8. Koniec animacji; wcisnij w sesji telnetowej 'CRTL+C'

     

    Milej zabawy!

     

    PS

    Zeby wyczarowac zegar napisz w telnecie:

    cd /hdd/lcd

    chmod +x bcdclock

    ./bcdclock

     

    Ben eigenlijk benieuwd wat er staat

    m.v.g.

    Peter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...