Ga naar inhoud

trinity1

Leden
 • Aantal items

  141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over trinity1

 • Titel
  Sat4all regular
 1. Nee, die mensen verliezen geen zenders want die gaan via de app kijken.
 2. @RicardoBelli Nee, Ik heb de tx55-FZW954 maar dat is in de basis hetzelfde als die van jouw maar dan met soundbar. Omdat de regionale van de schotel is ben ik naar het alternatief gaan zoeken om de zender via dvb-t en straks via T2 te ontvangen. Daarbij ben ik ook al helaas tegen het probleem aangelopen dat de tv geen 5v heeft. Ik ga absoluut geen externe 5v voeding middels splitter i.o.d. op de ingang aansluiten. Ik ben eerder op zoek naar een fatsoenlijke splitter om 2 antennes op de ingang aan te sluiten i.v.m. het uitrichten van verschillende Zenders Ik weet niet of jij ook de duitse kanalen via dvb-t2 kan ontvangen, want ik moet zeggen dat de beeldkwaliteit minimaal gelijkwaardig is als via sat. zo niet zelfs beter
 3. Zoals ik al zei: Panasonic heeft geen 5V op de antenne ingang. Als ie het wel zou hebben moet er ergens in het menu een 5v aan/uit instelling zijn. Juist om te voorkomen dat je middels een externe voeding dubbel voedt. Ik heb deze instelling nog niet gevonden.
 4. Wat bedoel je precies met met vermoeden? Dat je geen 5 Volt hebt? Ik meet op mijn Panasonic geen 5V en er is ook nergens een instelling in het menu te vinden waar je de 5V aan en uit kan zetten. Dus helaas geen actieve uitgang. Ik had hem ook graag gehad. En best wel bijzonder dat juist Panasonic geen actieve uitgang heeft gezien het aantal signalen wat je erop aan kan sluiten.
 5. Met een goede VPN service gaat het prima en werkt vrijwel altijd [ uitzondering is er alleen als je content wil zien welke pas wordt vrijgegeven na 22:00 uur, tenzij je je kan registreren middels een Duits ID]. Ik heb de VPN in mijn Router geïnstalleerd. Voordeel is dat dan alles als je een tv met Hbbtv hebt je rechtstreeks via de tv kijken en vaak in HD kwaliteit. Vaak kun je dan zelfs series bekijken welke nog niet op tv zijn geweest Mijn ervaring met Chrome en Cyberghost is dat het erg omslachtig is en vaker niet dan wel werkt. Voordeel is dan ook dat je naar de live-streams [ARD en ZDF] kan kijken bij bijvoorbeeld sportuitzendingen die niet live worden uitzonden. Erg fijn bij bijvoorbeeld de OS waar dan sporten worden gestreamed die je niet of nauwelijks krijgt te zien.
 6. mmh, kan geen screenshot maken vanuit de TV, dat zou dan een foto met het mobieltje moeten zijn en dat is niet echt representatief lijkt me. Wil het wel proberen als je wil.
 7. Omdat limbozender L1 [sukkels dat het zijn] besloten heeft om de sat te verlaten heb ik toch maar eens de moeite genomen en de DVB-T/T2 ontvanger geactiveerd in de TV. De NL zenders kan ik nog niet ontvangen in T2 maar de Duitse zenders wel. Mijn verwachting was erg laag. Na installatie heb ik 3x moeten controleren of ik wel de juiste bron geselecteerd had. Ik kan het bijna niet geloven maar de duitse zenders in T2 doen vrijwel niet onder voor de sat HD kanalen. Bij een splitscreen vergelijk is geen enkel verschil te zien. WOAAW dit had ik dus nooit verwacht van DVB-T2. Nu kan ik zoals gezegd NL nog niet in T2 ontvangen maar wat hierboven gezegd wordt over supermooi beeld en weinig verschil met de duitsers lijkt me erg onwaarschijnlijk. Het feit dat het 1080P is heeft weinig met kwaliteit te maken. Op Sat zend CD uit in 1080i en ARD,ZDF en co in 720P en daar zijn de NL zenders ook bagger wat beeldkwaliteit betreft.Maar ik ben wel benieuwd want dat zou betekenen dat de NL zenders een betere kwaliteit hebben op DVB dan op de Schotel en dat is wel uniek. Moet helaas nog ff wachtte tot April.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid