Jump to content

humptydumpty

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

About humptydumpty

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  Vu+ zero 4k, DM500HD, DM500S, Humax 5400,aston 1.05, Maximum Multi Focus E85, 28.2/5--23.5--19.2--13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoe goed zijn eigenlijk de 10/1 switches? (Je hebt ze van verschillende merken maar ik heb het idee dat ze hetzelfde zijn)
 2. Ik zou gewoon een 2de hands schotel zoeken. Kijk maar eens hier op het forum hoeveel zo iets kost. Die beplak, spuit en/of zet je zo weg dat die niet opvalt. Legio voorbeelden hier op het forum. Met satelliet pointer of een andere app weet je vrij snel waar je de schotel kunt neer zetten met vrij zicht, uit het zicht. Hoef je dat ding ook niet elke keer op en af te bouwen. Het hoeft niet op een dak, zolang je maar vrij uitzicht hebt op de te ontvangen satellieten.
 3. Waarom niet een bisat? Heb zowel de E85 gehad en de bisat heb ik. De bisat vind ik een fijne schotel. Heel eenvoudig uit te richten en zeer degelijk. Veel steviger als een E85 en iets minder versterking. Dat mis je alleen in zeer, zeer extreme omstandigheden. Als je alleen voor die 4 sats gaat dan zou ik een bisat nemen.
 4. Eindelijk geïnstalleerd. Blijkt dat ik de laagste schotel van uit 30w gezien niet of weinig naar oost kan draaien. (Raakt de schoorsteen aan de linkerkant) De schotel die boven de schoorsteen uit kijkt daar staat de paal scheef van. Dat is bij te stellen maar tot nu toe alleen beeld op 13e en nog slecht ook. RAI 1: 60/40 met een inverto ultra black op de sat finder (staat in het midden van de schotel). Heb al staan duwen en trekken maar beter wordt het niet. Vanavond of morgen nog maar eens kijken. Is het wat koeler.
 5. Denk dat dit het gaat worden: 28/23.5/19.2/13/ 9/4.8/1w/5w/ of heeft iemand nog een voorstel? Welke transponders moet ik gebruiken om op uit te richten na dat ik de big bisat software heb gebruikt? Of is er ergens een lijstje met transponders om op uit te richten?
 6. Heb een VU zero 4k. Films, nieuws, docu's hebben mijn voorkeur. Naar UHD zit ik soms te kijken omdat ik het beeld zo mooi vind. ( /28/23.5/19.2/13/ /1w/5w/ ) (Een draaibare schotel heb ik gehad maar daar krijg ik vanwege de wind na een jaar of wat speling op) Wat ben ik vergeten? Gaat 9e, 7e, 4.8e nog iets worden? Of 30w?
 7. Ik heb hier een big bisat en zou er nog 1 kunnen krijgen. Ook heb ik 2 masten op het dak staan. De stalen schotels gaan er af. 28e, 23,5, 19,2 en 13 behouden ivm fta en cd (waar ik vanaf stap als ze de kaart verwisselen voor een ci, ben wel klaar met CD) Welke sats zijn nu en/of in de toekomst interessant? Of waar zouden jullie op uitrichten? Bedankt voor de input!
 8. Je zegt het zelf al. Chromecast bouwt zijn eigen verbinding. Dan moet je dus Chromecast via een vpn verbinding laten maken. (WifiRouter met VPN op de router of Chromecast teteren via je mobiel met vpn of een tablet met een HDMI aansluiting aansluiten op je tv) Het eenvoudigste is zo'n boxje met VPN er op. (Moet er wel een app voor Android tv zijn) npo start werkt aardig, kijk ook, rtlxl is waardeloos en over nlziet app hoor ik alleen maar ellende. Zowel met de mi box S als met de Nvidia shield TV pro werkt streamen met vpn. Heb ze beiden. De Mi box S vind ik een mooi b
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.