Jump to content

Tonskidutch

V.I.P.
 • Posts

  56,394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  235

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  MAASTRICHT
 • Interesses
  natuur

Recent Profile Visitors

249,132 profile views

Tonskidutch's Achievements

 1. Het lijkt profaan om je met de echte noodzaak bezig te houden. Maar die achtergronden kennen inzake energie en het verbruik is nog veel belangrijker voor de toekomst. Belangrijk vooraleer men actie onderneemt als individu is de samenhang zien en leren begrijpen. Zonder inzicht is er geen actie en zijn er geen oplossingen. Met inzicht en wilskracht kom je verder. Veel mensen denken dat ze het compenseren met geld en hun betaling voor die energie en "welvaart". Maar zo is het dus niet en al jaren wordt aantoonbaar gemaakt dat JOUW persoonlijke footprint ertoe doet. Systematisch is sinds de industriële revolutie ingezet op winst maken en financiële groei genereren, ergo consumeren wat je kunt. Systematisch is de vrije handel in de wereld sinds decennia de herinvoering van broodroof en kapot concurreren. Systematisch is de financiële markt een algoritme dat virtueel bezit en eigendom boven "het goed" hebben plaatst. Systematisch is het liegenbeest uithangen de methode "ons sukkels" te verleiden om machtsstructuren te ondersteunen. Dus een systematische aanpak om die effecten tegen te werken en echte verbetering voor iedereen te genereren is nodig. Vreet minder, reis minder, verbruik minder, verspil minder, denk na voor je de woon inrichting weer op de kop stelt. En kick af; cold turkey van al die drugs zoals suiker en kookprogramma's. Plant een boom. En graaf de stoeptegels in je tuin op zodat er weer planten kunnen groeien. Een kerstboom is daarbij niet de bedoeling. @astro iris
 2. https://stichtingbrein.nl/brein-loopt-mee-bij-controles-op-verkoop-illegale-iptv/ ofschoon al een ouder bericht, BREIN is er dagelijks mee bezig Maar je zal maar een internationaal incasso bureau achter je vodden hebben aanzitten of "bij verstek" veroordeeld in Duitsland weet je wat dat betekend?
 3. https://www.digitalfernsehen.de/news/medien-news/maerkte/sky-inhalte-illegal-angeboten-pay-tv-piraten-gefasst-580882/ bron digital fernsehen met als waarschuwing in het artikel dat => bron digital fernsehen Dus bekijk je aanbiedingen die je in de brievenbus krijgt over dat servertje maar eens heel nauwkeurig. sterkte
 4. Allemaal blij en voort met het herstarten van elk apparaat, Hetgeen ik al vaker adviseerde een paar jaar geleden sinds ik die HDMI-CEC gebruik op de Vu+ maar schijnbaar is dat ondergesneeuwd geraakt omdat men geen juiste titels meer geeft aan de topic vragen en dus wordt het zoeken lastig.
 5. Menig huisdier kan met de remote TV's aanzetten en zenders kiezen. Dumpert.nl staat er vol mee. Allemaal zijn ze in de kijkcijfers gekomen.
 6. Uhm maar waarom schreef je eerder dan neen? (met desbetreffende citaat van mij erboven)
 7. was dat in 2005 / 2006? toen hing er een verkeerde switch in de meterkast die kabel en sat mengde en dus ging niets tot een installateur van Hertzinger kwam en het fixte
 8. en waarom zijn die in 10 jaar nog niet op Unicable II overgestapt met wideband LNB's? rare gasten die Amsterdammers
 9. Ik heb geen tablet...! Ik heb een HP Slice Elite die ik bedien vanuit eenzelfde luie stoel middels bluetooth muis en toetsenbord en alles wat daar aan audio / geluid uit komt gaat via m'n Denon AVR naar de luidsprekers. (en natuurlijk de netflix, rakutenTV en youtube en ZiggoGO tv APP die op een oudere TV meestal niet meer aanwezig is als APP) ik kan zelfs alles wat aan audio en video/foto media op de NAS staat afspelen en dus ook mengen. Foto's met geripte muziek of met Spotify / Internet Radio etc. Het enige waar ik voor uit die luie stoel moet komen is het analoog Cassette Tape Deck waar men de afstandbediening van heeft laten verloren gaan terwijl die uitgeleend was. Maar dat is goed voor de conditie.
 10. Normaal is dat je bij de de verhuurder of verkoper van een nieuwbouw appartement ook de juiste informatie krijgt over de installaties, dus ook of je op de GSO het Unicable II protocol hebt lopen en dus per poort een eigen unieke unicable frequentie band moet instellen op de apparatuur. Hertzinger is daar meestal heel transparant over en hangt meestal een flyer in de meterkast met instructies. Als die er niet is dan rest enkel navragen. We hebben meerdere projecten met Hertzinger gebouwd en daar was alles zo klaar als een klontje.
 11. Dan ben ik destijds door het lezen hiervan op het verkeerde been gezet. https://www.ruconnected.nl/hdmi-arc-kabel/ https://www.ruconnected.nl/hdmi-cec/ waar uit ik opmaakte dat arc alleen de audio return channel verbinding is en niet ook de volgende : Remote Control Pass Through – Commando’s van een afstandsbediening kunnen doorgestuurd worden naar en begrepen worden door gekoppelde apparaten. One Touch Play – De tv schakelt naar de juiste input wanneer een aangesloten bron aangezet wordt. Routing Control – Je hebt zelf de controle over de inputs. Zo kun je via de afstandsbediening van de tv de input op de receiver of soundbar veranderen. Deck Control – Je kunt de afstandsbediening van de tv gebruiken om weergavefuncties van de bron te bedienen, bijvoorbeeld afspelen en pauzeren. System Audio Control – Je kunt de afstandsbediening van de tv gebruiken om het volume van de gekoppelde soundbar of receiver te bedienen. Device Menu Control – Je kunt het menu van de gekoppelde bron bedienen middels de afstandsbediening van de televisie. System Standby – Je kunt met de afstandsbediening van de tv of bron alle aangesloten en geactiveerde apparaten in stand-by zetten of juist uit stand-by halen.
 12. Kijk dat las ik ook op de link die je al plaatste. Maar staat het alleen op de doos of ook op de schotel onderdelen betreffende het type? Dat is wel handig als je iets besteld hebt ter controle. Zoals reeds vemeld zou je hem voor de verhuizing moeten aanschaffen want de UK daar hebben ze een tekort aan alles, zelfs chauffeurs bij de pakketdiensten.
 13. ze zien er ook inderdaad allemaal erg jong uit hè?
 14. Verwarring Gedoe Ophef <<<<< Onrust Gezellige drukte Drukte en nog een paar en het is een woord dat oorspronkelijk uit het dialect komt, roeren van emoties en stemmingen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.