Jump to content

OmePeter

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

About OmePeter

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 02/18/1950

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En enigszins vervuild......
 2. Google eens op "mar de cristal la manga fibra optica". Dan kom je uit bij Mangatel. Site is ook in het Engels. Succes
 3. Als niemand problemen heeft dan moet het bij mij liggen. In overleg met Hans een paar dingen getest. Andere computer, 3 VTI-images twee verschillende receivers. Het blijft het zelfde. Met Hans afgesproken dat ik het bij de volgende kanalenlijst weer probeer. Hans kan helaas hier niet reageren, .
 4. Kanalenlijst van november erop gezet. Alles normaal.😜
 5. Ik denk dat het aan de kanalenlijst van Hans licht. Op mijn Vuplus uno 4k de zelfde kanalen lijst gezet. En er gebeurt het zelfde......
 6. Van een vriend deed zijn vu plus zero4k het niet meer. Hij startte nog op tot het meisje met de mooie ogen.(VTI). Een nieuwe image er op gezet V14.0.0.5. Stappen gevolgd en dus ook tuner ingesteld. Op de kanalen van 23.5 werkt alles. Maar het omschakelen naar 19.2 gebeurd niet. Tuner configuratie gecontroleerd. Het bleek nu dat ik poort A en B alleen op de 19.2, de 23.5 en "niet aangesloten" kan zetten Wat is er aan de hand?
 7. Iedereen bedankt. Als ik het goed lees dan doet hij wat ik wil dat hij doet.
 8. Hij kan dus het formaat van de blue-ray aan? Wifi moet geen probleem zijn. Router TP-Link staat dichtbij.
 9. Kan ik op een Xiaomi Mi Box S een Blue-Ray 3d iso streamen? Afspelen met Kodi. Via de wifi. Router staat op 5m.
 10. Vroeger zette ik de oscam.server file in de dir: etc/tuxbox/config. Na een nieuwe installatie van VTI versie 14 bestaat deze config niet meer. Waar moet ik nu de oscam.server file zetten? etc/tuxbox bestaat wel.
 11. Rond 12.00 keek ik naar de voorbeschouwing van Ajax toen langzaam het satellietsignaal zwakker werd en helemaal wegviel. Ben ik bij de Lnb gaan kijken, en bleek de zon via de schotel op de Lnb te stralen. Na een paar minuten kwam het signaal weer terug. Is dit een normaal verschijnsel?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy