Jump to content

xeno01

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

About xeno01

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 02/14/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 1. wat vroeger naar de openbare omroep ging gaat nu naar de commerciële omroepen die opgericht werden om via reclame "zelfvoorzienend" te zijn..is gewoon een strijd om de openbare oproep te kortwieken wegens volgens hen te links...het is een verschuiving van de budgetten ..geen besparing ..
 2. Media is een Vlaamse bevoegdheid ..net zoals verkeer en energie .. hier is de slogan eigen zak eerst ...zijn een stelletje bandieten ..zo kost een rijbewijs het dubbele dan in de rest van België idem voor energie ..in zowat alle intercommunales zijn ze over vertegenwoordigd en delen in de winst ..zij bepalen wij betalen.
 3. https://www.hln.be/tv/geen-vlaamse-programma-s-zoals-thuis-meer-op-buitenlandse-televisiezender-bvn~a5186141/?fbclid=IwAR3nJ075alBIFQnkgFVhsJDvdVcbE6v55gkYKK-Exdly674kFSaoZdk55BM
 4. ik werk in een pvc fabriek en doen dit met een Reciprozaag met zaagblad met grove tand ook composiet profielen ,fijnere profielen met diamant schijven om mooie gave snijrand te hebben ..wil je makkelijk mooie stroken doe dit dan met een tegelzaag met diamant blad ..
 5. die maakt die zelf bij volgens pare en onpare nummers volgens deze die in gebruik zijn ...vb 1=3-5-7 of 2=4-6-8 enz...
 6. https://alternativeto.net/software/kik/?platform=linux
 7. enige dat ik weet is het beeldformaat verkleinen (knippen) ik doe dit met Movavi Screen Recorder .
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.