Jump to content

pilux

Members
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pilux

  1. Kijk in HDMI CEC onder Instellingen. Je hebt heel veel keuze daar wat je via de HDMI kabel wilt doorsturen naar de TV (of omgekeerd).
  2. Ik neem aan dat je de geluid test gebruikt die in Skype zit? Het lijkt me dat Skype nu goed moet zijn, dus dat het eerder in het geluid van Linux Mint zit. Heb je met andere toepassingen geen problemen? Wellicht zou je met Audacity (ook via flathub.org) een stukje kunnen opnemen en terug luisteren. Ik heb zelf ook lang met Debian (Ubuntu) gewerkt, maar ben al weer een jaar of 10 geleden overgestapt op Fedora omdat ik te veel problemen had met Ubuntu. Nou ben ik geen standaard gebruiker dus, zoals dat in het Engels zo mooi heet, your mileage will vary. Maar Fedora is rock
  3. flatpaks (via flathub) zijn container images. Er is ook een snap variant die wellicht makkelijker is voor Debian-achtigen. Containers hebben al hun afhankelijkheden in één pakket zitten. Ik gebruik het voor o.a. Skype, Teams, Telegram en diverse andere op Fedora. Ze zijn min of meer onafhankelijk van het besturingssysteem.
  4. Heb je de versie op flathub.org al geprobeerd?
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.