Jump to content

ad123

Members
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

About ad123

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het gaat om een jura ena micro 5 type 680 Wanneer je deze aan zet dan staat de zetgroep in de bovenste stand dan gaat deze omlaag -omhoog -omlaag -omhoog -omlaag -dan "hapert" deze ongeveer halverwege en gaat vervolgens verder omhoog dan hoor je dat er nog wat kracht op gezet word en schakelt dan af . Vervolgens knipperen er 6 lampjes en gaat geheel uit. De zetgroep gaat niet zwaar , deze was alleen erg vies en is er uit gehaald en schoon gespoeld. Iemand enig idee wat er defect aan kan zijn? gr, Ad
 2. Is er ook nog iets aan de input module te doen? Deze reageert niet op aanraken van buitenaf ,als je direct op de elektronica de toets (veertje) aanraakt dan wekt het wel.
 3. Te koop een perfect werkende Xtrend ET9500 met 320gb hd voor 100.- euro
 4. Als dit rubbertje er niet in zit geeft het geen probleem met afpompen. Het is bedoeld om geen water van uit de slang terug te laten lopen in de wasmachine. Als die getest is zonder water dan kan die wel goed werken maar met water afpompen kan die het niet doen. Testen doe je als volgt,je laat water in de machine lopen en zet hem daarna op afpompen. Stop de pomp als deze het doet en start dan weer vaak na een aantal keren proberen zal je zien dat de pomp het niet doet.
 5. ad123

  sbs9

  Het is opgelost door nog een keer de flas uit te voeren.
 6. ad123

  sbs9

  Van openpli overgestapt vti maar sbs9 geeft geen beeld en de rest van de nl. doen het wel. Heeft iemand een idee hoe dit kan? Ik heb de zenderlijst van Hans gebruikt .
 7. Kijk even hoe ik het heb opgelost,heel simpel. vu uno 4k een paar stapjes naar beneden. gr, Ad
 8. Na aanpassing van het register werkt het met een. Ik kan de vu nu direct met de verkenner zien.
 9. Hallo Al dagen ben ik aan het zoeken hoe ik mijn vu+uno 4k kan zien met de verkenner van windows. Wanneer ik de verkenner (w10) opstart dan staat deze wel in de lijst onder netwerk met de naam VUUNO4K. Als ik deze aan klik dan kom de melding Geen toegang tot \\VUUNO4K. Met filezilla kan ik de bestanden wel zien,ook met satfinder is de box via de telefoon te zien cq te bedienen. Het ip adres van de box staat vast en met de netwerk test is alles goed Voor deze had ik een xtrend 9500 en die was wel met de verkenner te benaderen. Heeft iemand nog een idee wat ik kan proberen? gr, AD
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy