Jump to content

MpF1

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About MpF1

 • Rank
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je, nu ging het zonder problemen! Heb hem nu goed draaiend met Newnigma2.
 2. Zo zou het wel moeten gaan maar de lijst komt er niet goed in. Dus denk dat er toch instellingen in dreamset anders moeten staan.
 3. Vandaag een ritje gedaan naar de verkoper, een nieuwe ontvanger gekregen en deze werkt wel😎! Top service van deze winkel, de oude gaat terug naar leverancier. Nu even een vraagje hoe krijg ik er een settings lijst in met dreamset?
 4. Ja, heb ik geprobeerd maar kreeg hem niet in rescue mode. Dus helaas zo dood als een pier.
 5. Ik ga morgen contact opnemen en dan terugsturen de ze is gewoon stuk.
 6. Ik heb hem idd nieuw ontvangen, maar hij blijft vastlopen tijdens het opstarten. Ik krijg ook geen Dreambox logo in beeld. Hoe zou ik deze boot-logs kunnen krijgen? ik kan hem niet benaderen via het netwerk.
 7. Hoi, Ik heb gisteren mijn Dreambox One gekregen en wilde hem aanzetten met de originele image. Maar hij wil helemaal niet booten, na een paar seconden na aanzetten knippert het rode lampje. Heeft iemand hier een oplossing voor gevonden, of heb ik een kapot apparaat ontvangen? Ik heb al geprobeerd hem te booten met een SD-card genaamd DREAMBOOT (geformatteerd in FAT) maar dat werkte niet. Alvast bedankt!
 8. Is er hier iemand die deze ontvanger heeft en zijn ervaring zou willen delen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.