Ga naar inhoud

OmePeter

Leden
 • Aantal items

  160
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over OmePeter

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 02/18/1950

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Iedereen bedankt. Als ik het goed lees dan doet hij wat ik wil dat hij doet.
 2. Hij kan dus het formaat van de blue-ray aan? Wifi moet geen probleem zijn. Router TP-Link staat dichtbij.
 3. En met een usb ethernet adapter?
 4. Kan ik op een Xiaomi Mi Box S een Blue-Ray 3d iso streamen? Afspelen met Kodi. Via de wifi. Router staat op 5m.
 5. Vroeger zette ik de oscam.server file in de dir: etc/tuxbox/config. Na een nieuwe installatie van VTI versie 14 bestaat deze config niet meer. Waar moet ik nu de oscam.server file zetten? etc/tuxbox bestaat wel.
 6. Rond 12.00 keek ik naar de voorbeschouwing van Ajax toen langzaam het satellietsignaal zwakker werd en helemaal wegviel. Ben ik bij de Lnb gaan kijken, en bleek de zon via de schotel op de Lnb te stralen. Na een paar minuten kwam het signaal weer terug. Is dit een normaal verschijnsel?
 7. Ben nu in Nederland en wil gaan bestellen. Maar wat is her verschil tussen een Triax TD88 en TDS88?
 8. Bedankt voor de super snelle reactie. Als ik 28 graden de lnb draai komt hij dan niet tegen de bevestigingsbeugel?
 9. Op het ogenblik heb ik een draaiende schotel van 90 cm. het geheel is nu 11 jaar oud. Ik krijg steeds meer last van een wegvallend signaal van de Astra 23.5. Vroeger gebruikte ik deze onstallatie om vooral Ajax te kijken op de diverse satellieten. Het was een hobby om toch maar weer de wedstrijden te zien. Gecodeerd of niet. Op het ogenblik kijk ik echter alleen naar de Astra's. Ik ga volgende week naar Nederland en kan ik de juiste spullen kopen. Zelf dacht ik aan een Triax 88 cm en twee afzonderlijke Triax lnb's voor de 19.2 en 23.5. Wat moet ik nog meer kopen. En hoe zijn dan de diverse instellingen voor de locatie Puerto de Mazarrón?
 10. Wij zijn in het bezit van een Samsung UE55HU7500. Vier jaar oud. We kijken via de sateliet, via een mediaspeler van Minix en Netflix rechtstreeks van de TV. De kleuren van deze bronnen zijn niet altijd even goed. Nu wil ik nieuwe kleur profielen aan maken voor elke bron. Dat zou ik het liefst doen met een testbeeld of zo. Waar kan ik dit vinden. Met een goede beschrijving hoe te werken met een testbeeld. Zijn er ook andere manieren om kleurprofielen te maken?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid