Jump to content

phil 3548

Members
 • Posts

  582
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About phil 3548

 • Birthday 12/13/1967

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

phil 3548's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Te Koop aangeboden... Een werkelijk z.g.a.n. en amper gebruikte VU+ Uno 4K SE DVB-C kabelontvanger. Wordt in originele doos geleverd inclusief een VU+ WLAN USB Adapter 300 Mbps en een Samsung SSD 860 EVO Series 500 GB. Prijs: 250 euro
 2. Ik heb het opgelost door een extra halogeenlampje, buiten het zicht, op de trafo aan te sluiten. Dankjewel voor de tip @ Robcyprus.
 3. Ik wil de huidige halogeen trafo juist vervangen door een LED trafo.
 4. In mijn keuken zit een verlichtingssysteem met een QLT PTS60s elektronische halogeen transformator (12V 20-60W) met sensor & push. Dat laatste betekent dat ik de behuizing van een van de lampjes kan aanraken en daarmee kan schakelen en dimmen. Ik heb nu de lampjes door LED vervangen, maar dat knippert een beetje. Ik zou daarom graag die transformator vervangen door iets dat geschikt is voor LED verlichting. Vanwege dat schakelen/dimmen via de behuizing kom ik daar echter niet uit.Ik ben vast niet de eerste die hiermee geconfronteerd wordt. Weet iemand welke transformator ik hiervoor zou kunnen gebruiken? Dank voor eventuele tips!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.