Ga naar inhoud


xeno01

Lid
  • Items

    203
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door xeno01

  1. 21 minuten geleden, johnno zei:

    Wij hadden in Nederland ook ooit een kabinet dat een einde wilde maken aan de vrij te ontvangen publieke zenders.

    Het parlement heeft daar toen gelukkig een stokje voor gestoken.

     

    Je geeft mediaministers de schuld, maar Vlaanderen en België hebben toch ook een parlement?

     

     

    Media is een Vlaamse bevoegdheid ..net zoals verkeer en energie .. hier is de slogan eigen zak eerst ...zijn een stelletje bandieten ..zo kost een rijbewijs het dubbele dan in de rest van België idem voor energie ..in zowat alle intercommunales zijn ze over vertegenwoordigd en delen in de winst ..zij bepalen wij betalen.

  2. ik werk in een pvc fabriek en doen dit met een Reciprozaag met zaagblad  met grove tand ook composiet profielen ,fijnere profielen met diamant schijven om mooie gave snijrand  te hebben ..wil je makkelijk mooie stroken doe dit dan met een tegelzaag met diamant blad ..

     

  3. uit de standaard van 27/01/2017 om 12:57 door mg....

    VRT lanceert zijn nieuwe videoplayer. Met VRT NU kan je alle programma’s van de openbare omroep 30 dagen herbekijken. Ook VTM en Vier zetten hun programma’s online. Zeggen we nu best massaal ons televisieabonnement op?

    VTM sprong met Stievie al langer op de kar. Ook op Vier.be kan je heel wat programma’s herbekijken. En nu biedt VRT eveneens al zijn programma’s gratis aan via VRT NU. Tijd om afscheid te nemen van het oude systeem van televisie kijken? Misschien.

    Als u al ongelimiteerd internet heeft is er geen probleem. Wie een goedkoper internetabonnement heeft zal al snel tegen de datalimiet zitten. VRT NU werkt namelijk uitsluitend via het internet. Overschakeling van het basispakket -27.5 euro per maand bij Telenet- naar ongelimiteerd internet -72.15 euro bij Telenet- is duurder dan een bundel met televisie, internet en vaste telefonie samen.

    Daarnaast zijn zowel VRT NU als Stevie niet gemaakt om op het televisiescherm te bekijken. Je kan via een kabel je computer met de televisie verbinden of via apparaten als Google Chromecast of Apple TV kijken, maar dat was niet het opzet van de makers.

    VRT NU blijft een extraatje, de klassieke, lineaire televisie blijft de grootste prioriteit.

    -Van gratis naar een goeie 865 € in een jaar dus ...gratis bestaat niet ...alleen gratis je belasting bijdrage storten is toegelaten 

    VRT zou best hun naam veranderen in  VOI  ...Vlaamse openbare internetestraming ...een soort openbare netflix betaald met belastinggeld ...iedereen betaald belasting maar niet iedereen mag  ervan genieten ..overheidssubsidies voor de vrt stopzetten ...ze moeten dan maar commercieel gaan ..Vlaanderen is het Griekenland aan de Noordzee geworden ..

  4. gescand met konig fta 10 een ouder type met nieuwe firm..  kan 55 frequentie 746000 foto van die kanalen maar gaven geen beeld .. heb maar besloten  een rotor te bestellen  om buiten te spelen ..woon wel niet in Diksmuide zelf maar in Klerken (4 km van )en dat ligt op een heuvel ..misschien dat dit ook een invloed kan hebben ..?? Is ook de eerste keer dat ik met een antenne werk ken er eigenlijk niets van maar begin het leuk te vinden .. :)

    post-31823-0-05037700-1404136225.jpg

  5. op kanaal 41  frequentie 63400 beeld de bbc en de itv 's en nog een paar op kan 55 frequentie 746000 geen beeld maar denk dat ze gecodeerd zijn, ga nog eens scannen op FTA.. .. is wel degelijk met de

    Televes DAT HD BOSS 790 antenne die met "3 sprieten " alvast bedankt !!ga eens proberen buiten..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...