Ga naar inhoud


Heyes

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Heyes

  1. Voor zover ik weet is dit apparaat alweer 8jr geleden ontwikkeld, en kan de hoeveelheid data (Codering, EPG, etc) niet meer bijbenen.

    CPU (snelheid), geheugen, 8jr geleden voldeet het prima, maar mijn PIV PC met Win7 loopt ook niet meer zo vlot...

    Het hikken net na omschakelen van kanaal is het inladen van de EPG, als die binnen is, dan loopt ie redelijk normaal.

    Heb gehoord dat ze nog te koop zijn voor een zacht prijsje via een achterdeur bij bouwmarkten...tel uit je winst.

    Tijd voor een i7...

  2. Hallo Ruud_H

     

    Heb net 10 minuutjes Cubavision gekeken, en inderdaad geregeld seconde zwart, geluid loopt door, dit effect zie ik ook in hetzelfde pakket bij Record Internationaal, waarschijnlijk foutje bij Globecast. (Uplink van de transponder). Dus je bent niet de enige...

     

    Greetz,

    Heyes

  3. Hallo, ik probeer met een dm800 (enigma2/Gemini3.9) het zuid amerikaanse pakket op de intelsat 905 op 24W te ontvangen (dvb-s2, mpeg4, 8psk, volgens Lyngsat FTA 14400 2/3). Van de 9 TV kanalen, heb ik er maar 3 met beeld/geluid en de rest alleen geluid. Heb alle PIDs nagekeken en die zijn goed. (Beeld geven Azteca Int, Cable Noticias en Rumba TV)

     

    Maar als ik met de webinterface met VLC naar de PC stream kan ik het video van die kanalen wel zien, dus denk ik toch dat de ontvangst in orde is. Iemand die een ideetje heeft of die misschien ook eens op 24W kan kijken voor een 'second opinion'?

     

    Greetz,

    Heyes.

  4. Even een opmerking:

     

    De displays van mijn digi-wekker zijn geintergreede modules die niet de volle functie hebben, bijv. segment 1 kan alleen 0, 1, en 2 laten zien, segment 2, alleen 0, 1, 2 en 3, seg. 3, 0 t/m 5 en de laatste kan 0 t/m 9 aan, zodat maximaal 23:59 kan worden aangegeven.

     

    Dus waarschijnlijk zul je losse "7-segmenten"-displays moeten gebruiken.

     

    Helaas heb ik geen kant en klare oplossing voor je...

     

    Greetz,

    Heyes.

  5. Hallo Snuffer, bedankt voor het melden dat we de RAS code weer eens vergeten waren, morgen weer zwart <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    En nog wat plaatjes vanuit een zonovergoten Barbados, dezelfde 3 stoeltjes, ons uitzicht en de antennes: vlnr: tes-17 Ku, 22 C, 2m40 DownLink KU en een 3m D/L C-band.

     

    http://www.shareapic.com/public/viewset/215

     

    Greetz

    Heyes [afbeelding]http://www.shareapic.com/public/viewset/215[/afbeelding]

  6. Goedemorgen,

     

    Ik heb 2e hands 7071 gekocht met nog originele software en daarna een Seca2 abbo genomen bij Canal Digitaal: Probleem: Elke 3 a 4 minuten "freezed" het beeld gedurende 1 a 2 seconden. Dit doet hij op 2 verschillende locaties (thuis en werk), dus ik sluit antenneproblemen en instraling uit. (Een nokia 9600 heeft geen problemen). Op een FTA kanaal zijn er geen hick-ups. Met een andere Seca2 kaart hetzelfde effect. Naar aanleiding van andere berichten hier al de 3 elkootjes vervangen op de voedingsprint en de ontvanger "koel" opgesteld, maar de problemen blijven. Omdat deze ontvanger bedoeld is om aan iemand te geven, wil ik er liever geen "alternatieve" software inzetten...

     

    Iemand met een helder idee?

     

    Groetz,

    Heyes

  7. Als ik in XP met rechtsklik>sent to>mail recipient, een aantal fotos verzend, komt het vaak ook 2x aan bij de mailontvanger, ik denk dat dit komt omdat Outlook Express aanstaat en bij mij staat ingesteld op 1x p/minuut verz/ontv mail, als de fotos er nog niet door zijn, begint OE vrolijk opnieuw te versturen. Als ik eerst OE uitzet, krijg ik geen klachten van ontvangers...

     

    Misschien helpt dit.

  8. Nee, ook niet, en met Bureau accessoires>systeemwerkset de oudere al opgeruimt.

    In elk van deze "e34y9875usj3528"-mappen zit een andere map "SP2". Met DOS DEL en Erase en Attrib diverse opties geprobeerd, maar ze blijven bestaan. Ook met Move on Boot van alles gedaan, maar ze zijn niet weg te krijgen. Zijn ze ook in het register vlot te krijgen? Op diverse Help-sites lees ik over het verwijderen van verborgen en beschermde folders/files, maar geen enkel advies daarvan is voor mij de oplossing. Ik kijk het nog even aan en dan Format D: Bedankt zover!

    Met vriendelijke groet,

    Heyes.

  9. Dank, maar helaas, dat bracht niet het gewenste resultaat. Ik had al met MS-DOS geprobeert om de mappen te verwijderen, maar dat gaat niet omdat het NTFS is. Verder heb ik het proggie Fileshredder gebruikt, maar ondanks dat het meldt succesvol te zijn, blijven die mappen bestaan. Is er een andere manier om dit te verwijderen? Ik vrees dat het op formateren uitdraait.

    Met vriendelijke groet,

    Heyes.

  10. Win Xp- Home, SP2, NTFS. 2 partities. 20/90GB

    Dell Dimension 8300 PIV-2,8GHz

     

    Van mei tot juli zijn er op mn PC 35 mappen geinstalleerd met een ogenschijnlijk random naam, bv. e8c0c95246670be135 of d72. In elk van die mappen bevind zich 1 map met de naam SP2. Hoewel de melding is "lege map, 0 bytes", heb ik de indruk dat het geheel 30GB inneemt van deze partitie van totaal 90GB. Overige mappen zijn nl. totaal 60GB, en de melding "te weinig schijfruimte" popt-up herhaaldelijk. Verwijderen van deze "lege?" mappen lukt niet: "kan sp2 niet verwijderen, de toegang is geweigerd" Hoe kom ik er wel van af?

     

    SP2 is pas onlangs geinstalleerd, zijn het restanten van die achterbleven, na dat ik de vraag "wilt u de updates nu installeren?" steeds met nee beantwoordde?

     

    Met vriendelijke groet,

    Heyes.

  11. Ha die Bert.

     

    Begrijpt het probleem niet helemaal, maar bij de rj-11 stekkertjes (4-polig) gebruikt je in dit geval alleen de binnenste twee. Weet ook niet wat voor kabel je hebt, maar als het een (ronde) 4 aderige is moeten rood en blauw in de middelste 2, oranje en wit niet interresant. Is het een (platte) kabel met 2 aders, gebruik alleen die 2 (rood en groen?)

     

    Hopenlijk heb je er wat aan.

    Greetz,

    Heyes.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...