Jump to content

looney2

Members
 • Content Count

  2,307
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About looney2

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 06/30/1960

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ben er nog niet uit, maar bedankt voor de reacties
 2. allereerst een ieder bedankt voor de reacties. maar kijk je ook op een echte 4k of een ready tv. Heb nl. ook nog een Panasonic plasma tv en daar heb ik hetzelfde beeld als jullie melden, geen "na ijlen" . Beeld verbeteraar instellingen zijn al een keer in en uit geschakeld, maar geeft geen verschil. het heeft naar mijn mening met de tv i.c.m. ontvanger te maken Bij instal van pli zie ik bij de duo+2 een max resolutie van 1080 echter bij een 4k tv staat er 2160 ook heb ik een kpn ontvanger, hierop bij voetbal geen "na ijlen" en toen Ziggo een keer "vrij" was ook niets
 3. mijn vraag: Heb nu een vu+ duo2 kijk via schotel canaldigital "met een samsung QE55Q9F ik zie tijdens voetbal een bij een lange bal dat die "na ijlt' en tijdens een F1 race alsof er een plastic sliert aan de auto's hangen. Nu vraag ik me af of met een (bv.) VU+ duo 4K dit "na ijlen" nog steeds zichtbaar is. misschien dat er hier leden zijn die dit herkennen en zelfde ontvanger hebben gehad. en nu een 4k ontvanger. Het hoeft niet perse een VU+ duo 4K te zijn, het gaat mij hoofdzakelijk om de beeld verbetering, zeg maar het verdwijnen van dat "na ijlen"
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.