Jump to content

satfanatic

Members
 • Content Count

  1,395
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About satfanatic

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na hele dag testen met alle mogelijke instellingen betreffende HDMI video, audio en menu geen enkel goed resultaat. Dus ga ik ervan uit dat het HDMI board kapot is. Bedankt voor de tips en hulp. Gr. J.
 2. Met Dreambox en Bluray player op resp.HDMI 1 EN 2 prima beeld. Wanneer via AVR niet. Dus wanneer geen menu via HDMI dan is HDMI board stuk? En wanneer ik wel audio rechtsteeks uit de AVR zou krijgen van Dreambox (wat ik nog moet testen), dan ligt het niet aan het HDMI board? Thanks. Gr. J.
 3. Ga ik zeker proberen. Lukt me vandaag niet. Kom ik op terug. Bedankt alvast weer.
 4. Uit de handleiding vd 4810. Maar ik moet toch ook het menu kunnen zien zonder dat n apparaat op HDMI is aangesloten. Met composite en component tenminste wel.
 5. Oke, dat zou verklaren waarom ik ook geen menu in beeld krijg. Hoe kan ik dat checken dat het HDMI idd kapot is ? Bedankt alvast. Dreambox op 1080p. Als dat niet goed is, zou dat niet kunnen verklaren hoezo ik geen menu zie ! Alvast Bedankt.
 6. Hallo, met mijn recent aangeschafte 2ehands Denon AVR 4810 krijg ik geen beeld dmv HDMI op mijn Panasonic TX-P50VT30E. Dreambox 920 UHD geeft geen beeld wanneer aangesloten op de AVR. Beiden Monitor outs getest. Menu van de Denon word ook niet weer gegeven via HDMI. Via Compostiet of Component aangesloten is het Menu wel op het scherm te zien. Mijn vorige AVR Denon 3805 had geen HDMI aansluitingen, vandaar de overstap naar de 4810. Maar nu geeft deze dus geen beeld !!! Nu heb ik gelezen dat het aan HDCP ligt ? Is dit op te lossen ? Wil graag
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.