Ga naar inhoud

karel-2

Leden
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over karel-2

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 • Verjaardag 05/15/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eindhoven

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mensen met net taalgebruik die je ziet op de npo en rtl die je morgen weer kunt aanschouwen en die corrupte media hier in nederland die weer geen enkele fatsoenlijke vraag gaan stellen ze zijn veel beter als ik met manupuleren, wat ik zeg en schrijf is uitermate duidelijk en eerlijk heb je de koning gehoord die gebruiken woorden die 90% van de mensen niet begrijpen nee geef mijn mijn taalgebruik maar en als je daar niet tegen kunt ben je misschien van hetzelfde.
 2. een goed geleerd persoon is 10x beter in zijn taal gebruik en gilt niet als een tokkie rond op een forum en gooit ook niet rond met click ´n bait websites die onzin verkondigen. Dat hebben jullie wel nodig een flinke draai om je oren heb je het over mijn taalgebruik ik heb niemand beledigt of verwensingen gedaan moet je eens nalezen welk beledegingen naar mij zijn gedaan door jongetjes die waarschijnlijk nog nooit iets gepresteerd hebben of hebben betekend voor de samenleving hou toch op zeg.
 3. Daarom zijn de meeste regeringen ook gevormd met oudere en (vaak) verstandigere mannen en vrouwen om als demper te functioneren. Was het in Nederland ook maar zo nu worden we gedicteerd door Mark Rutte voormalig medewerker bij shell afdeling personeels zaken te jong om verstandig te zijn. Geflankeerd door Hugo de Jonge leraar basis school 3de klas te jong om verstandig te zijn het zijn pionnetjes die uitvoeren wat de N W Orde hun opdraagt. Ik geloof je dus totaal niet. En je kunt me ook niet meer overtuigen dit in de toekomst toch te gaan doen. Jawel hoor
 4. Als ik het goed begrepen heb ben jij (al dan niet medisch) bioloog, viroloog, epidemioloog of iets anders in die richting zodat jij echt doorhebt wat er aan de hand is? Dat heb je goed gedacht minplus. En ik weet zeker dat jij en jullie allemaal over 1 jaar het ook zien, is dat niet het geval wat ik allemaal heb beweerd wat ik van harte hoop bied ik mijn excuses aan. Kijk als je het er mee eens bent waar ze naar toe gaan is het nu genieten. Ik houd en vele met mij liever mijn grondrechten zodat we weer gewoon weer in vrijheid kunnen leven want ik zeg het nog een kee
 5. De beste dokter van de wereld kan ook niet iedereen beter maken.
 6. De uitvoerders van de nieuwe wereld orde verliezen op dit moment terrein dus ze gaan weer over tot de aanval alles is geoorloofd in oorlogs tijd. Overdrijving of leugens worden zonder meer toegepast ze halen alles uit de kast. Gelukkig gaan steeds meer artsen hun mond open doen die doorzien al lang welk spel gespeeld word en wat de bedoeling is van waar ze mee bezig zijn. Morgen komt die burgemeester van Nijmegen weer in beeld let maar op
 7. die alles ontkennen en altijd blijven lachen theparasol ik ken er een die al jaren alles weg lacht
 8. Nou even seriuus Jongens wat een negativiteit toch continu en maar ellende en nog meer ellende blijven aanhalen steeds weer en steeds weer het houd maar niet op. Jullie maken elkaar dood ziek met dat gedoe ga zo door en jullie komen in een instelling terecht echt waar.
 9. Die Penthe weet het veel beter dan die artsen in Belgie en in Spanje artsen zijn gewoon niet te vertrouwen vandaag de dag. Ik geloof Hugo op zijn woord als die iets zegt hij is tenslotte leraar 3de klas basisschool. En Marko R. vertrouw ik ook helemaal ondanks dat die ons al 10 jaar aantoonbaar staat te beliegen.
 10. karel-2

  WestNijlVirus

  Ja het westnijlvirus zal ook nog zijn sporen achterlaten en dan heb ik nog slechter bericht het oostnijlvirus is ook nog op komst het wachten is op een dode mus die gevonden gaat worden zonder twijfel. Een beet van een mug kan al fataal zijn ik ben net nog vlug naar de boerenbond geweest ik spuit ze allemaal plat. Mensen met een nuchter gezond verstand snappen het wel.
 11. Mijn vrijheid is dat ik mij fysiek wil beschermen tegen karel-2 en consorten. Ik wil een minimale afstand van 5 meter aanhouden en nooit in hetzelfde gebouw verblijven. Dus hoe kan ik hun herkennen? Moonchild we kunnen een keer afspreken op een afgelegen plaats dan ben ik die zonder muilkorfje.
 12. Nu het ware verhaal over Covid-19 Het HIV virus heeft wereldwijd 33 miljoen mensen omgebracht hebben ze ooit er over nagedacht om de wereld op slot te doen nee toch. Covid-19 word als dekmantel gebruikt om wereld wijd ons leven ingrijpend te veranderen dat is helemaal geen geheim meer ze komen er zelf mee de nieuwe wereld orde. Zoek het op uitrol agenda 2020-2030 daar zie je precies wat er ons staat te gebeuren een tegen het volk gekeerd plan ligt er klaar. Totale controle over iedereen { uitrol 5 G } naar voorbeeld China dus een communistise totale dictoriale politie staat niet
 13. Zo ik ben er weer een lekkere nachtrust gehad mee boodschappen gedaan wat werk gedaan toen weer bij gelezen hier en wat ik al verwachte de aanval is weer geopend. Ik ga ophouden met deze welles nietes ik heb mijn punt hier durven uitspreken laat de lezers hier die zich niet durven wagen in de oppositie maar hun eigen mening vormen. Ik zal nog wel komen met het ware verhaal over covid-19 en dan hoop ik dat veel mensen hier op dit forum dat gaan lezen.
 14. De cijfers die je aandraagt zijn compleet uit de dikke duim. De kans een besmettelijk persoon tegen te komen is 0,2 % Voor 98% van de besmette mensen is covid-19 ongevaarlijk. Er is een veilige ,effectieve,beproefde en goedkope behandeling van covid-19: HCQ met zink kostprijs 15 euro per geval. Nee dat is door de inspectie verboden ten voordele natuurlijk ven de big pharma waar de broer van hugo zijn brood in heeft. Ik geef nooit advies nu toch een keer. Iedereen die dat wil zet een muilkorfje op dan gebeurt je niks en laat andere mensen met rust.
 15. Ik wacht nog steeds op een reactie over Zweden. Het aantal doden in Zweden verschild niet zo veel met hier Nederland met lockdown Zweden zonder lockdown. Nu word je overspoeld met besmettingen is dat in Zweden ook zo... Nee toegeven dat in Zweden een beter beleid is gevoerd is erg moeilijk landen die uit de pas lopen worden aangepakt door de media. Wat ik aan heb gegeven tel ook nog eens de doden die ten gevolge van de belachelijke beperkingen zijn gevallen en nog zullen vallen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.