Ga naar inhoud

Tonskidutch

V.I.P.
 • Aantal items

  54832
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Tonskidutch

 • Titel
  Sat4all verslaafd

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  MAASTRICHT
 • Interesses
  POLITIEK

Recente bezoekers van dit profiel

247337 profielweergaven
 1. Het behoeft toch iets meer dan dat. Opdat andere lezers die een oplossing zoeken voor "een soortgelijk probleem" aan de AVReceiver aangesloten weten waar ze naar toe gaan / waar te zoeken. De AVReceiver kent tegenwoordig heel veel instellingen. Dat is zo. Afwijken daarvan is vaker fout dan juist. Maar het is ook bekend dat op de ene Receiver bepaalde handshakes en protocollen niet op alle ingangspoorten geleverd worden. Ik heb nog geen antwoord, behalve beeldscherm foto's, of HDMI-CEC danwel ARC ingeschakeld zijn.
 2. je zult nooit een Willie Alberti liefhebber onder een hoed kunnen brengen met Tim Buckly al ware hun stem nog zo goddelijk. Je mag die ene wel en de andere niet.
 3. @Old Satterhand, John Wayne het kan verkeren maar bij geen enkele 4K Vu+ heb ik zelf ooit die EDID hoeven aanpassen MAAR ik herinner me wel een ander topic waar jij dat aanhaalde en gelijk had m.b.t. je advies. Met alle respect voor het Image dat gebruikt wordt, maar dan staat het "als standaard" verkeerd voor deze box. Een heel stomme fout.
 4. Ik woon in een straat waar wel zeker 10 studenten kamerverhuur woningen staan. Dus veel studenten met de aller modernste rituelen. Een enkele keer dat ik wel eens over de balkonrand heen keek afgelopen zomer, lagen ze daar allemaal met hun mobiel en earplugs te krakelen op het plat dak om 23:30. i'll send you the link. That is the new ritual. (in Nederlands betekend dat ze alleen maar uit de cloud swipen en met mekaar een enkele zin delen)
 5. James Last maakte z'n eigen composities/componeerde, dat scheelt natuurlijk. Maar Rieu maakt "zonder dat" de stemming die alle live concerten met zich brengen. Een enkele cover hier of daar moet de uitzondering op de regel zijn ook bij Last. Laat Rieu z'n gang gaan, ze vinden het geweldig. De eerste Plaat die m'n Pa kon waarderen was Jean Michel Jarre en dat had ik nooit verwacht. (ik niet)
 6. Het was misschien ook wel het tijdperk om lekker te dromen. Vooral toen de Walkman uit kwam en ieder zich zelf respecterend jong mens met zo'n ding in het park wandelde of rolschaatste met een miniem hoofdtelefoon. Prachtig. Nu moet je de Fii mediastreamer niet laten zien aan derden anders wordt je later teruggevonden zonder en zonder Nikes.
 7. rees bij mij de vraag wie Paus wordt?
 8. In tegenstelling tot die eerste LP's die ik mijn vrienden niet kon tonen wegens het gevaar op levenslange BAN Had ik van mijn eerste vakantiewerk geld een James Last LP gekocht daar mijn beste vriend z'n vader een kei goeie B&O installatie had en die James Last LP vaker draaide op feestjes. Het gaat dus soms niet om smaak maar om stemming. De stemming zat er zeker beter in 45 jaar geleden.
 9. stond je luie stoel verkeerd zeker? overigens met de lockdown niet verkeerd om iets meer te bewegen als je stoel verkeerd staat
 10. en dan die bijdragen betalen aan BUMA STEMRA voor publieke radio uitzending zeker, forget it Dat hoor je dus alleen nog bij Spotify (ja ja in the Cloud) omdat de artiest of het platenlabel daar zijn inkomsten heeft. One of these Days jaren naar gezocht die Plaat toen het nummer bij "der Kommissar" in het ZDF gedraaid werd. gevonden bij Concerto Utrechtse straat, bestaan die nog ? p.s. of "echo's" zomernacht naar liggen luisteren op ZDF toen de zomertijd net ingevoerd was en wij KleurenTV hadden
 11. ik noem het nu vinyl omdat het als retro weer terug is en die "scene" noemt het vinyl. ik zelf kocht platen Als ik er zo'n 100 had was dat veel.... want er was wel een groot nadeel op mijn Dual! Als je jouw laatste nieuwe langspeelplaat aan vrienden liet horen en we deden al dansende een beetje heftig sprong de naald dwars over de plaat (met gevolgen) Head bangen op ACDC en er stond een kras............................................ kriewietsch
 12. ik was regelmatig hier te vinden. bekend bij elke muziekliefhebber met een draaitafel en een AMP (buizen of modern doet er niet toe) en zeker voor Tweedehands LP's - dat waren schatten die je er tussen vond. Nadien kwam ik er ook natuurlijk omdat ze een prachtige collectie CD's hadden voor de fusion liefhebber.
 13. moest toch weer effe zoeken => https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/66337968#66337968 bericht wat ik bedoelde
 14. Dat is een vraag voor jouw huisarts. Daar moeten wij hier echt geen forum wijsheid over gaan geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.