Spring naar bijdragen

OmePeter

Leden
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over OmePeter

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 18-02-1950

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. OmePeter

  Kleuren afstellen.

  Ja, dat bedoelde ik.
 2. OmePeter

  Kleuren afstellen.

  Wij zijn in het bezit van een Samsung UE55HU7500. Vier jaar oud. We kijken via de sateliet, via een mediaspeler van Minix en Netflix rechtstreeks van de TV. De kleuren van deze bronnen zijn niet altijd even goed. Nu wil ik nieuwe kleur profielen aan maken voor elke bron. Dat zou ik het liefst doen met een testbeeld of zo. Waar kan ik dit vinden. Met een goede beschrijving hoe te werken met een testbeeld. Zijn er ook andere manieren om kleurprofielen te maken?
 3. OmePeter

  DM800HD Problemen diseqc

  De box is een chinese clone. Geprobeerd te flaschen. Einde vehaal. Iedereen bedankt.
 4. OmePeter

  DM800HD Problemen diseqc

  Het is een Triax 85cm schotel met duo lnb 19,2-23.5. Gebruik in Spanje. Hij heeft gewerkt. I
 5. OmePeter

  DM800HD Problemen diseqc

  Een kennis heeft een dreambox DM800PVR-S met Openpli 2.1. Deze wil echter alleen op 19.2 of 23.5 schakelen. Ik denk dus dat de Diseqc aansturing niet goed is. Hij staat op Diseqc A/B. Ik heb diverse istellingen geprobeerd, maar kom er niet uit. Waar kan dit aan liggen. Een verouderde Openpli? De settings van Hans? Is dit een bekend probleem? Wie kan mij helpen.
 6. OmePeter

  Rotor instellingen VTi

  Op een goed draaiende Vu plus met Vti image weer eens een Openpli geprobeerd. Twee problemen. Het beeld was zeer klein in de rechter bovenhoek. Wat ik daar heb over kunnenv vinden is dat dat te maken heeft met mijn Samsung 4k en de ondertsteuning van de drivers. Het tweede was de rotor configuratie. Westerlengte en noorderbreedte ingevuld. Maar bij de aansturing zat hij er 5 graden naast. Daarna toch maar weer VTi er op gezet. Goed beeld. Maar ook bij deze image scheelt het ook 5 graden. Waar kan dat aan liggen?
 7. OmePeter

  Monoblock Astra 1 en 3

  Inverto twin-monoblock is biinnen. Ik ga maar een aansluiting gebruiken'wat kan ik het beste met de andere aansluiting doen i.v.m. vocht? De Miram schotel is gemakkelijk op internet te bestellen.
 8. OmePeter

  Monoblock Astra 1 en 3

  De bedoeling was om in Nederland een triax 88 met een Inverto single monoblock te kopen en mee te nemen. De schotel is echter te groot om mee te nemen. Daarom zal ik iets in Spanje moeten kopen. en nu is ook een Inverto monoblock niet leverbaar. Ik heb in Spanje alleen monoblocks gezien voor Astra-Hotbird.
 9. OmePeter

  Monoblock Astra 1 en 3

  De levering van een Inverto single monoblock geeft probemen. Men biedt nu deze aan: RELOOK single Monoblock voor Astra 1 en 3. Is deze ook goed voor een schotel van 90 cm voor ontvangst in Murcia?
 10.  ¡Hola!

  Wij wonen in el Alamillo en ik ben benieuwd hoe de ontvangst is mede Triax en de Inverto.

   

   

×

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid