Ga naar inhoud

looney2

Leden
 • Aantal items

  2307
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over looney2

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 06/30/1960

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ben er nog niet uit, maar bedankt voor de reacties
 2. allereerst een ieder bedankt voor de reacties. maar kijk je ook op een echte 4k of een ready tv. Heb nl. ook nog een Panasonic plasma tv en daar heb ik hetzelfde beeld als jullie melden, geen "na ijlen" . Beeld verbeteraar instellingen zijn al een keer in en uit geschakeld, maar geeft geen verschil. het heeft naar mijn mening met de tv i.c.m. ontvanger te maken Bij instal van pli zie ik bij de duo+2 een max resolutie van 1080 echter bij een 4k tv staat er 2160 ook heb ik een kpn ontvanger, hierop bij voetbal geen "na ijlen" en toen Ziggo een keer "vrij" was ook niets
 3. mijn vraag: Heb nu een vu+ duo2 kijk via schotel canaldigital "met een samsung QE55Q9F ik zie tijdens voetbal een bij een lange bal dat die "na ijlt' en tijdens een F1 race alsof er een plastic sliert aan de auto's hangen. Nu vraag ik me af of met een (bv.) VU+ duo 4K dit "na ijlen" nog steeds zichtbaar is. misschien dat er hier leden zijn die dit herkennen en zelfde ontvanger hebben gehad. en nu een 4k ontvanger. Het hoeft niet perse een VU+ duo 4K te zijn, het gaat mij hoofdzakelijk om de beeld verbetering, zeg maar het verdwijnen van dat "na ijlen"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.