Spring naar bijdragen

ad123

Leden
 • Aantal bijdragen

  206
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ad123

 • Rang
  Sat4all regular

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Is er ook nog iets aan de input module te doen? Deze reageert niet op aanraken van buitenaf ,als je direct op de elektronica de toets (veertje) aanraakt dan wekt het wel.
 2. ad123

  te koop Xtrend ET9500

  Te koop een perfect werkende Xtrend ET9500 met 320gb hd voor 100.- euro
 3. Als dit rubbertje er niet in zit geeft het geen probleem met afpompen. Het is bedoeld om geen water van uit de slang terug te laten lopen in de wasmachine. Als die getest is zonder water dan kan die wel goed werken maar met water afpompen kan die het niet doen. Testen doe je als volgt,je laat water in de machine lopen en zet hem daarna op afpompen. Stop de pomp als deze het doet en start dan weer vaak na een aantal keren proberen zal je zien dat de pomp het niet doet.
 4. ad123

  sbs9

  Het is opgelost door nog een keer de flas uit te voeren.
 5. ad123

  sbs9

  Van openpli overgestapt vti maar sbs9 geeft geen beeld en de rest van de nl. doen het wel. Heeft iemand een idee hoe dit kan? Ik heb de zenderlijst van Hans gebruikt .
 6. Kijk even hoe ik het heb opgelost,heel simpel. vu uno 4k een paar stapjes naar beneden. gr, Ad
 7. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  Na aanpassing van het register werkt het met een. Ik kan de vu nu direct met de verkenner zien.
 8. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  De firewal is van windows en die had ik al een keer uitgeschakeld en dit heeft niet geholpen. Wat wil je van mijn netwerk weten?
 9. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  @Tonskidutch Ik doe helemaal niet geheimzinnig maar ik kom er gewoon niet goed uit. Ik heb er de laatste pli image op staan. De pc is windows 10. Als iemand roep het zal wel een samba verhaal zijn en verder niet precies aan geeft waar ik dat moet zoeken is het voor een leek ook acadabra.
 10. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  @luisteraar Ja je heb gelijk dit werkt wel. Ik had niet op ok gedrukt toen die om een wachtwoord vroeg.
 11. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  @Luisteraar Op deze manier word er wel om een wachtwoord gevraagd,heb je ook een idee waar ik deze kan vinden?
 12. ad123

  vu plus uno 4k vu+uno 4k netwerk

  Hallo Al dagen ben ik aan het zoeken hoe ik mijn vu+uno 4k kan zien met de verkenner van windows. Wanneer ik de verkenner (w10) opstart dan staat deze wel in de lijst onder netwerk met de naam VUUNO4K. Als ik deze aan klik dan kom de melding Geen toegang tot \\VUUNO4K. Met filezilla kan ik de bestanden wel zien,ook met satfinder is de box via de telefoon te zien cq te bedienen. Het ip adres van de box staat vast en met de netwerk test is alles goed Voor deze had ik een xtrend 9500 en die was wel met de verkenner te benaderen. Heeft iemand nog een idee wat ik kan proberen? gr, AD
 13. Hallo De 4 condensators zijn vervangen en het display brand weer alleen een beetje zwak. Bij het na meten bleek dat er 1 van de 22uf condensator niet goed meer was de rest klopte aardig voor zover ik dat met mijn fluke 79/3 kan meten. Op de print zit bij de 2x 22uf een aardige zwarte vlek van warmte ontstaan kan hier nog meer zijn om beter display te krijgen? Ik doe er een foto van de versterker en recorder bij en als je goed kijk dan brand de bovenste beduidend helderder.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid