Ga naar inhoud


rai

Lid
  • Items

    2142
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door rai

  1. Zolang die FBC cable tuner er nog niet is, is de triple tuner dan de beste keuze? Want als ik de link in een ander topic van Tonskidutch volg, dan zou die triple wel met 1 kabel coax 2 DVB-C tuners hebben. Je kan dan alleen niet op datzelfde moment de DVB-C gebruiken. Kan iemand dit bevestigen?

  2. @Tonskidutch Dank voor die link. Zo te lezen wordt er dan voor de triple tuners verkeerde info gegeven op de sites van*******  (maar even zo anders krijg ik weer klachten over reclame voor winkels). Daar wordt namelijk geschreven voor de "Dreambox Triple MultiStream Tuner 2 x DVB-S2X-MS en 1 x DVB-C/T2"

    Volgende functies gelijktijdig te gebruiken:
    Sat / Sat
    Sat / DVB-T2 (H.265)
    Sat / DVB-C

     

    VOlgens de site van jouw link is het dus "Einsatzmöglichkeiten: 2x Sat oder 2x Kabel oder 2x Terrestrik"

     

    Dus dit model zou ondanks dat er maar 1 plug voor kabel-TV op zit, toch zich als 2 cable-tuners melden in de ontvanger. Kan iemand dit bevestigen?  

     

     

    8. Niet alle links (URL's) zijn toegestaan!

    Om uiteenlopende redenen worden bepaalde URL's op sat4all mogelijk automatisch gecensureerd. Gecensureerde URL's zijn bijvoorbeeld websites van winkels, sites met ongewenste inhoud, sites waarvan wij vinden dat ze op sat4all niet thuis horen, of bijvoorbeeld sites zonder enige commerciële of ongewenste inhoud, die toch gecensureerd worden omdat iemand daar op sat4all aanhoudelijk "reclame" voor maakte (website promotion). Het is niet toegestaan hierop openbaar commentaar te maken. Dat is onze beslissing. Ons staat vrij te bepalen welke inhoud hier wel en niet toegestaan wordt en de bezoeker staat vrij iedere site te bezoeken die hij of zij wil. Staat een URL naar jouw mening onterecht in de censuur, kan je via het contactformulier bezwaar maken. Indien je openbaar commentaar maakt of opzettelijk de censuur omzeilt, heeft dit ernstige gevolgen voor je lidmaatschap.

    Je mag er "in principe" vanuit gaan dat je iedere URL die aan onze huisregels voldoet en door de censuur heen komt, zonder gevolgen mag plaatsen.

     

  3. Zojuist dit hele topic doorgelezen. Is een paar jaartjes geleden dat ik zeer actief was op dit forum. begonnen met de DM7000 en DM500. Daarna de 800 en 8000. Omdat de DM8000 altijd zo goed heeft gewerkt, tot op heden geen box kunnen vinden die het beter kon.

     

    Dus nu ik de specs van de DM920 lees, zou hij zo maar de vervanger kunnen gaan worden van m'n DM8000. De 800 is al een tijdje overleden. M'n DM8000 met OSCAM maakt nog steeds gebruik van de cardreaders (ziggo en C-digitaal) met Oscam die ik op een PI heb draaien. Met 1 ontvanger is dat natuurlijk niet echt nodig, maar blijft leuk voor de hobby.

     

    Als ik nu een DM920 koop en wil de standaard image van dreambehouden, die genoemde dccamd er afhaal en de OSCAM voor de juiste processor installeer, dan zou hij toch al weer beeld moeten gaan geven voor ziggo en C-digitaal? Of moet ik nog steeds aan de alternatieve images?

  4. Vandaag maar eens tijd gemaakt om te kijken wat die DIABLO nu allemaal kan. Dacht even dat dit zo'n module was waar je 1 kaartje moest verknippen zodat hij in het SIMCARD slot kon. DIe bestaat dus ook, maar de Diablo CAM LAN kan dus inderdaad via LAN (is ook een Wifi versie) gekoppeld worden met een CCCAM of OSCAM server. Maar kom nergens tegen of iemand er ook al ZIGGO en CANALDIGITAAL beeld me zichtbaar heeft gekregen. En of het dan ook met de TV werkt die alleen nog maar CI+ snapt. Want een oude CAM (b.v. NEIOTION) snap die TV ook al niet meer.

