Jump to content

humptydumpty

Members
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

About humptydumpty

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  Vu+ zero 4k, DM500HD, DM500S, Humax 5400,aston 1.05, Maximum Multi Focus E85, 28.2/5--23.5--19.2--13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je geheugen is nog immer goed! Art. 326c lid 1 Deze bepaling is ingevoegd bij wet van 23 december 1992, Stb. 1993, 33 (Wet computercriminaliteit; i.w.tr. op 1 maart 1993). Zij is afkomstig van de Wet op de telecommunicatievoorzieningen (art. 50 lid 3 (oud) van die wet) en is aangevuld met de woorden ‘met behulp van valse signalen’, teneinde mensen te kunnen bestraffen die door het uitzenden van bepaalde signalen (bijvoorbeeld een nagebootste ‘in-gesprek-toon’) de telefoondienst misleiden en financieel benadelen ( Kamerstukken II 1990/91, 21551, 7, p. 4-5).
 2. Daar zit wellicht het verschil. Ik gebruik android voor de aansturing van chromecast. Heb wel een oplossing voor je, stuur de chromecast aan via een chrome browser van je pc. Bij mij werkt dat, met taal en ondertiteling. Wellicht niet de oplossing die je voor ogen had maar wel een oplossing zo lang het via iOS niet lukt. Dus met de chromebrowser van google naar de disney plus site inloggen, film en ondertiteling kiezen, rechts boven de 3 puntjes klikken en dan casten kiezen.
 3. Ik zie de ingestelde ondertitels op mijn tv bij chrome casten naar mijn TV. Dat doe ik tot nu toe zo: stel ondertitels in voordat ik op de casten knop druk en krijg ze op TV te zien tijdens het casten.
 4. Ja, werkt hier prima. Video starten, in de rechter bovenhoek staat naast het cast symbool een ander symbool. Die is voor de instellingen taal en ondertitels. Vind het wel raar. 1 android tvbox speelt niet af maar geeft foutcode 39. Op 1 telefoon werkt alles direkt, En 3 precies dezelfde telefoons (merk, model, firmware) 1 blijft maar bufferen, 1 werkt maar cast niet en de laatste geeft een foutcode. Ondersteuning is 0. Maar goed het is de alfa fase.
 5. Volgens mij zijn de LSC smart connect lampen van de action werken ook met google assistant en alexa. Een nadeel vind ik, er zit tuya software in. (Ze zijn wel te flashen)
 6. Dit zijn mijn waardes zelfde schotel met een stel slechtere lnbs. Moet bij jou ook kunnen.
 7. Als je mijn waardes bedoeld, die stel ik nu (dit voorjaar gedaan en extra voor gaan zitten) af met een satfinder kastje (zo'n ding op accu met een tvscherm). Toen ik dat nog niet deed kreeg ik deze waardes Waardes op een dm500hd afgelezen via een app op mijn telefoon. Ja, de waardes verschillen voor en na het afstellen met de satfinder. (Net gekeken, via dreambox, maar op ARD1 haal ik nu ook 16.3 maar nu is het bewolkt, andere waardes zijn nu weer lager dan de 14db met de satfinder) Merk ik het verschil in het dagelijks gebruik? Nou nee, niet echt. (Eigenlijk vind ik het acheraf zonde van mijn tijd geweest, een halve dag, om de waardes van dat niveau naar de huidige te krijgen. Satfinder, kabel, connectoren voor 2 schotels) Merk ik het verschil met mijn E85. Ja. Theoretisch zou die beter moeten presteren maar doet dat niet. De E85 valt eerder weg dan de bisat. (Miniem maar wel eerder) Waarom? Ik vermoed dat de plaatsing de oorzaak is. De E85 staat onbeschut en vol in de zeewind, de bisat beschut en uit de wind. Maar het zou ook kunnen dat het aan de langere kabel ligt of aan de kwaliteit van de coaxkabel. Wat bij mij in het begin geholpen heeft om de waardes op te krikken was het "bij buigen" van de metalen plaat waarin de lnb houders staan. Bij mij waren die verbogen. Voorzichtig een beetje trekken of duwen en kijken of de waardes beter worden. Het dieper of minder diep plaatsen van de lnbs in de lnbhouders gaf ook veel verschil. De ventons zitten bijvoorbeeld met het huis in de klem en niet de hals.
 8. Sprietje heeft gelijk. Ik heb de zelfde schotel en mijn db waardes liggen in of boven de 14db en de kwaliteit dik boven de 90%. Eerder 95 dan 90. En mijn locatie is ongunstiger dan antwerpen. Ben er wel even voor gaan zitten op een onbewolkte dag om de boel af te stellen. Maar heb je vaak uitval? (Elke maand 1x ipv max 2 a 3x per jaar) Zo niet, waarom zou je dan weer het dak op gaan?
 9. Beste antwoord tot nu toe! Tevens dien je te kijken naar het gedrag van de bestuurders. Met name naar het moedwillig en of verwijtbaar handelen. Dat dient een rechter vast te stellen en dan kun je verder. Zou handje klap proberen als je geen zin hebt in een procedure. Nee heb je, Ja kun je krijgen. Trouwens liquidatie is wat anders dan over de kop. Je heb wel een claim op de resterende boedel. Hebben de oud bestuurders ook maar iets onttrokken aan de boedel in het zicht van .... Bla bla dan heb je ze klem. (Dreigen met een aangifte) Maar dan nog, ze moeten wel wat hebben om iets te kunnen verhalen. Trouwens die aangifte kan altijd mits je bewijs hebt. Gewoon om je gram te halen. Ff voor de goede order dit loop toch al jaren en hier heb je al eens een vraag over gesteld?
 10. Die 900 miljoen per jaar voor de po is geen raden. Meerdere 2de kamerleden hebben een bedrag in deze omvang ook genoemd. Tevens staat er in de miljoenennota 2018 960 miljoen voor de media begroting waarvan 740 miljoen voor de publieke omroep (+160 ster inkomsten). Dus het zal er wel ergens tussen in zitten. Want er zal in die 960 wel bedragen zitten die via een omweg met een ander labeltje ook naar de po gaat.
 11. Daar heb je gelijk in maar 60%? Hoeveel inflatie hebben we de afgelopen jaren gehad? 1% pj?
 12. Niet helemaal, je aangehaalde bericht stamt uit 1999 niet 2008. Die 1,4 miljard zijn guldens met een omreken koers van 2,20371 is dat 635 miljoen euro. Dus de uitgaven zijn gestegen, niet gedaald. Gezien de voorgaande reacties, waar zouden ze dat extra geld voor hebben gebruikt en gebruiken?
 13. Als google aan de frequentie, toon hoogte en het volume van je scheet kan horen hoe het gesteld is met je darmen en daar passende reclame bij geeft betreffende je darmen is dat voor de persoon, google en de omgeving van de persoon fijn. Een soort tripplewin. Voor sommige is het een uitkomst. Wil je wat prive bespreken dan de stekker er uit. Dat mis ik aan dat ding, een knop op de stekker om de stroom er af te halen.
 14. Misschien niet de nieuwste cijfers maar wel een richting. 740 miljoen van de overheid aan de PO + 160 miljoen reclame inkomsten van de ster. Maakt 900 miljoen per jaar. https://www.nrc.nl/nieuws/2018/11/18/hoe-de-publieke-omroep-40-miljoen-extra-gaat-uitgeven-a2755607 Dat is veel geld voor .... (Vul zelf maar in)
 15. 25 € Jullie hebben gelijk. Het blijft oud spul, goedkope nieuwe is een betere optie, als het nodig is. Het is voor de slaapkamer. De dm500hd voldoet nog prima en dus geen haast. Dank jullie wel voor de adviezen! (Sta weer met beide benen op de grond)
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy