Jump to content

OmePeter

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

About OmePeter

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 02/18/1950

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als niemand problemen heeft dan moet het bij mij liggen. In overleg met Hans een paar dingen getest. Andere computer, 3 VTI-images twee verschillende receivers. Het blijft het zelfde. Met Hans afgesproken dat ik het bij de volgende kanalenlijst weer probeer. Hans kan helaas hier niet reageren, .
 2. Kanalenlijst van november erop gezet. Alles normaal.😜
 3. Ik denk dat het aan de kanalenlijst van Hans licht. Op mijn Vuplus uno 4k de zelfde kanalen lijst gezet. En er gebeurt het zelfde......
 4. Van een vriend deed zijn vu plus zero4k het niet meer. Hij startte nog op tot het meisje met de mooie ogen.(VTI). Een nieuwe image er op gezet V14.0.0.5. Stappen gevolgd en dus ook tuner ingesteld. Op de kanalen van 23.5 werkt alles. Maar het omschakelen naar 19.2 gebeurd niet. Tuner configuratie gecontroleerd. Het bleek nu dat ik poort A en B alleen op de 19.2, de 23.5 en "niet aangesloten" kan zetten Wat is er aan de hand?
 5. Iedereen bedankt. Als ik het goed lees dan doet hij wat ik wil dat hij doet.
 6. Hij kan dus het formaat van de blue-ray aan? Wifi moet geen probleem zijn. Router TP-Link staat dichtbij.
 7. Kan ik op een Xiaomi Mi Box S een Blue-Ray 3d iso streamen? Afspelen met Kodi. Via de wifi. Router staat op 5m.
 8. Vroeger zette ik de oscam.server file in de dir: etc/tuxbox/config. Na een nieuwe installatie van VTI versie 14 bestaat deze config niet meer. Waar moet ik nu de oscam.server file zetten? etc/tuxbox bestaat wel.
 9. Rond 12.00 keek ik naar de voorbeschouwing van Ajax toen langzaam het satellietsignaal zwakker werd en helemaal wegviel. Ben ik bij de Lnb gaan kijken, en bleek de zon via de schotel op de Lnb te stralen. Na een paar minuten kwam het signaal weer terug. Is dit een normaal verschijnsel?
 10. Ben nu in Nederland en wil gaan bestellen. Maar wat is her verschil tussen een Triax TD88 en TDS88?
 11. Bedankt voor de super snelle reactie. Als ik 28 graden de lnb draai komt hij dan niet tegen de bevestigingsbeugel?
 12. Op het ogenblik heb ik een draaiende schotel van 90 cm. het geheel is nu 11 jaar oud. Ik krijg steeds meer last van een wegvallend signaal van de Astra 23.5. Vroeger gebruikte ik deze onstallatie om vooral Ajax te kijken op de diverse satellieten. Het was een hobby om toch maar weer de wedstrijden te zien. Gecodeerd of niet. Op het ogenblik kijk ik echter alleen naar de Astra's. Ik ga volgende week naar Nederland en kan ik de juiste spullen kopen. Zelf dacht ik aan een Triax 88 cm en twee afzonderlijke Triax lnb's voor de 19.2 en 23.5. Wat moet ik nog meer kopen. En hoe zijn dan de diverse instellingen voor de locatie Puerto de Mazarrón?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy