Ga naar inhoud


wiebren

Lid
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wiebren

  1. Bedankt "old satterhand" en ik ben het met "minplus" eens: 'prima uitleg'. Het probleem zit hem bij Loewe in het feit dat ik niet precies weet wat zij nu wel of niet ondersteunen. Ik heb steeds begrepen dat Loewe failliet was en de winkel waar ik de tv gekocht heb bestaat ook niet meer. Tijdens de verhuizing is de tv ongeveer 2 jaar in opslag geweest. Ben nu tevreden hoe de tv op dit moment werkt en weet hoe het zit.

  2. Na onze verhuizing heb ik in onze woonkamer de TV Loewe 455 weer geinstalleerd. Ik weet eigenlijk niet beter dat de beide zenders van bbc three en four overdag geen uitzending hebben. Na enige tijd heb ik daarnaast in onze slaapkamer een Medion TV weer ingericht en op deze TV heb ik overdag dus wel een uitzending op beide zenders.

    Heb de transponders opgezocht maar de Loewe 455 vind wel de beide zenders maar er is geen uitzending overdag.

    Ik heb beide TV's aangesloten op dual lnb op A1, 2 en 3. dus zou ik op de loewe ook uitzending moeten hebben.

    Wat doe ik fout?

  3. Onlangs overgestapt van Joyne naar CD. Bij Joyne nooit problemen gehad met NOP1 en/of 3. Bij CD had ik wel een blokkerig beeld en onrustig beeld op beide zenders. Het probleem bij mij is opgelost door dat ik een wifi antenne (spriet) naast de schotel had staan, dit bleek na veel onderzoek het probleem en heb de wifi antenne verder van de schotel geplaatst en de usb kabel die daar vanaf komt omwikkeld met zilverfolie. Probleem opgelost, misschien een tip om eens naar de wifi kanalen e.o.i.d te kijken.

  4. Ik had op mijn oude adres in Nederland 3 lnb (alpo) op een rail bij een 85 cm schotel, hier heb ik dan nog de diseq schakelaars bijgeplaatst.

    Nu is mijn vraag "kan ik deze tripel lnb gaan gebruiken op een 90 cm schotel? moeten hier dan ook nog diseq schakelaars bij?"

    ik wil dus Astra1, Astra2 en Astra3 ontvangen in Duitsland (niet ver van de grens met Nederland)

  5. Kwam op facebook een advertentie tegen van flixtronic, met dit kastje kun je gratis films bekijken enz. zonder bijkomende kosten zoals een abonnement. Ik denk dan "To good to be True". Heeft iemand zo'n kastje gekocht? of ervaring hiermee?

  6. Ik wil toch even reageren op het begin van deze treath. Volgens mij zouden de tv stations hier wel eens de dupe van kunnen zijn. Met de over het algemeen genomen kwaliteit van de programma's, zou ik geen andere investering doen. OK dan heb ik misschien pech maar ik denk dat er steeds meer mensen zullen zijn die geen abo meer nemen en betekend dus minder kijkers, minder inkomsten. Persoonlijk kijk ik zelf geen commerciele tv, het zit hem niet zozeer in de adverteerders maar vooral al die vooraankonigingen van komende programma's. Echter niet alleen de commercielen doen dit, ook de npo zenders beginnen hier steeds meer mee.

    Wat zal het lekker rustig zijn zonder tv!! :)

  7. Graag wil ik nog even terugkomen op deze kwestie. Een vriend van mij kon via Ziggo gewoon GP kijken op Eurosport, terwijl bij mij op de sateliet alleen maar snooker te zien was. Even hier op sat4all gekeken en het blijkt dat CD Eurosport 2 Duitsland had open gemaakt waarop wel de GP te zien was, uiteraard met Duits commentaar. Mijn vraag is dan ook hoe dit kan, zijn er dan meer Eurosport uitzendingen? Op de kabel moet toch hetzelfde uitgezonden worden dan via de sateliet.

  8. tot 31 oktober had ik basishd en daaronder staat tot eind november dat ik basis + HD light heb.

    Maar wanneer ik op de CD site kijk zit in het basis pakket wel degelijk eurosport2 maar ontvang heb niet.

    Ik heb mij voorgenomen dat ik mij hierover niet zo druk maak, ik kan er toch niks aan veranderen, maar heb er

    wel een ontevreden gevoel over. Ook bel ik in principe nooit met 0900 nummers zodat het wel door modderd en op een gegeven moment alle CD zenders er uit gooi en alleen maar fta ga kijken en vooral de Engelse zenders. Wij hebben geen kabel dus ben aangewezen op CD en in de keuken kijk ik alleen npo1, 2 en 3 via digitenne waar het signaal wel ongecodeerd ontvangen wordt.

  9. Vandaag keek ik op Mijn CanalDigitaal en daar zag ik bij mijn smartcard twee verschillende contract data staan.

    Basis-pakket (in vet gedrukt) contract tot 31-07-2015
    HD Light contract tot 31-10-2014

    Nu is het inmiddels 3 november en ik kijk nog steeds naar HD maar heb ook geen bericht ontvangen over de een of andere wijziging contractform.

    Iemand dezelfde ervaring?

    Mijn laatste nota is van 16 oktober en daar werd voor de periode van 1-11 t/m 30-11 € 10,95 voor het Basis-pakket berekend (€ 12,95 min € 2,00 retentiekorting).

