Ga naar inhoud


boes80

Lid
  • Items

    708
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boes80

  1. Hoe kan ik een ISO naarr een usb stick zetten, vb ik wil een film als vobjes om mijn usb stick om vanaf usb te kunnen afspelen, met een brander netzoals alcohol kan ik alleen maar naar cd branden.

     

    Ook heb ik windows 7 als iso, maar deze wil ik bootable op mijn stickje, wie kan helpen welke programma's ik nodig heb.

  2. Is wel bootable, maar ziet de harde schijf niet, repareren of opnieuw installeren lukte niet.

     

    Momenteel is ie weer doorgestart met behulp van knoppix ( bedankt hiervoor ) bestandje gekopieerd. Nu nog het virus eraf zien te krijgen. Is gebeur toen ik iets van een torrent downloaden ( en inderdaad ik zal het nooit meer doen )

  3. Op mijn windows xp computer, wordt het bestand NFTS.sys gemist, zodat hij niet meer opstart. Driver gevonden op mijn cd, deze wilde ik via dos copieren naar mijn c, maar dan kan ik de windows directory niet meer op vinden.

    Als ik C: geeft ie ook aan dat ik mijn ram geugen zit, hoe kom ik weer bij mijn harde schijf??

  4. Sinds vanochtend heb ik een smalle streep,van boven naar beneden, iets links naast het midden in mij panasonic plasma tv, de kleur van de streep is afhankelijk van de achtergrondkleur, wie weet hier de oorzaak van en is het eenvoudig op te lossen?

  5. Ik heb momenteel 3 computers, hier wil ik mappen en printers op delen. 2 x pc en 1 x laptop. Vanaf 1 computer ( kantoor ) krijg ik toegang tot de andere computer ( zolder ) en de laptop. Vanaf de laptop en zolder krijg ik ook toegang tot de andere computer behalve kantoor. Ga ik vanaf zolder of laptop naar de PC op kantoor krijg ik de zien dat ik geen rechten heb om deze computer te bekijken.

    Wat doe ik fout ??

    Op zolder draai ik XP home, op kantoor draai ik XP professional en op de laptop Vista.

  6. Citaat:
    Citaat:
    Het is overigens niet zo dat als je je SSID uit hebt staan dat je
    dan manueel moet inloggen: het kan nog steeds automatisch.


    Je moet de eerste instelling manueel doen, daarna pakt ie 'm bij de herstart automatisch.


    klopt niet helemaal, je moet het vinkje aanzetten, altijd verbinding maken ook als het netwerk niet uitzend ( tenminste bij vista )
  7. Ik heb net een draadloze routerlinksys aan de gang gekregen, ik wil mijn SSID uitzetten, zodat ik minder snle gezien wordt. Dit gaat goed. Totadat ik de pc een keer aan en uit gezet heb, want daarna maakt hij geen verbinding meer. Moet ik eerst met een touwtje naar de router, de SSID weer aanzetten en dan maakt hij automatisch weer verbinding. In mijn PC staat automatisch verbinding maken aan. Wat vergeet ik ???

  8. ik gebruik in principe altijd netscape, alleen de laatste dagen loopt deze constant vast, de eerste pagina oproepn gaat nog wel, als ik dan de volgende aanklik (bv bij sat4all) loopt ie vast, cpu gebruik wordt dan meer als 50 % en reageert niet meer, allen met CTR.ALT.DEl kan ik de toepassing weer beeindigen, iemand een idee waar dit aan ligt? Met IE en mozilla geen probleem

  9. ik heb een ip camera, met een lan en wan poort, een speedtouch 510 modem met een switch met 5 poorten, nu wil ik op afstand naar deze camera kijken, dus ik moet poorten forwarden, hoe doe ik dit ?

     

    wat vul ik in bij NAT, inside IP ? outsidfe IP ? welke poorten ik open moet zetten weet ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...