Ga naar inhoud


MeNaCe

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MeNaCe

  1. Door bepaalde sleutels aan ghost mee te geven kan hij ook bit voor bit kopieren, dit zal wel langer duren, maar de kans is dan wel groot dat hij de ghost wel maakt.

    Wat betreft dat hij langzamer is, kan 2 dingen betekenen, ten eerste er staat veel rotzooi op, dat kun jij beter bekijken als ik.

    Ten tweede, de harde schijf begint kuren te geven en de data die erop staat heeft hij meer moeite mee om te lezen, dat kan ook de reden zijn dat windows langzamer wordt.

    Dit kun je zelf het beste uitvinden. iig succes met je hd <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  2. Hoi,

     

    Ik ben een nieuwe gebruiker van de Dbox II, ben al veel aan het lezen hier op het forum en verschillende duitse.

    Ik had op mijn Dbox I een digitale audio-uitgang. Deze zit niet op mijn Dbox II, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> weet iemand of dit er alsnog erin te zetten is en wat de kosten er dan van zijn, aangezien ik wel een mogelijkheid heb ik de behuizing voor de digitale uitgang (lees glasvezel).

  3. Ik woon in Enschede, maar ik wil hem met alle liefde langsbrengen. Als jij er tijd voor wilt nemen, om deze receiver nog weer aan het lopen te brengen dan wil ik wel de tijd nemen om deze even bij je langs te brengen.

  4. Nou ik heb eindelijk met de coaxkabel eraan de spanning gemeten en nu ook weer 18,66V. Ik heb geprobeert op ook maar een kanaal op de receiver te zetten, maar deze reset zich bijn na elke knop op de receiver. Mijn technische kennis en vooral geduld houdt hier op. Mocht iemand de moeite en interesse willen hebben om dit venomeen eens te willen onderzoeken laat diegene mij dat dan even weten. Dan zal ik kijken of ik de receiver bij deze persoon kan krijgen. Ik heb ook geen andere receiver om te kijken of het inderdaad wel aan de tuner ligt. Dus mijn grenzen zijn bereikt, hopelijk van een van onze mede hobbyisten niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

  5. Nee, ik heb niet een dezelfde box, wel een gelijkwaardige dbox, maar daar zit ook een andere tuner in. Kan ik die dan zo verplaatsen?

    Ik heb de kap van de tuner eraf gehaalt, maar ik word niet wijs uit die contactpunten, op welke punten moeten dat spanningsverschil staan?

    Zie bijlage.

    Mijn probleem met de box is dat ik geen enkel signaal kan ontvangen, andere box erachter en geen problemen, als ik kijk naar het signaal, komt er ook geen signaal binnen. Waarschijnlijk hebben ze aan de hand van mijn omschrijving geconstateert dat mijn tuner defect is.

    post-2032-1318257892,7393_thumb.jpg

  6. Citaat:
    Wat vaker bij de nokia gebeurt is dat een spoeltje kapot gaat.gebeurt meestal als men aan de satkabel of LNB gaat klooien zonder de box uit te zetten.
    Daar heb je geen nieuwe tuner voor nodig.alleen een draadje en wat gevoel voor solderen.zoek maar eens naar L10.die zit in de buurt van de flatcable.meet deze eens door.als hij niet kapot is dan geeft hij een doorverbinding..


    Sorry dat ik niet eerder gereageert heb, maar ik kan L10 niet vinden, zou je mij een foto kunnen sturen met een duidelijke locatie, ik kom niet lager dan L18, deze kan ik tot en met L25 vinden, maar hoger en lager zie ik niet, kun je me iets verder helpen?
    Alvast bedankt
  7. Ik zoek iemand die nog een tuner voor een DBox overheeft, die van mij heeft het nl. begeven. En om meteen een nieuwe aan te schaffen vind ik ook al zowat, aangezien deze verder wel goed is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...