  5. Nog bedankt voor de PM. Zoals daarin al geantwoord, de DVBAPI in de SONY wil niet samenwerken met de plugin. Dus ben bang dat er eerst iemand bij SONY (of missien zelfs wel bij GOOGLE zelf) er voor moet zorgen dat deze API het wel toestaat om aangesproken te worden. Daarna gaat het vast wel werken.

     

    Maar een DIABLOCAM, kan die dan wel zowel CANALDIGITAAL als ZIGO gelijktijdig aan?

  6. Paar jaar even niet zo actief geweest in dit forum. Maar sinds kort in het bezit van een SONY ANDROID TV. Na alle mogelijkheden die nu al ruim 10 jaar in m'n DREAMBOX zaten, is het weer behoorlijk terug naar af met zo'n TV. Beeld is prima, maar nieuwe uitdaging voor de hobby.

     

    Dus eerste waar ik naar opzoek ga is natuurlijk of er ook een SOFTCAM beschikbaar is voor een ANDROID TV. Weet iemand of hier aan gewerkt wordt? Is het er al?

  7. Ik heb een DM8000 die zowel een tuner voor C-digitaal als voor Ziggo heeft. Op Ziggo is het probleem er niet. Op de andere dus wel. Komt dus niet uit de studio, maar ergens na het punt waar de verbindigen uit elkaar gaan. Vooral in het nieuws waar je die pilaren op de achtergrond hebt, of in het kaartje van het verkeer. De rivieren hebben dan een rode gloed in het water. Op Ziggo dus wel normaal.

  8. Ik weet het is hier ooit eerder besproken, heb dan ook op van alles gezocht, maar kan het niet meer vinden. Heb van de week Gemini 5.1 op m`n DM800 gezet. In de oude versie had ik er een skin in gezet waarbij in de infobalk het voorkeuze nummer ook zichtbaar was voor de zendernaam. Staat me iets van bij dat je dan in de skin iets moest aanpassen. Is dat nog steeds nodig, of zit er inmiddel seen optie in de settings zodat je dit gewoon aaan kan zetten in de standaard skin van Gemini 5.1? Of weet nog iemand hie je dit weer kon aanpassen?

  9. Eh, RTL5HD en RTL7HD zenden vanaf dag 1 via de SAT in AC3 5.1 uit hoor. Is ook het enige geluid dat ze meezenden. Zit geen MPEG bij. Waarom dit niet het geval is bij RTL4HD, SBS6HD is me een raadsel. Op de kabel zijn de NL1,2 en 3 zenders wel voorzien van AC3 2.0. Van 5.1 hebben ze inderdaad nog nooit gehoord.

  10. Zeker jammer dat het al weer voorbij is. Zit zelf in Ziggo gebied. Nu zit ik niet meer te wachten op een analoge aanbieder, maar zou het wel heel fijn vinden als b.v. XS4ALL z'n internet diensten kan aanbieden via de kabel. Want dan ben ik meteen over. De kabel moet gewoon net als bij ADSL open zijn. Kan op die KPN koperdraadjes toch ook zelf kiezen welke provider ik gebruik. Dus waarom op de kabel dan niet?

  11. Wat een onzin verhaal weer van de NOS. Dus pas als alles in HD verkrijgbaar is wordt het uitgezonden. Gevolg: Ergens in donker Afrika is er een overstroming. Wordt door een drenkeling met z'n oude NOKIA telefoon gefilmed. Resolutie is niet HD, dus hele programma wordt dan maar in SD uitgezonden. Dat is wat er dus geschreven wordt door de NOS. Wat is er op tegen om nu al de studio activiteit in HD te doen. Dat is dus de presentator en de graphics. B.v het weer praatje zou perfect in HD kunnen. De bomaanslag mag dan best in SD. ALs het van een bewakingscamera komt is het al goed genoeg.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...