     

    Ook bij mij dezelfde gegevens, echter ik betaal € 15,95, wel is op dit moment eurosport2 verdwenen wat ik niet begrijp, maar dat is wel met meer dingen van CD

  10. Wat heeft 14 pagina's discussie nu als conclusie opgeleverd? Niets maar dan ook niets, net als het roepen om gratis npo 1,2 en 3 zenders samen met de lokale omroepen ook niets opleverd. Conclusie: Kijk dan niet meer naar deze zenders! punt uit.

    Er is genoeg te beleven via de satelietontvangst, daar ben ik de Nederlandse zenders niet voor nodig.

    Ook ik ben het niet eens met het beleid en ook ik betaal belastingen dus ook voor de npo en dat ik dat dus nu niet meer dan ontvangen is niet correct, maar wat bereik ik er mee om dit te veranderen?

  11. Heb je wel eens naar de voorwaarden enz. gekeken bij What's app, ik ging niet accoord, met het gevolg dat het nu niet meer werkt, ik ga niet overal accoord mee om mee te gaan, dan liever niet.

  12. De fastscan van de TechniSat S2 krijg je wanneer je de ontvanger voor het eerst opstart of een fabrieksreset hebt gedaan. Wanneer je dan opstart wordt je automatisch naar CD geleid en dan je abo invoeren en je krijgt een fastscan. In deze lijst kun je dus niets wijzigen of zenders verwijderen waarop je geen abo hebt, ook kun je geen andere zenders aan deze lijst toevoegen. Dit vind ik irritant zodat ik de satelieten rechtstreeks scan met als gevolg dat o.a. RTL4,5 en 7 het niet doen. Nu heb ik op de site van www.technisat.de een programma gedownload en op mijn computer geinstalleerd en hiermee kon ik mijn eigen zenderlijst maken.

     

    ftp://tsdownload:JP7g5hVD@ftp1.technisat.de/assets/medias/common/50/$v2/soft_TechniPort-Beta.zip

     

    Nu ben ik niet ontevreden over het resultaat maar ik zal nu niet zo snel iemand aanraden om deze ontvanger te kopen omdat het maken van een persoonlijke zenderlijst erg moeilijk is en veel ergernis geeft. Hier moeten de makers van ontvangers goed op letten vind ik daar mij anders het gevoel bekruipt dat ik maar accoord moet gaan zoals zij het willen.

    Dit wilde ik nog graag even kwijt over deze ontvanger.

    groet, Wiebren

  13. Na wat heen en weer bellen en internetten heb ik de volgende oplossing gevonden. De zenderlijst(en) van de TechiSat S2 kan vrij eenvoudig op de computer worden gezet, waarna ik wijzigingen in de fastscan (daar werken RTL4, 5 en 7 wel) kan aanbrengen en op deze manier mijn eigen zenderlijst(en) maken. Bedankt voor het meedenken, groet, Wiebren

  14. Sorry Noordzee, het ligt niet aan mijn kaartje, ik ontvang alle zenders behalve genoemde, het beroerde is dat wanneer je een fastscan doet, deze zenders het wel doen, maar je kunt geen wijzigingen aanbrengen in deze lijst en dat wil ik dus niet.

    Nog even over het handmatig inscannen, ik zet alleen bij het zoeken naar de ontbrekende RTL-zenders de op DVB-S2 en zal dus nu nog even proberen te scannen met DVB-S.

    Ik kan vanavond niet meer reageren maar jullie ontvangen nog antwoord van mij.

    groet, Wiebren

  15. Dit draadje ging over de TechniSat S2 zodat ik ervan uitging dat "deze ontvanger" de TechniSat S2 betrof en aangeschaft had, maar goed duidelijkheid gaat boven alles.

    Over de BBC is mij duidelijk en ga ik proberen, maar RTL4, 5 en 7 doen het nog steeds niet op mijn TechniSat S2, verder alle zenders OK zodat het abo juist is. De handmatige gegevens welke ik invoer zijn 12515 - H - 22000 PID enz 534 -74-534 zoals CD deze in de lijst heeft staan, voor RTL5 heb ik dezelfde transponder met PID535-75-535 en RTL7 Pid 537-77-537. O ja.. ook DVB-S2 in ingesteld.

    Nu staat in de ontvanger bij handmatige invoer enkele andere begrippen dan PID welke ik niet begrijp maar hier vul ik de PID in zoals hierboven omschreven. De ontvanger vind ook de gezochte zender maar geeft "geen signaal"

    (Ik zoek deze zenders op Astra 1, dus geen HD).

  16. Vandaag deze ontvanger aangeschaft en zelf zenders ingeladen en lijst gemaakt. Wanneer je de fastscan doet, dan kun je geen wijzigingen aanbrengen in de CD lijst en dat vind ik niet prettig omdat ook zenders welke niet in mijn CD pakket zitten ook getoond worden. Maar nu mijn vraag, bij het inscannen heb ik problemen met RTL4, en nog een paar RTL zenders welke wel in de lijst staan maar geen beeld geven. Ook is dit het geval bij BBCthree en four. Wat doe ik niet goed?

    gr. Wiebren

  17. Het heeft even geduurd maar ik heb een fabrieks reset gedaan maar het probleem is nog niet verholpen.

    Wanneer ik de ontvanger in standby zet, start hij niet weer op als ik weer op de standbyknop druk, wel gaat het groene lampje

    branden op de ir. De ontvanger haal ik dan even van de stroom en dan start hij dus wel op.

    Toch maar aan de patch? via poort 232, is er een schema voor het maken van deze kabel?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...