Ga naar inhoud


wiebren

Lid
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wiebren

  1. Bedankt "old satterhand" en ik ben het met "minplus" eens: 'prima uitleg'. Het probleem zit hem bij Loewe in het feit dat ik niet precies weet wat zij nu wel of niet ondersteunen. Ik heb steeds begrepen dat Loewe failliet was en de winkel waar ik de tv gekocht heb bestaat ook niet meer. Tijdens de verhuizing is de tv ongeveer 2 jaar in opslag geweest. Ben nu tevreden hoe de tv op dit moment werkt en weet hoe het zit.
  2. Dank voor de reactie, echter ik snap niet waarom de medion deze zenders laat zien op bbc 3 en 4, terwijl de Loewe dit niet doet. De Loewe heeft beide zenders CBBC en CBeebies ook wel maar blijven als afzonderlijke zenders staan. In ieder geval bedankt voor reactie.
  3. Na onze verhuizing heb ik in onze woonkamer de TV Loewe 455 weer geinstalleerd. Ik weet eigenlijk niet beter dat de beide zenders van bbc three en four overdag geen uitzending hebben. Na enige tijd heb ik daarnaast in onze slaapkamer een Medion TV weer ingericht en op deze TV heb ik overdag dus wel een uitzending op beide zenders. Heb de transponders opgezocht maar de Loewe 455 vind wel de beide zenders maar er is geen uitzending overdag. Ik heb beide TV's aangesloten op dual lnb op A1, 2 en 3. dus zou ik op de loewe ook uitzending moeten hebben. Wat doe ik fout?
  4. Te koop t.e.a.b. Interactieve HD-Recorder 500 GB met CD-card incl. overname contract.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...