Ga naar inhoud


bliksem

Lid
  • Items

    3634
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bliksem

  1. gewoon de voorval omschrijven op het ongevallen rapport en de verzekering zorg voor de afwikkeling.

     

    de verzekering stelt indien nodig de ouders verzekering aansprakelijk voor de schade.

     

    zelf hoef je niets te doen

     

     

    Zo hou je ook de ouders van je neefje te vriend.

  2. Origineel bericht van: Tonskidutch
    1) er zijn weldegelijk naar buiten openende ramen en deuren in kunstof kozijnen echter heeft dat gezien de inbraakweerstand niet de voorkeur alsook zijn die minder makkelijk vast te zetten in geopende stand (bij wind belangrijk).
    2) bij naar binnen draaiende ramen en of deuren zijn er de zogenaamde inzethorren (van buiten af monteren) of "extra dure" gaas-screens die net als zonwering bediend kunnen worden.

    geen makkelijke oplossing dus.
    ciao


    van af binnen inkliken
  3. Origineel bericht van: gigantaandemuur
    Origineel bericht van: ceesv
    De regels hier zijn vrij simpel erover
    een eenmalige betaling aan een ander word niet terug geboekt.



    mooi niet de bank kan het geld gewoon terug storeten als je een fout heb gemaakt betreft naam met rekening nummer

    als ik op rek 1000101 t.a.v. j jansen geld overmaak maar de persoon heet niet jansen maar klaassen dan haald de bank het geld gewoon terug. dit kan tot 4 weken naar overmaken van het geld dus kijk altijd na of de gegevends kloppen.


    kijk maar is op de site van opgelicht bij tips
  4. Als je iets wil testen voor het algemeen belang moet het ook belangeloos zijn en kosteloos, nu lijk het wel of het eigen belang is als je artikelen wil houden voor je zelf of mensen die jou nabij staan ik denk niet dat je leden van het forum vraag om te testen of dat je de producten weg geef aan leden van het forum.

     

     

    Het zou wat zijn als een klant tegen mij zegt ik wil dat product van u voor niets en dan maak ik wat reclame voor u, ik denk dat ik hem uit de winkel zet.

     

    Bliksem100

  5. deze is ook prima met display

     

     

    De Markus-s810 is voorzien van een zeer krachtige Sigma 8653 chipset met een 500MHz processor. Dit zorgt ervoor dat deze kleine mediaspeler zeer goede en snelle prestaties kan leveren.

     

    Hij onderscheidt echter vooral op het gebied van codec ondersteuning (welke bestanden kan hij allemaal afspelen). Hieronder bij specificaties kunt u bekijken welke formaten en codec's allemaal ondersteund worden. Het zijn er echter zeer veel. Denk aan H.264, MKV HD, WMV9 en ga zo maar door.

     

    Via de makkelijke interface is het mogelijk om video's af te spelen, foto's te bekijken en uiteraard naar muziek of internet radio te luisten (audio). De mediaspeler is voorzien van een zeer handig, en uniek, 2" full color TFT LCD scherm. Hierop kunt u alles duidelijk zien en het apparaat makkelijk bedienen. Uiteraard heeft u ook op uw tv, nadat u hem hebt aangesloten, een handige bedieningsinterface.

    Omdat deze s810 veel netwerk protocollen ondersteunt is het makkelijk om hem op iedere pc aan te sluiten en je files te beheren onderling. Het kopiëren, deleten en hernoemen van bestanden is geen enkel probleem.

     

    Uiteraard is het mogelijk om bestanden die op je pc staan direct via je tv of stereo installatie af te spelen. Zelfs als deze mediaspeler geen opslagcapaciteit heeft behoort dit tot de mogelijkheden.

    Via de e-Sata poort aan de achterkant van de mediaspeler kunt u zonder problemen een HDD (harde schijf) aansluiten. Zo breidt u in een handomdraai de opslagcapaciteit van de s810 uit en hoeft uw pc of laptop niet meer aan te staan als u van die ene nieuwe film of dat lekkere muziekje wilt genieten.

     

    Door de vele poorten aan de achterkant van de Markus s810 is het mogelijk om veel verschillende soorten apparaten aan te sluiten. Zo is hij voorzien van een HDMI 1.3, component en een composite poort voor topkwaliteit video. Ook is hij voorzien van een Ethernet aansluiting (sluit hem aan op een router en u kunt hem verbinden met uw pc) en USB poorten. Via USB is het ook mogelijk om een Wifi verbinding op te zetten (u kunt een Wifi dongle kopen en op de Markus aansluiten en klaar is kees).

     

    Zoals gezegd is de bediening via het grote full color TFT scherm erg makkelijk. Een voordeel hiervan is dat u het apparaat kunt gebruiken zonder dat u de tv aan hoeft te zetten. Als u bijvoorbeeld radio wilt luisten dan kunt u dat gewoon doen door het aan te zetten via het display op de Markus zelf. Bij nagenoeg alle andere mediaspelers moet u hiervoor eerst de tv aanzetten omdat u hem anders niet kan bedienen.

    Boven op de s810 zit een soort grote draaiknop. Met deze knop is het bedienen van de Markus zeer prettig. Het werkt intuïtief en snel. Wel zo handig toch?

     

     

     

    Specificaties

    - Ingebouwde MIPS 500MHz core CPU of Sigma design SMP8653

    - Video: MKV,H.264, H.261, MPEG 1/2/4/ (Xvid, DivX), WMV9, WMV9HD, VCD, SVCD, 1080P, MOV, WMV, MP4, ASF, ISO, IFO, VOB, AVI, M2TS, MTW, MPG, MPEG, DAT, TP, TS, TRP

    - Audio: FLAC, MP3, WAV, WMA, ACC, M4A, Ogg Vorbis, PCM, Dolby Digital AC3, Dobly Digital Plus, DTS, WMA0 2.0, WMA 9 Pro

    - Foto: JPEG, BMP, GIF, PNG (max. resolutie 4.096x4.096

    - Poorten: Ethernet aansluiting, USB, USB Host, HDMI 1.3, e-Sata, Multi card reader, RCA, Component (en meer)

    - Wifi: optioneel (via USB)

    - HDD: optioneel, makkelijk erin aan te brengen (NTFS, FAT32, HFS+)

    - Network Protocols(FTP/Samba/UPnP/Streaming Play-back/NAS)

    - Internet Radio

    - 2" full color TFT LCD bedieningsscherm

    - File Management (Copy, Delete, Rename)

    - Original DVD Title play-back

    - DTS audiocodec down-mixing

    - Cute & Cool design

    - HDMI 1.3

    - SD & Micro SD cardreader

    - e-SATA built-in voor HDD

    - Zeer gebruiksvriendelijk

    - 18x14x7 cm (BxDxH)

    - Werkt met: Windows 98SE, ME, 2000, XP, Vista

    - True Type Font

     

     

  6. via de forum van dm daar staat een sukje over dit (in duits).

    Na het lezen gemeni er op, box laten controleren en toen open pli er weer op en nu draait hij weer goed.

     

     

    heeft iets te maken dat het een beta box is staat in dat stukje

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...