Ga naar inhoud

Beetle

Leden
 • Aantal items

  132
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Beetle

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Zwolle

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Staat er niet bij dat dit Radio Caroline is op Youtube. Maar vreemd dat ze dan een klacht maken! Zal het in de gaten houden.
 2. Betere ontvangst op potable met 2e (niet actieve radio) . De ontvangst radio op minimale ontvangst zetten, dan 2e radio erbij en afstemmen op de frequentie je hoor betere ontvangst dan. Zie het op youtube:
 3. Signaal is hier hetzelfde gebleven, maar kwam altijd al wel goed binnen S9+8 op mijn actieve loop antenne.
 4. Beetle

  IPTV NLziet geoblocking!

  En via deze link downloaden dan: https://apkpure.com/nlziet-online-tv-kijken/nl.nlziet Misschien dan je dan wel kan kijken.
 5. Als er echt water in de Fritzbox is gekomen, dan kan het zijn dat het e.e.a. aantast in de box. Wat ik wel eens gedaan is, de printplaat direct na het water ongeluk schoonmaken ( een kwast) met alcohol (96%) dan goed laten drogen!! Daarna heb ik wel vaak succes gehad, maar kan ook na enige tijd nog problemen gaan geven. Dus ja of het nu nog werkt is de vraag, zijn niet de leukste klusjes, want 100% kans op herstel heb je niet.
 6. Dat denk ik ook, ze krijgen met die 100 Watt de boot niet warm genoeg 😉
 7. De AM 747 zender vanaf de Jenny Baynton in Harlingen is gedurende de winterperiode off air. Via AM 1602 vanuit Pietersbierum is Radio0511 te horen van 07 - 19u en Radio Seagull van 19 - 07u. (Bericht komt van : http://www.radio-tv-nederland.nl/)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid